Daseferie i idylliske Harzen

Sidste chance!

Tag på miniferie til idylliske Harzen, hvor det familiedrevne Haus Kehrwieder Hotel am Kur-Café huser. Her bliver I forkælet i alle ender og kanter enten 2, 3 eller 5 nætter med middag på ankomstdagen og morgenmad alle dage.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag på afslappende ferie og nyd en miniferie på det familiedrevne Haus Kehrwieder Hotel am Kur-Café i den lille fine landsby Bad Suderode. Lokal hygge og gæstfrihed er nøgleordene for den 90 år gamle familievirksomhed, som nu forvaltes på 4. generation.

Hotellet ligger mindre end 10 kilometer fra den romantiske middelalderby, Quedlinburg. Her kan I slentre en tur hånd-i-hånd gennem den smukke gamle bydel, besøge byens kirker og Quedlinburg Schlossberg.

Den romantiske middelalderby ligger omgivet af et fredeligt landskab ved bredden af Bode-floden. Den middelalderlige by overrasker med en helt speciel atmosfære, og her venter der helt unikke oplevelser.

Hotellet har 15 komfortable dobbeltværelser med eget toilet og brusebad. Derudover indeholder værelserne telefon og tv, og enkelte værelser har tilmed balkon. Endelig tilbyder hotellet gratis parkering, dog i begrænset omfang.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse
  • Velkomstdrink
  • Middag på ankomstdagen
  • Morgenmad alle dage

Vælg mellem:

  • 2 overnatninger for 2 personer: SPOTpris: 1.395 kr.
  • 3 overnatninger for 2 personer: SPOTpris: 1.795 kr.
  • 5 overnatninger for 2 personer: SPOTpris: 2.595 kr.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. juni til og med d. 30. september 2019. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Tilkøb:

  • Opredning barn (0-6 år) - gratis overnatning og 6 € for morgenmad pr. dag (betales direkte til hotellet).
  • Opredning barn (7-17 år) - 2 overnatninger - 495 kr. / 3 overnatninger - 750 kr / 5 overnatninger - 1.195 kr (betales direkte til Vindrose Rejser).

Tjek-ind: Mellem kl. 14.00 - 18.00
Tjek-ud: Senest kl. 10.00


Bad Suderode 
Bad Suderode er måske et lille lokalt område, men ikke desto mindre er der i den grad lagt op til velvære og afslapning. Tyskland er kendt for sine utal af kurbade, og her er Bad Suderode ingen undtagelse. Gæsterne på hotellet kan nemlig nyde godt af de nærtliggende spa- og wellnesscentre, som forkæler både krop og sind.

Lækker morgenmad på Kur-Café
Hotellets lokale restaurant, Kur-Café, sørger hver dag for morgenmad til hotellets overnattende gæster. Derudover serverer restauranten dagligt traditionelle retter fra Harzen-regionen, som kan mætte samtlige smagsløg.

Seværdigheder
Når I er ankommet til Harzen, er der mange forskellige seværdigheder, der er værd at opleve. Men det første som I vil lægge mærke til, er den flotte og enestående natur - de høje bjergsider med grønne, fyldige træer.

Stolberg er en lille hyggelig middelalderby med 58.000 indbyggere. Lad jer blive tryllebundet af de små gader, de gamle bindingsværker og det flotte slot, Stolberg Slot, som står flot og majestætisk over byen. Slottet tjente fra år 1201 til 1945 som residens for greven eller fyrsten Stolberg. I dag fungerer slottet som museum.

Den sydlige del af Harzen byder også på mange oplevelser. I parken ved Sangerhausen finder I verdens største samling af roser, som tæller intet mindre end 8.500 forskellige sorter i alle regnbuens farver og forskellige former. Her venter i den grad én på opleveren.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer.

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer. 

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

- 2, 3 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse
- Velkomstdrink
- Middag på ankomstdagen
- Morgenmad alle dage

Du vælger mellem:

- 2 overnatninger for 2 personer
- 3 overnatninger for 2 personer
- 5 overnatninger for 2 personer

Tilkøb:

- Opredning barn (0-6 år) - gratis overnatning og 6 € for morgenmad pr. dag (betales direkte til hotellet)

- Opredning barn (7-17 år) - 2 overnatninger - 495 kr. / 3 overnatninger - 750 kr / 5 overnatninger - 1.195 kr (betales direkte til Vindrose Rejser)

Tjek-ind: Mellem kl. 14.00 - 18.00
Tjek-ud: Senest kl. 10.00

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. juni til og med d. 30. september 2019.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. april 2019 kl. 23:59

Miniferie i idylliske Harzen