Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tapas fra GRAND fromage på Frederiksberg

Forkæl dine gæster med tapas fra GRAND fromage på Frederiksberg. Du får bl.a. oste, pølse, skinke og meget mere til KUN 79 pr. kuvert. Min. 4 kuverter.

Hent tapas fra prisbelønnede GRAND fromage på Frederiksberg for kun 79 kr. pr. kuvert.

Pris 79

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1036 solgte

Værdi169

Rabat53

Spar90

Skal du holde fødselsdag, jubilæum eller anden form for festivitas? Eller skal du blot have en håndfuld venner på besøg? Så læg vejen forbi den fine delikatessebutik GRAND fromage på Frederiksberg.

Her får du en pakke med lækker tapas, der bl.a. indeholder oste, pølse, skinke og mange andre specialiteter. Tapaspakken er lige til at anrette på dit eget service og stille på bordet foran dine gæster.

Ikke bare en osteforretning
GRAND fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.

Tapas pr. kuvert: SPOTpris: 79 kr. Normalpris: 169 kr. Spar 53%


Tapaspakken indeholder:

Tomme Givre
Osten er fremstillet i Rhónes - Alpes på komælk. Den er en halvfast ost, der modner med hvidskimmel. Konsistensen er cremet og smagen er mild og frisk.

Tangesøosten
Det privatejede mejeri producerer denne fantastiske faste ost. Mælken kommer fra de nærtliggende gårde, hvor køerne går frit langs Gudenåen, hvor der er en meget frodig vegetation. Osten er fast med karamel og nøddeagtige toner med mange fine noter.

Fourme d’Ambert  
Fremstilles af komælk i Rhone-Alpes og tilsættes blåskimlen, som ved produktionen af Roquefort. Dernæst sprøjter man luft ind i ostemassen, så skimlen kan udvikle sig. Dette er en af de mildeste af alle skimmeloste. Skorpen er ret tør, ostemassen cremet og fast, med en duft af kælder.

Prosciutto Cotto med trøfler
Fremstilles af svine-skinke og er produceret af en familievirksomhed i Lombardiet, som udelukkende fremstiller skinker af italienske tung grise. Denne skinke er tilsat sorte trøfler. Skinken tørsaltes og langtidskoges ved moderat temperatur.

Fuet Fennikel
Er fremstillet af svinekød i Catalonien. Pølsen er en lille traditionel pølse fra Barcelona distriktet. Den fremstilles af varmt svinekød som efterfølgende lufttørres. Pølsen er krydret med fennikel, salt og peber.

Spansk andepaté med serranoskinke
Denne paté er fremstillet efter gl. principper i Barcelona ved en familievirksomhed. Den er lavet af andekød, andelever og i farsen er der irørt 24 mdr. serranoskinke.

Butterdejs twist med gruyere
Disse twisters bliver lavet hos et familiefirma i Schweiz, som siden 1930’erne har lavet bagværk ud fra de bedste råvarer fra det lokale område. Snacksene er bagt med smør, som giver en helt fantastiske smag.

Hjemmelavet Ramsløgmayo

Hjemmelavet Tomattapanade

Franske Cornichons


Minimumkøb er 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 9. april - 15. juni 2019.

OBS: Der følger ikke brød med.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Priser og udmærkelser
GRAND fromages passion for oste har givet dem en række priser og udmærkelser. World Cheese Award 2010: Guldmedalje til vores ost Skallingen i kategorien fast ost; Nordens bedste blåskimmelost 2010 til Lindbjerg Blue; Nordens bedste fastost 2009 til Fynbo Extra og Nordens bedste ost 2007 og 2008 til Ho Holme. Og senest til Nordisk Ostefestival 2016 fik de Guld for deres Marsk Brie og Lindbjerg HVID ged med dildkrone og ved World Cheese Awords 2016 vandt Lindbjerg Hvid Ged en guldmedalje.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du bestiller dine tapas på 38 16 13 03 – senest kl. 12 dagen før afhentning og gerne i endnu bedre tid. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Adresse
Peter Bangsvej 89
2000 Frederiksberg

Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: Kl. 10 – 18
Onsdag: Kl. 10 – 18
Torsdag: Kl. 10 – 18
Fredag: Kl. 10 – 18:30
Lørdag: Kl. 09:30 – 14:30

Én unik kode gælder for én kuvert.

Tapaspakken indeholder:
Tomme Givre
Tangesøosten
Fourme d’Ambert
Prosciutto Cotto med trøfler
Fuet Fennikel
Spansk andepaté med serranoskinke
Butterdejs twist med gruyere
Hjemmelavet Ramsløgmayo
Hjemmelavet Tomattapanade
Franske Cornichons

Der skal minimum købes 4 kuverter.

Der skal bestilles senest dagen før inden kl. 12.

Værdibeviset kan indløses alle åbningsdage fra 9. april - 15. juni 2019.

OBS: Der følger ikke brød med.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

GRAND fromage

Peter Bangsvej 89, 2000 Frederiksberg


Sidste chance: 15. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst