Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Caribien fra New York til Miami

Tag med på dette enestående krydstogt i Caribien, hvor du sejler fra New York til Miami via Antillerne og ABC-øerne ved Sydamerika. Rejsen er inkl. fly, 2 nætter på hotel på Manhattan og 13-nætters krydstogt med helpension. Rejs 26. oktober 2019

KRYDSTOGT i Caribien - 13 nætter inkl. helpension og 2 nætter på Manhattan. Afrejse fra CPH

Pris12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Ombord på det flotte krydstogtskib, MSC Meraviglia, tages du med på en smuk og eksotisk rejse til hele 7 caribiske øer. Slap af og nyd de skønne sandstrande og det klare vand.

Kom tæt på farverige fisk, skildpadder og delfiner. Oplev den skønne kreolske atmosfære og lyt til de glade calypsorytmer. Udforsk landskaberne på de forskellige øer. Bliv fortryllet af en fængende musical på Broadway og shop løs på 5th Avenue. Alt sammen på én og samme rejse!

Du flyver fra København til New York - byen der aldrig sover. Her har du to overnatninger centralt på Manhattan, så du får mulighed for at opleve nogle af de mange seværdigheder såsom Frihedsgudinden og Elis Island, Times Square og Central Park. Der er tid til både sightseeing, shopping og en teaterforestilling – du bestemmer helt selv.

På rejsens tredjedag går du ombord på det fantastiske krydstogtskib, MSC Meraviglia, der er et af rederiets nyeste skibe søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. Læs mere om dette imponerende skib længere nede på siden.

MSC Meraviglia forlader New York kl. 19 den 28. oktober og sætter straks kursen sydpå mod det varme og solrige Caribien. De første par dage foregår til søs, så du kan blive fortrolig med dit flydende hotel, der byder på masser af faciliteter, aktiviteter og underholdning. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, men kan i stedet bare nyde livet og lade alle indtrykkene fra pulserende New York falde på plads.

Caribien er en drøm og er kendetegnet ved sine varme temperaturer, det flotte hav, den afslappede og gæstfrie atmosfære og glade calypsorytmer – ren afslapning.

Dette krydstogt byder på et ”ø-hop” i Caribien, hvor syv fantastiske øer følger hinanden som perler på en snor. Her kan du opleve flere af Caribiens paradisstrande, tage på bådture ved anløb, opleve det fantastiske dyreliv eller gå i land og opleve den caribiske atmosfære. Flere af øerne byder endvidere på flot og frodig natur. Du skal ej heller forklejne kulturen, da disse øer har masser af historie at byde på.

Første anløb bliver på St. Maarten, der er indehaver af en noget speciel verdensrekord. Øen er nemlig det mindste stykke land i verden, der deles af to nationer. Således styrer Holland og Frankrig hver deres del, og det giver harmonisk, etnisk smeltedigel med en særlig livsglæde, der stråler om kap med den smukke natur.

Skibet lægger til i Philipsburg på den hollandske del, der er fyldt med små, skønne laguner med hvidt, blødt puddersand. Smut også en tur over på den franske del til hovedstaden Marigot, der har bibeholdt atmosfæren fra det 17. århundrede i det historieske centrum, der er fyldt med træhuse og hyggelige butikker.

Martinique, som er næste ø, du besøger, er udpræget fransk, hvilket særligt mærkes i Fort de France, der ligger i en køn bugt og har mange haver og parker. Også denne ø er fyldt med skønne strande, hvor du kan slappe af i skyggen af kokospalmer, men hvis der skal ske lidt mere, er der ikke langt til Balata, hvor du finder en botanisk have midt i regnskoven. Her findes over 3000 plantearter, som kan beskues fra havens stier og hængebroer. I Balata ligger også en miniudgave af Sacre Coeur i Paris. På Martinique kan du også besøge både en bananplantage og Depaz romdestilleriet, der har produceret nationaldrikken siden 1651.

Krydstogtet fortsætter til den tidligere engelske koloni, Barbados med de smukke hvide sandstrande og det turkisblå vand. Tag f.eks. til Krystalbugten med de flotte vandfald og grotter, på jeeptur og mød grønne aber eller en gåtur igennem hovedstaden, Bridgetown, hvis historiske del er på Unescos Verdensarvsliste. Der er også gode muligheder for snorkling på Barbados, hvor du også kan komme til at svømme mellem skildpadder eller dykke ned i havet i en ubåd.

Den fjerde ø er ”Krydderiernes ø”, Grenada, hvor der dyrkes eksotiske krydderier som kanel, ingefær, nelliker og muskat. De frodige, grønne bakker indbyder til vandreture, hvor du kommer forbi et utal af vandfald, der løber ned i små søer – perfekt til en nedkøling i varmen. Sin beskedne størrelse til trods har Grenada hele tre historiske forter og masser af strande, hvoraf Grand Anse Beach ofte optræder på lister over verdens ti bedste strande.

For hvert stop er du kommet nærmere og nærmere Sydamerika, og efter Grenada sejles nu vest på langs kontinentets nordkyst mod to af de tre såkaldte ABC-øer: Aruba, Bonaire og Curacao, der alle er tidligere hollandske kolonier. Der lægges til ved ”C’et” – Curacao – der er hjemsted for den berømte Blue Curacao likør, der ofte anvendes til at farve drinks blå. Landskabet domineres flere steder af kaktus og andre stedsegrønne planter samt saltsøer, der tiltrækker flamingoer, og minder derfor om Afrikas savanner. På Curacao findes således også både aloe vera og strudsefarme. Willemstad er en charmerende by med mange historiske bygninger og huse i alle regnbuens farver. Shoppingmulighederne er gode her, og de små beværtninger ligger flere steder helt ud til vandet.

MSC Meraviglia fortsætter til ”A’et” – Aruba – der er et sandt tropeparadis med kridhvide sandstrande. Øens naturskabte stenbroer langs kysten er et smukt syn, og det samme er flere af grotterne, der kan fremvise gamle hulemalerier og en ”kærlighedstunnel”. Den forladte guldmine er også et besøg værd, og ellers er det oplagt blot at dase på stranden og snorkle. Her findes ud over et farverigt undervandsliv både skibs- og flyvrag.

Fra Aruba går det atter nord på, og efter at have besøgt 6 øer på 6 dage er der mange indtryk og oplevelser at fordøje. Derfor er det perfekt med et par dage på havet til fordybelse eller flere aktiviteter, hvis dette ønskes. Inden krydstogtets endestation besøges Ocean Cay, som er rederiets egen unikke ø. Den ligger i det vestlige Bahamas og er et blomstrende økosystem med krystalklart vand, seks fantastiske strande, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og farverige tiki-barer. Det er sidste chance til at forkæle dig selv og nyde livet i Caribien, inden MSC Meraviglia ankommer til Miami den efterfølgende morgen.

Dit hjemrejsefly afgår fra Miami den 10. november efter et par uger med fantastiske oplevelser i Paradis, der gerne skulle have fyldt dig med energi og gode minder nok til hele vinteren.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – New York og Miami - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 nætter på hotel på Manhattan
 • 13 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse 26. oktober  - 11. november 2019

 • Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 12.990 kr.
 • Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.490 kr.
 • Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 14.490 kr.
 • Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 14.990 kr.
 • Balkonkahyt Bella: SPOTpris 17.490 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 18.490 kr.

*Begrænset udsigt kan forekomme

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
 • Forsikringer

Kahytskategorier - Bella og Fantastica

Begge kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis levering af roomservice ud fra gældende menu
 • Morgenmad i kahytten

1) Indvendig kahyt 
2) Udvendig kahyt 
3) Balkonkahyt 

 Rejserute: 

26/10: Fly til New York. Indtjekning på hotel på Manhattan
27/10: New York
28/10: Indtjekning på skibet. Kl. 19.00 afrejse fra New York*
29-31/10: På havet
01/11: kl. 07.00-17.00 Philipsburg, St. Maarten
02/11: kl. 08.00-18.00 Fort de France, Martinique
03/11: kl. 07.00-19.00 Bridgetown, Barbados
04/11: kl. 07.00-14.00 Saint George’s, Grenada
05/11: kl. 13.00-23.00 Willemstad, Curacao
06/11: kl. 07.00-19.00 Oranjestad, Aruba
07-08/11: På havet
09/11: kl. 09.00-23.00 Ocean Cay Marine Reserve, Bahamas
10/11: kl. 07.00 ankomst Miami. Hjemrejse
11/11: Ankomst til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

*New York har 3 krydstogtsterminaler. MSC Meraviglia er sat til at sejle fra Manhattan, men der tages forbehold for, at dette af rederiet kan blive ændret til Brooklyn.

Transport

Rejsen inkluderer fly København – New York og Miami - København.

26/10 
kl. 10.45-11.50 - København – London
kl. 14.35-17.05  London – New York

10/11
kl. 19.30-09.15+1 - Miami – London

11/11
kl. 11.20-14.15 - London – København

Ombord på flyet er mad inkluderet.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne

Transfers i New York City er ikke inkluderet. Du lander i JFK Lufthavn. Herfra kan du tage en taxi til Manhattan for 52 USD. Alternativt kan du benytte AirTrain til Jamaica Station, hvorfra du fortsætter med Subway ind til Manhattan. Prisen for dette er ca. 10 USD pr. person. 

Ved hjemrejse sørger du ligeledes selv for at komme til lufthavnen.

Hotel i New York
Du bliver indkvarteret 2 nætter før krydstogtet på et godt hotel (min. 3*) i Manhattan Midtown få kilometer fra krydstogtsterminalen. Du får gode værelser med eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning. Resort fee, som betales direkte til hotellet, kan forekomme.

Skibet
MSC Meraviglia er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i juni 2017. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi.

Du møder store åbne arealer både udendørs og indendørs. Taget på promenadedækket bliver dækket af en kæmpe 480 m2 stor LED-skærm - en digital himmel - som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgange eller den stjerneklare nattehimmel – virkelig et skib der skal opleves.

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

Indendørs åbenbares den ene flotte lounge efter den anden – der er mange forskellige restauranter (hvor du mod tillæg kan få anderledes madoplevelser). Her er alt fra kaffebarer og vinbarer til danselounge – udvalget er fantastisk. Du finder 12 forskellige restauranter og 20 lounger og barer ombord.

MSC Meraviglia byder desuden på et kæmpe spa- og wellnessområde, og du har fri adgang til fitness og udendørs jacuzzis, og mod betaling kan du tilkøbe ophold og behandlinger i Aurea Spa afdelingen.

Som noget helt exceptionelt har MSC indledt et samarbejde med det verdenskendte Cirque du Soleil, så du mod tillæg kan opleve shows i den absolutte verdensklasse i skibets imponerende teatersal.

Skibet er 315 m langt og 65 m bredt, har i alt 2244 kahytter og medtager op til 5714 passagerer – med MSC Meraviglia får du en oplevelse udover det sædvanlige.

Helpension
Opholdet ombord på MSC Meraviglia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

Drikkepakker
Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker på denne tur. Drikkepakke skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift.

Easy pakken dækker et ubegrænset antal udvalgte drikkevarer. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, longdrinks og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Børn 3-11 år: 1.300 kr. (100 kr. pr. dag)
Børn 12-17 år: 2.340 kr. (180 kr. pr. dag)
Voksne: 2.860 kr. (220 kr. pr. dag)

Premium pakken dækker ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 12 $. Det gælder alt flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails indenfor prisgrænsen, alt vin pr. glas indenfor prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Voksne: 5.070 kr. (390 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 8.990 kr.
Voksne: 11.490 kr.

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Udflugtsprogram kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

Visum, forsikringer og rejsedokumenter
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets her

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. 


 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – New York og Miami - København
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 2 nætter på hotel på Manhattan
 • 13 nætter ombord på MSC Meraviglia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, ca. 75 kr. pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Drikkevarer udover de nævnte
 • Udflugter
 • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
 • Forsikringer

Vigtig information

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets her

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Da der på denne deal er et meget begrænset antal kahytter ledige, anbefaler vi dog, at værdibeviset indløses hurtigst muligt for at sikre, at den ønskede kahytstype er tilgængelig. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 20. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst