NYHED! Fokost på nyåbnede Gråbrødre Kro

Sidste chance!

Nyd en dejlig, dansk frokost hos Gråbrøde Kro i Københavns historiske hjerte på Gråbrødretorv. Indtag velsmagende frokostklassikere i de hyggelige rammer med sild som forret efterfulgt af pandestegt fiskefilet eller en god pariserbøf.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gråbrødretorv har sin beliggenhed i den historiske del af København. Og her, blandt de romantiske bygningsværker og det berømte platantræ, finder du den nyåbnede restaurant Gråbrødre Kro - et spisested af den klassiske skole, med rødder i de danske og europæiske madtraditioner.

Kroen i det lyserøde hus er en familiedrevet restaurant, hvor den hævdvundne kogekunst hyldes med nænsom inspiration fra samtidens kulinariske tendenser - fra smørrebrød til bøf.

De gode råvarer er en naturlig selvfølge og grydeskeerne føres med kærlighed og faglig stolthed. Vin- og ølsortimentet er bredt sammensat, hvor hver anretning kan akkompagneres efter behag.

Frokosten består af:

GAMMELDAGS MODNET MARINERET SILD
med kapers & dild

+

Vælg mellem

PANDESTEGT FISKEFILET & REJER
med mayonaise, kaviar og dild

ELLER

PARISERBØF AF TATAR
med kapers, pickels, peberrod, rødbede & æggeblomme - serveres rød.

Frokost på Gråbrødre torv: SPOTpris 119 kr. Normalpris 218 kr. Spar 45 %
 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag med ankomst kl. 12.00 eller 14.00 - seating (du har bordet i 2 timer) til og med den 29. juni 2019.

Du reserverer bord på telefon 33110200 eller på mail på bord@gråbrødrekro.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x frokost på nyåbnede Gråbrødre Kro.

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag med ankomst kl. 12.00 eller 14.00 - seating (du har bordet i 2 timer) til og med den 29. juni 2019.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gråbrødre Kro

Gråbrdretorv 15, 1154 København K
Tlf.: 33 11 02 00 | CVR: 40102590 | dakotakim2002@yahoo.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. april 2019 kl. 23:59

NYHED! Fokost på nyåbnede Gråbrødre Kro