Økologiske hudplejeprodukter

Sidste chance!

Forkæl dig selv og din hud med skøn økologisk hudpleje fra danske Danica Skincare. Her udvælges de bedste ingredienser med et højt indhold af gavnlige vitaminer, antioxidanter, essentielle fedtsyrer m.v., så du får rene og gennemskuelige produkter.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hos Danica Skincare lægges der stor vægt på, at forbrugeren ved vide præcist, hvad der er i produktet. Derfor har de skabt enkle produkter med enkle ingredienslister, hvor der er lagt vægt på, at der ikke er tilsat konserveringsmidler, hormonforstyrrende eller andre stoffer, som ikke har en gavnlig virkning på huden.

Nu kan du vælge mellem 4 lækre produkter - helt perfekte til at få skik på den tørre vinterhud.

Økologisk Sheabutter 200 ml
100% økologisk og ren Sheasmør til krop, læber, ansigt eller hår og rig på vitamin A og E. Det er en god, fast og fed olie, der skal varmes op mellem hænderne og smøres ud på de tørre områder.

Sheasmørret er kendt for sine enestående, helende og beskyttende egenskaber, bl.a. har det et højt indhold af cinnamider, der giver en naturlig beskyttelse mod solens stråler. Sheasmør er derfor god at bruge ved en lang række problemer: tør hud, hænder, albuer, fødder, ved solskoldning, efter afskalning, irriteret hud, eksem, efter barbering, strækmærker, insektbid, eller stik, små forbrændinger, røde barnenumser, sprukne læber, neglerødder eller “revner” i fingre, tørre hårspidser og ardannelser.

Ingredienser: Butyrospermum Parkii Butter (Økologisk sheasmør)

Produkterne er udviklet og produceret i Danmark. 

SPOTpris 130 kr. Normalpris 260 kr. Spar 50 %


Økologisk Saltskrub med citrusduft 300 ml
Denne dejlige skrub er til alle, som ønsker at forkæle sig selv med ekstra ren, blød og glat hud. Saltet er eksfolierende samt fugtgivende, rensende, og helende. For at den skal være nem at smøre ind på hele kroppen og for at give huden en masse fugt, er saltet blandet med mandel-, kokos- og abrikoskerneolie. Alle koldpressede.

SPOTpris 130 kr. Normalpris 260 kr. Spar 50 %


Økologisk Mandelolie 100 ml
Lækker halvfed olie, velegnet til daglig brug på hele kroppen efter dit morgenbad. Mild og blødgørende. Den absorberes hurtigt på en varm og fugtig hud. God til gravide maver, da den øger elasticiteten i huden.

Den er også velegnet som massageolie eller til at fjerne makeup med.

Mandelolien indeholder A og E vitaminer samt mineralerne calcium og magnesium og medvirker til at holde huden sund og smuk.

Velegnet til alle hudtyper.

Ingredienser: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Økologisk Mandel olie)

SPOTpris 60 kr. Normalpris 120 kr. Spar 50 %


Økologisk Hybenkerneolie 30 ml
100% økologisk og ren Hybenkerneolie, velegnet som ansigtsolie til daglig brug (morgen eller aften). Den er fugtgivende, blødgørende og øger elasticiteten i ansigtet på grund af dens rige indhold af vitamin A retinol, C-vitamin, karoten og umættede fedtsyrer. Især vitamin A retinol har en genopbyggende effekt og er derfor særlig velegnet til moden hud som anti-aging olie, eller hvis du har fået ar eller beskadigelser på din hud.

En helt unik ansigtsolie, fordi den indeholder så mange gode næringsstoffer og fungerer effektivt som anti-aging middel. Dit ansigt bliver kun renere, pænere og sundere af hybenkerneolie. Brug den fine hybenkerneolie som erstatning for en ansigtscreme. Den er meget drøj i brug.

Ingredienser: Rosa Canina Oil (økologisk hybenkerneolie), Tocopherol (Vitamin E)

SPOTpris 150 kr. Normalpris 250 kr. Spar 40 %


Prisen er eksklusive fragt på 39 kr. for hele ordren.

Produkterne sendes med GLS til nærmeste pakkeshop senest den 15. maj 2019.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Prisen er eksklusive fragt på 39 kr. for hele ordren.

Produkterne sendes med GLS til nærmeste pakkeshop senest den 15. maj 2019.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 x Danica Skincare produkt i den valgte variant.

Ved returnering af varer skriv venligst til info@danicaskincare.dk. En kopi af dit værdibevis skal vedlægges din returpakke.

Returadresse:
Danica Skincare
Krudtværksalleen 20
3300 Frederiksværk

Du betaler selv for returneringen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Danica Skincare.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Danica Skincare

Krudtværksalleen 20, 3300 Frederiksværk
Tlf.: | CVR: 37441821 | info@saltskrub.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. maj 2019 kl. 23:59

Økologiske hudplejeprodukter