Krydstogt i Middelhavet i efterårsferien

Udsolgt

Få store oplevelser i Italien, Spanien og Frankrig! Når efteråret begynder at ruske i Danmark, kan du tilbringe en uge på et skønt krydstogt i det vestlige Middelhav i efterårsferien. Rejs 12. oktober i 7 nætter inkl. fly. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Costa Diadema stævner ud fra Savona i Italien om lørdagen kl. 18 og sejler straks mod vest, hvor første stop bliver i den franske havneby Marseille, der i sig selv er rigtig hyggelig og byder på fransk charme på de mange fortovscaféer. Du har herfra også let adgang til smukke Provence og Pavernes By, Avignon.

Næste land, der skal besøges, er Spanien. Her lægges der til i Cataloniens hovedstad, Barcelona, som er en sprudlende storby, hvor det er absolut umuligt at komme til at kede sig. Her er masser af seværdigheder for både unge og ældre, og det gælder både bygningsværker, museer og meget andet. Shopping-mulighederne er også rigtigt gode, og har du bare en lille bitte interesse for fodbold, må du så absolut ikke gå glip af et besøg på det kæmpe stadion Camp Nou.

Den spanske ferieø, Mallorca, besøges også. Her kan du tilbringe dagen i dejlige Palma, hvis imponerende katedral tårner sig op og byder dig velkommen. Øen er dog meget mere end Palma, og der arrangeres udflugter til f.eks. naturskønne Valldemossa og de betagende Dragegrotter.

Efter en dag på havet, hvor du kan slappe af og nyde livet ombord på skibet og gøre brug af dets mange faciliteter, bliver næste destination Sicilien, hvor Palermo anløbes. Byen er en smeltedigel af forskellige kulturer og stilarter – en spændende blanding af italiensk, arabisk og byzantinsk historie og arkitektur.

På turen tilbage til Savona lægges der også til i de gamle romeres vigtigste havneby, Civitavecchia, udenfor Rom. Dette er en hyggelig by med en velbevaret historisk bymidte, men du kan også tage en tur ind til den italienske hovedstad, der er et overflødighedshorn af store, historiske og arkitektoniske seværdigheder.

Efter en fantastisk uge fyldt med uforglemmelige oplevelser i fire forskellige lande er du tilbage i Savona lørdag morgen. Herfra er der transport til lufthavnen for hjemrejse.


Rejsen inkluderer:

  • Fly t/r fra København (Billund mod tillæg)
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Underholdning i teater m.m. hver aften
  • Daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Obligatorisk servicegebyr på 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 12. oktober 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 7.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 9.890 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 10.390 kr. 
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 11.290 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Kahytstyper - Classic til Premium
Denne opgradering betyder:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
  • Der vil ikke forefindes begrænset udsigt ved køb af udvendig kahyt
  • 24-timers roomservice
  • Valg af spisetid, tidlig eller sen samt ønske om bordstørrelse
  • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret

Ønske til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Sejlplan

Lørdag: Fly til Milano og transfer til Savona. Afgang Savona kl. 18.00
Søndag: Kl. 08.30 ankomst Marseille. Afgang kl. 17.00
Mandag: Kl. 09.00 ankomst Barcelona. Afgang kl. 19.00
Tirsdag: Kl. 09.00 ankomst Palma de Mallorca. Afgang kl. 17.00
Onsdag: På havet
Torsdag: Kl. 08.00 ankomst Palermo. Afgang kl. 16.00
Fredag: Kl. 08.00 ankomst Civitavecchia. Afgang kl. 19.00
Lørdag: Kl. 08.00 ankomst Savona. Transfer til lufthavnen for hjemrejse.


Transport
I prisen indgår flytransport: København – Milano t/r.

Forventede flytider:
kl. 08.25 – 10.30 København – Milano
kl. 20.05 – 22.05 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.
Der er inkluderet transport mellem lufthavnen og skibet på både ud- og hjemrejsen.

Mod et tillæg på kr. 1500,- kan du flyve til og fra Billund
Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er der desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.
Der er kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 5.290 kr.
Voksne: 6.990 kr.

Enekahyt
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.300 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.100 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 3.800 kr.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttle busser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Se rederiets udflugtsprogram her

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Costa Diadema byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes daglig underholdning i det imponerende teater, lækkert uden- og indendørs poolområde og flere jacuzzis uden- og indendørs. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes en stor spa- og wellnessafdeling, som du mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer, og flere aftener vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være maskebal eller ”white night”, hvor alle kommer i hvidt.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

  • Fulde navn som i pas
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
  • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
  • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

  • Fly t/r fra København (Billund mod tillæg)
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • Transport fra lufthavn til skib t/r
  • 7 nætter ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
  • Helpension ombord på skibet
  • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
  • Underholdning i teater m.m. hver aften
  • Daglig rengøring
  • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
  • Obligatorisk servicegebyr på 630 kr.
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. marts 2019 kl. 23:59

Skønt efterårskrydstogt i Middelhavet