Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev smukke Amalfikysten

Rejs til den betagende Amalfikyst, der ofte bliver omtalt som en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Rejsen er inkl. 7 nætter i lejlighed, billeje alle dage og fly fra København. Der er i den grad lagt op til sol, sommer og strandferie.

AMALFIKYSTEN - 7 nætter i lejlighed med billeje hele ugen. Fly fra CPH fra maj til oktober 2019

Pris5.395

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Amalfikysten bliver ofte omtalt som en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø mellem den eksklusive by Positano og den stemningsfulde Vietri sul Mare.

Glæd jer til 7 nætter, hvor I bor på Relais Freedom Club, der ligger i området, Massa Lubrense, mellem Sorrento og Positano. Med blot syv kilometer til den smukke kystby, Marina di Puolo, er der i den grad lagt op til sol, sommer og strandferie.

Relais Freedom Club råder over 17 nyistandsatte lejligheder, som alle kan rumme mellem 2-6 personer. Lejlighederne indeholder, alt efter størrelse, 1-2 soveværelser samt køkkenfaciliteter.

Lejlighederne tilbyder gratis trådløs internetadgang, aircondition og adgang til have med udendørs swimmingpool og vildmarksbad. Derudover tilbydes der gratis brug af ejendommens smukke terrasse med snackbar samt gratis parkering.

Relais Freedom Club ligger i et smukt grønt område med udsigt over det idylliske, bakkede landskab i Italien. Nyd det bedårende landskab fra Relais Freedom Clubs smukke terrasse eller tag på vandring, og udforsk de nærtliggende områder via de naturskønne stier.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Napoli t/r (med Ryanair).
  • 10 kg. håndbagage pr. person.
  • 7 overnatninger på Relais Freedom Club i lejlighed
  • Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa el. lignende.

Pris pr. person ved 2 personer pr. lejlighed.

Vi gør opmærksom på at der skal betales citytax på stedet på 2 € pr. person pr. dag. Ligeledes skal der betales for slutrengøring på 20 € pr. lejlighed.

Børn betaler samme pris som voksne. Der er ingen børnerabat.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Ekstra bagage kan tilkøbes ved online check-in hos Ryanair - ca. 400 kr. pr. stk. t/r

Aktivteter for store og små 

Som børnefamilie er der også noget at komme efter. I området findes en legeplads, som kan beskæftige børnene imens forældrene trækker stikket og slapper af. Er man til en solrig dag ved poolen er rammerne allerede sat.

Med en stor swimmingpool og dertilhørende solsenge, kan en ferie til Relais Freedom Club i den grad skabe ro og velvære. Skulle lysten til sportsaktiviteter opstå, kan de omkringliggende faciliteter benyttes mod et mindre tillægsgebyr.

Er du på ferie med mindre børn er Maiori nok den bedste by at vælge. Her finder man kystens længste strand, og byen ligger helt fladt ud til vandet. Til gengæld er der mange små spændende badebugter langs kysten, hvortil man kun kan komme med båd, eller ad mange trapper fra kystvejen. 

De smukke naturomgivelser

Vælger du at rejse til Amalfikysten, så kan du glæde dig over en fantastisk natur og stemningsfulde byer. Der findes et utal af stier og trapper, som forbinder de mange små bjergbyer. Det er en eventyrlig oplevelse af at gå rundt på de smalle stier og trappetrin.

En rejse til Amalfikysten giver dig mulighed for at opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø, mellem den eksklusive by Positano og den stemningsfulde Vietri sul Mare.

Langs kysten løber landevejen SS163, som forbinder byerne langs Amalfikysten. Fra Positano fortsætter vejen på tværs over bjergene mod byen Sorrento, som ligger ud til Napolibugten.

Selve kystvejen er ca. 50 km lang, og der er heldigvis mange stoppesteder. Her kan man stoppe og nyde den fabelagtige udsigt, eller købe de berømte citroner fra Amalfikysten. Trafikken er meget intens i højsæsonen, og hastigheden lav, så selv om afstandene er korte, kan det tage en rum tid at komme fra A til B.

Det skyldes dels de smalle veje, som er bygget ind i og på klipperne, dels de mange endagsturister, der som oftest kommer i busser. Ser du bjergkørsel som en stor mundfuld, kan vi anbefale de offentlige busser fra SITA. De kører ofte og sikkert langs hele kystlinjen. Så kan du nyde landskabet imens. Man kan også sejle langs hele kysten, og smukkere kan det næsten ikke blive.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Pris pr. person ved 2 personer pr. lejlighed.

Rejsen inkluderer:

- Fly fra København til Napoli t/r (med Ryanair).
- 10 kg. håndbagage pr. person.
- 7 overnatninger på Relais Freedom Club i lejlighed
- Billeje alle dage (inkl. forsikringer og fri km) – Opel Corsa el. lignende.

Vi gør opmærksom på at der skal betales citytax på stedet på 2 € pr. person pr. dag. Ligeledes skal der betales for slutrengøring på 20 € pr. lejlighed.

Børn betaler samme pris som voksne. Der er ingen børnerabat.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

- Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
- Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
- Ekstra bagage kan tilkøbes ved online check-in hos Ryanair - ca. 400 kr. pr. stk. t/r

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 23. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst