Klassisk manicure eller pedicure

Sidste chance!

Gør noget godt for dig selv eller forkæl én du holder af med en mani- eller pedicure hos Janeta – Professional Beauty Care i hjertet af København. I denne lille oase, får du en behandling, der efterlader både hænder og fødder dejligt bløde og velplejede.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hænder, fødder, negle og neglebånd trænger oftest til ekstra pleje om vinteren. I de kolde måneder bliver huden ekstra tør og mister lidt af sin glød. Hos hos Janeta – Professional Beauty Care giver de både hænder og fødder en kærlig behandling så din hud igen bliver blød og genfinder gløden. Du kan desuden frit vælge en smuk farve shellac, som holder længe på både hænder og fødder.

I kan sagtens komme 2 samtidigt og lave det til en hyggelig dag med venindeforkælelse!

Skønhedsklinikken er en lille oase midt i det travle København, emmer af personlighed og hjemlig hygge. Denne stemning er skabt af indehaver Janeta, der i dag har mere en 15 års erfaring som kosmetolog.

Klinikken har igennem mange år været indehaveren Janeta Mehovas store drøm og vision. 

Janeta er opvokset i Bulgarien, hvor hun i en længere årrække var en del af det bulgarske kvindelandshold i volleyball. Med et hårdt fysisk program har det derfor altid været vigtigt for Janeta at tage utrolig godt vare på sin krop, hvorfra interessen for kosmetologien udsprang. 

Da Janeta kom til Danmark startede et nyt kapitel i hendes liv og hun begyndte på kosmetologuddannelsen. Efter at have afsluttet sin uddannelse, arbejdede Janeta under andre i en længere årrække, før hun endelig havde mulighed for at starte sin egen klinik på egne præmisser og med egne værdier. 

Vælg mellem to behandlinger:

Klassisk Manicure og Shellac: SPOTpris 299 kr. Normalpris 620 kr. Spar 51 %
klassisk pedicure og Shellac: SPOTpris 349 kr. Normalpris 740 kr. Spar 52 %
klassisk manicure og klassisk pedicure: SPOTpris 379 kr. Normalpris 770 kr. Spar 50 %

Beskrivelse af behandlingerne: 

Manicure: håndbad, fjernelse af neglebånd, rettelse af negle, filing, polering, almindelig lakering samt oliebehandling.

Pedicure: fodbad, fjernelse af hård hud fra hælene , fjernelse af neglebånd rettelse af neglene, filing, polering, almindelig lakering samt fugtighedlotion.

Om SHELLAC:
CND Shellak i 75 forskellige farver.

CND Shellak er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak, hvorefter lakken hærdes i et UV-lys, hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - ingen formaldehyd, toluene eller dibuthyl phthalater. 

Klinikkens behandlinger er målrettet kvinder.

Perfekte negle, der holder i 2-3 uger.

Værdibeviset kan indløses til og med 12. august 2019.

Du booker tid på hjemmesiden http://janeta.dk/booking.html . Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Værdibeviset kan indløses til og med 12. august 2019.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x manicure eller pedicure med shellac eller klassisk manicure og pedicure.

Åbningstider
Mandag-tirsdag og torsdag-lørdag: 10.00-18.00
Søndag åbent efter aftale

Klinikkens behandlinger er målrettet kvinder.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Janeta – Professional Beauty Care.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Janeta - Professionel Beauty Care

Gyldenløvesgade 6, 1369 København K
Tlf.: 26 71 72 26 | CVR: 29725047 | janeta@janeta.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. maj 2019 kl. 23:59

Klassisk manicure eller pedicure