Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I KINA MED DANSK REJSELEDER

Udsolgt

Tag med på denne klassiske Kina-rundrejse. Over Alle Bjerges danske rejseleder guider jer gennem 10 dages store oplevelser, som starter i Beijing, har overnatning v. muren, besøg ved den idylliske vandby og slutter af i Xian med Terrakottasoldaterne.

KINA - 10 dages program med spændende udflugter og dansk rejseleder. Afrejse fra CPH i august 2019.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
35 solgte

SPOTpris!

Giv dig selv en kæmpe oplevelse og tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse til Kinas gamle hovedstæder. I Kinas nuværende hovedstad Beijing dykkes ned i historien med de fascinerende fortællinger om den forbudte by og Murens storhed, som først rigtig går op for en, når man står der. Fra Beijing går turen med højhastighedstog til Xian, hvor I skal se Kinas største bymur og den helt fantastiske Terrakottahær. En episk rejse i tid og sted.

Over Alle Bjerge har med stor succes kørt flere rundrejser i Kina i samarbejde med SPOTdeal med udelukkende tilfredse gæster! Læs bl.a. anmeldelsen herunder:

På tur i Kina med Over Alle Bjerge blev til over al forventning. God kyndig guide, der leverede gode facts om de besøgte steder. Sikrede vi havde kyndige lokale guider. Så det rigtige og undgik for meget kø. Fantastiske hoteller. Det undrer mig at det kunne laves til den pris... vi er allerede ved at planlægge vores næste tur med Over Alle Bjerge. De får max point fra Poul og Anni.

Se alle de andre flotte 5-stjernede rejseanmeldelser her.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Beijing t/r (med Finnair)
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 10 dages program med nævnte udflugter.
 • Alle entré på nævnte udflugter.
 • Overnatninger ved den Kinesiske Mur og på gode hoteller.
 • Morgenmad alle dage.
 • Velkomstmiddag.
 • Frokost dag 3, 4, 5, 6 og 7.
 • Middag med Peking and dag 8.
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider.
 • Dansk rejseleder Betina Faurschou.
 • Kinesisk lokalguide.
 • Busser med aircondition.

Afrejse fra København d. 19. - 28. august 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (afbestillings- og rejseforsikring)
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - ca. 250 kr.
 • Dumpling-middag i Xi’an samt tangdynastishow – 350 kr.

Obligatoriske tillæg:

 • Visum til Kina (Over Alle Bjerge hjælper med processen, når rejsen reserveres)

Visum
Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail.

Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Alle undtagen børn under 14 år og ansøgere over 70 år, skal afgive fingeraftryk.

Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.

Flyinformation

Flytider fra København d. 19. - 28. august 2019 (flyvninger med Finnair):
Afgang d. 19. august fra København kl. 13.20 - Ankomst Helsinki d. 19. august kl. 15.50
Afgang d. 19. august fra Helsinki kl. 18.20 - Ankomst Beijing d. 20. august kl. 06.55

Afgang d. 28. august fra Beijing kl. 10.55 - Ankomst Helsinki d. 28. august kl. 14.15
Afgang d. 28. august fra Helsinki kl. 17.45 - Ankomst København d. 28. august kl. 18.25

Der tages forbehold for ændringer i flytider.
 


 

Rejseprogram

Dag 1. Danmark til Beijing
Vi flyver med Finnair fra København om eftermiddagen. Der er god plads om bord og mange underholdningsmuligheder. På sædets private videoskærm kan man vælge mellem mange film, musikprogrammer og spil. Der er to gratis måltider på flyveturen. I Kastrup møder i rejseleder Betina Faurschou. Hun er med fra starten og kan således hjælpe med at udfylde formularer og komme igennem visumkontrol og lufthavn i Beijing.

Dag 2. Ankomst til Beijing, informationsmøde og middag
Om morgenen ankommer vi til Beijing. Vi kører ad motorvej ind til Beijing og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. Vi tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder og shopping. Det er tid til at finde sommertøjet frem da Kina i august har lune sommer temperaturer på mellem 20 og 30 grader. Rejselederen holder senere et informationsmøde efterfulgt af velkomstmiddag.

Dag 3. Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet parlamentet og Maos mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port.

Vi skal i dag se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads blev bygget år 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. På vej tilbage til hotellet skal vi overvære en te ceremoni og smage på nogle af Kinas mest berømte typer te.

Dag 4. Himlens Tempel, silke og Sommerpaladset
Efter morgenmaden begiver vi os ud i Beijings myldrende gader. Første stop på dagens udflugtsprogram er ved Himlens Tempel, som er er Beijings vartegn. Vi fortsætter til en silkefabrik, hvor man kan lære om denne kinesiske opfindelse og se processen fra silkelarve til de flotte færdige stoffer. Herefter tager vi til det fantastiske kejserlige Sommerpalads, hvor man finder templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører vi blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi.

Er der tid kører vi forbi de fantastiske bygningsværker, som blev opført i forbindelse med OL i 2008. Her ser vi det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. Vi ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design. På vej tilbage tager vi forbi et marked, hvor der vil være tid til at gøre en go’ handel.

Dag 5. Vandby og den Kinesiske Mur
Vi kører 100 km nordpå og op i bjergene, hvor vi skal bo i en gammel vandby som er vores udgangspunkt til vores besøg på muren. Her, for foden af den store mur, har man genopført en by i stilen fra Ming dynastiet. Byen ligger smukt langs en flod og opdæmmede søer. Utroligt charmerende sted med den smukkeste udsigt til muren. Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur. Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden. Store dele ligger i ruiner eller er helt forsvundet men er stadig et arkitektonisk vidunder. Vi besøger muren ved Simatai, hvor båden muren og den omliggende natur er smukkest og mest imponerende.

Om aftenen kan man gå rundt i den gamle bys gader langs kanaler og søer, der er flot oplyst af de klassiske kinesiske røde lamper.

Beijing til Xian
Morgenen er afsat til at nyde en gåtur i den charmerende vandby eller slappe af på hotellet. Tag evt. badetøj med for der er nemlig en tagterrasse med swimmingpool hvor man kan svale sig med en helt fantastisk udsigt til Den Kinesiske Mur.  

Efter frokost kører vi med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi’an hvor vi ankommer om aftenen. Xi’an er den by, der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne, der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af, og vi skal nyde nogle af de fascinerende levn, der ses fra den tid.

Dag 7. Terrakotta-soldaterne
I 1974 da to bønder ved at grave en brønd, fandt de tilfældigt rester af Kejser Qins unikke terracottahær. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater – med forskellige ansigtsudtryk – og heste med stridsvogne og alle i naturlig størrelse gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen.

Terracotta soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå hvordan disse unikke figurer blev lavet, besøger vi et værksted, som laver dem i fuld størrelse og af ler fra samme sted som de originale. Hvis der er tid til det går vi en tur på Xian imponerende bymur. Den største velbevarede bymur i Kina. Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet – for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans. (kan tilkøbes – 350,-)

Dag 8. Xi’ans gamle moske og myldrende basar
Vi besøger den største og bedst bevarede moske i Kina, som er fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

Efter frokost tager vi højhastighedstoget retur til Beijing hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Inden vi tjekker vi ind på hotellet, tager vi forbi det myldrende og eksotiske madmarked. Her kan man finde snacks som søstjerne, skorpion, fugleedderkop, silkelarve og meget mere.

Dag 9. Nationalmuseum og en fantastisk afskedsmiddag
Dagen er til fri disposition. Man kan eksempelvis se det store nationalmuseum eller gå på opdagelse på en af de mange markeder. Hvis man er interesseret i Buddhisme kan man Lama templet se Verdens største træ Buddha udskåret i et stykke træ på hele 26 meter. 

Om afte­nen mødes vi til et brag af en kulinarisk af­slutning på dette Kina-eventyr. Pekingand er en af Kinas nationalretter – og altid en stor kulinarisk oplevelse. (afslutningsmiddag)

Dag 10. Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark
Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.

Hotelliste:
Under hele opholdet bor vi på dejlige hoteller med morgenbuffet inkluderet:

Beijing: Capital hotel 5*****  www.capitalhotel.com.cn  
Kinesiske Mur hotel: Watertown hotel  www.wtown.com
Xian: Grand Noble hotel 5***** www.xian-grand-noble-hotel.008h.com 

Om rejselederen:
Efter sin uddannelse startede Betina i militæret og var blandt de Gardehusarer der red eskorte til Dronning Ingrids begravelse. I 2003 drog hun ud i verden som rejseleder og fandt sin rette hylde hvilket gjorde at hun tilbragte de følgende 10 år med bopæl i Asien. Specielt Kina og Vietnam har hendes kærlighed, da landenes enorme historie og mangfoldighed har bidt sig fast under de mange rundrejser Betina har taget igennem de sidste 15 år. I 2013 vendte Betina tilbage til Danmark men hun har heldigvis stadig rig mulighed for at komme tilbage til Asien som rejseleder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal) Her vil der også informeres om visum og almene informationer forud for rejsen. Ca. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person. 


Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 17. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst