Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Færøerne med fly og udflugter

Oplevelsesrig og meget populær rejse til Færøerne. B&P Travel er arrangør af rejsen, som giver dig mulighed for at opleve det bedste af den storslåede øgruppe. Inkl. fly, dansktalende rejseleder, 3 eller 4 nætter med morgenmad og 3 udflugter.

FÆRØERNE - med dansktalende rejseleder, 3 el. 4 nætter og fly fra BLL/CPH i efteråret.

Pris 4.725

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
79 solgte

Værdi7.950

Rabat40

Spar3.225

BBC, CNN, The Times, Bild, El Mundo, Lonely planet, The Independent og mange flere internationale medier er alle betaget af Færøernes egenart. De introducerer øerne med overskrifter som "verdens mest uspolerede øer", "Morgendagens verden" og "Hjerteland for de venlige vikinger".  

Nu får du mulighed for at opleve den verdenskendte øgruppe med denne skræddersyede rejse, der er arrangeret af B&P Travel. Rejsebureauet har sendt mange af sted til Færøerne og fået rigtig positiv feedback og gode anbefalinger. Du kan læse beretningerne længere nede, hvor en bl.a. skriver:

"Vi har rystet på hovedet over oprøret i Klaksvig, sunget færøske salmer i kirken, gyst over frygtlige druknehistorier, grinet så vi var ved at falde ud af træskoene over anekdoter om menneskelig tåbelighed, gået i de smalle gyder mellem lavmandens rødmalede huse og mærket luften af sild og våd uld, faldet i svime igen og igen over naturen og genfundet vores indre poetiske stemme."

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Færøerne t/r (med Atlantic Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • 20 kg check-in bagage og håndbagage
 • Lufthavnstransport t/r
 • 3 eller 4 overnatninger på 4* Hotel Hafnia
 • Morgenmad alle dage
 • Udflugt Vogø – Gásadalur på ankomstdagen
 • Udflugt Eysturoy, Streymoy med frokost
 • Udflugt – Thórshavn og Kirkjubøur
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Billund
03.10.19 - 07.10.19 - 4 nætter: SPOTpris 5.880 kr. Normalpris 8.395 kr. Spar 29 %
24.10.19 - 27.10.19 - 3 nætter: SPOTpris 4.725 kr. Normalpris 7.950 kr. Spar 40 %

København
28.09.19 - 01.10.19 - 3 nætter: SPOTpris 4.920 kr. Normalpris 7.350 kr. Spar 33 % (Udsolgt)
19.10.19 - 22.10.19 - 3 nætter: SPOTpris 4.795 kr. Normalpris 7.150 kr. Spar 32 %
26.10.19 - 29.10.19 - 3 nætter: SPOTpris 4.845 kr. Normalpris 7.250 kr. Spar 33 %

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos B&P Travel):

 • Enkelværelsestillæg - 720 kr.
 • Enkelværelsestillæg d. 03.10-07.10 fra Billund - 960 kr.

Flytider

Afrejse Billund
03/10-07/10
Udrejse: 17:00-18:00
Hjemrejse: 18:10-21:00

24/10-27/10
Udrejse: 17:00-18:00
Hjemrejse: 15:00-17:50

Afrejse København
28/09-01/10, 19/10-22/10 og 26/10-29/10
Udrejse: 12:25-13:40
Hjemrejse: 14:30-17:35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.Hotel Hafnia
Hotel Hafnia har en rigtig god beliggenhed i hjertet af Tórshavn. Fra hotellets tagterrasse kan du nemlig nyde en unik panoramaudsigt over havnen og byen. Hotellet ligger i gåafstand fra havnen og den gamle bydel.Guidede ture
Hver dag på rejsen er der udflugter til nogen af øgruppens største seværdigheder. Du kommer bl.a. til at opleve Gásadalur og Bø med fantastisk udsigt over fugleparadiserne Mykines og Tindholmar. Du kan også glæde dig til en køretur langs Færøernes største indsø Sörvågsvatn, populære Saksun og byrundtur i den lille og charmerende hovedstad Tórshavn. Den måske største oplevelse vil dog være køreturene rundt, da du her kommer til at opleve øgruppens alsidige og storslåede natur.

Få et indtryk af Færøerne med denne video:

Program:

Dag 1 - Ankomst til Færøerne - Vágar - Streymoy - Tórshavn
Ved ankomsten til Færøerne modtages du af den færøske, dansktalende guide, og eventyret begynder med kørsel til bygderne Bø og Gásadalur. Du får straks en dejlig fornemmelse af den betagende færøske natur, og fra Gásadalur er der flot udsigt over til øen og fugleparadiset Mykines.

Videre via bygderne Sørvagur, Midvagur og Sandavagur forlades Vágar via tunnelen over til Streymoy. Der køres langs Oyggjarvegin (fjeldvejen) til Norðadalsskarð, hvor udsigten over øen Koltur er ubeskrivelig smuk. Videre til hovedstaden Tórshavn for indkvartering på Hotel Hafnia, dit hjem de næste 3 nætter.

Dag 2 - Kirkjubøur - Tórshavn
Turen starter med at køre til Tórshavns centrum, hvor der er en kortere gåtur i den gamle bydel á Reyni, Tinganes og fortet Skansin. Herefter køres der videre og gør holdt ved enestående udsigtssteder og fortsættes til de nyere dele af byen. Herfra videre til Færøernes vigtigste historiske sted Kirkjubøur på Streymoy's vestlige side. Gennem middelalderen var Kirkjubøur bispesæde og dermed landets åndelige og kulturelle centrum. Omgivelserne kan nydes, og der bliver en rundvisning i og orientering om stedet af vores guide. Herefter tilbage til Tórshavn og hotellet. Eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 3 - Eysturoy, Streymoy og Saksun – heldagsudflugt

Efter dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant er der heldagsudflugt til nordlige Streymoy, Saksun, og sydlige Eysturoy, Eystnes. Broen over Atlanterhavet mellem Streymoy og Eysturoy krydses, og på turen ser du Skálafjorden; Færøernes længste fjord, og oplever Runavík, bygden hvor du skal spise et godt fiskemåltid. Herefter besøges Toftir og den største uldvarebutik på Færøerne. Ude på Eystnes ved vindmølleparken har du en fantastisk udsigt til Tórshavn, Nólsoy og Nordøerne. Udflugten varer 8 timer og inkluderer frokost.

Dag 4 – Hjemrejse til Danmark
Formiddagen er til fri disposition. Der er lufthavnstransport fra hotellet og hjemrejse med Atlantic Airways.


Anbefalinger og rejseberetninger fra turen til Færøerne

Vibeke og Søren besøgte Færøerne med B&P Travel i april, og de skriver bl.a.:

"Når man er blevet voksen og har oplevet en del, kan man altid være bekymret for, om virkeligheden kan leve op til ens drømme. Jeg er vokset op med saltvandshistorier fra Nordatlanten, grindedrab, stærke mænd der hænger i tove og samler fugleæg!

Min far gik med færøehat og talte om øerne, som om han kendte dem, endskønt han aldrig havde været der. Min ungdoms erotiske fantasier blev næret af den lystne præstekone Barbara og ikke mindst den sanselige natur hun levede i!

Kan virkeligheden nu holde til det!

Det kunne den, med B&P Travel kom vi på få dage omkring på øerne og historierne og myterne. Aldrig har vi været på en arrangeret rejse, hvor alt var perfekt fra start til slut.

Vi har rystet på hovedet over oprøret i Klaksvig, sunget færøske salmer i kirken, gyst over frygtlige druknehistorier, grinet så vi var ved at falde ud af træskoene over anekdoter om menneskelig tåbelighed, gået i de smalle gyder mellem lavmandens rødmalede huse og mærket luften af sild og våd uld, faldet i svime igen og igen over naturen og genfundet vores indre poetiske stemme.

Vi takker vor skaber for at vi fik denne oplevelse med og B&P Travel for at det blev muligt!"

Lis, Bjørn og Frederik besøgte Færøerne med B&P Travel i april, og de skriver bl.a.:

"Vi havde en fantastisk dejlig 4 dages tur til Færøerne med Jer. Vi vil gerne sige tak for god personlig, venlig og effektiv service hele vejen igennem.

Det var dejligt med en 3 timers introtur, inden vi ankom til Hotel Føroyar.

Frederik og jeg besøgte på egen hånd Nolsoy, hvor min farfar var fyrmester fra 1903-1909. Fyret lå dog for langt væk til, at vi kunne se det på den korte tid, vi havde på øen. Men vi havde en god tur og blev vel modtaget på Turistkontoret på Nolsoy og fik set os lidt omkring.

Færingerne taler jo vældig godt dansk, er søde og venlige og hjælpsomme, så det var også en dejlig oplevelse at møde det nordiske folk og blive bekendt med deres veltillavede mad og dejlige øl.”

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos B&P Travel på telefon: 71 99 66 22 eller mail: sales@bptravel.dk  Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende, som det står i deres pas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt B&P Travel.

 

 

 

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Færøerne t/r (med Atlantic Airways)
 • Alle skatter og afgifter
 • 20 kg check-in bagage og håndbagage
 • Lufthavnstransport t/r
 • 3 eller 4 overnatninger på 4* Hotel Hafnia
 • Morgenmad alle dage
 • Udflugt Vogø – Gásadalur på ankomstdagen
 • Udflugt Eysturoy, Streymoy med frokost
 • Udflugt – Thórshavn og Kirkjubøur
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter.


Tillæg (Bestilles og betales direkte hos B&P Travel):

 • Enkelværelsestillæg - 720 kr.
 • Enkelværelsestillæg d. 03.10-07.10 fra Billund - 960 kr.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne. Ved køb af værdibevis på en bestemt afgang, er du automatisk sikret plads på denne.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på B&P Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til B&P Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

B&P Travel

Vester Farimagsgade 3, 1., 1606 København V


Sidste chance: 07. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst