Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Smertelindrende kropsbehandling

Mindsk smerter eller småskavanker og få ro i sindet med en kropsbehandling af en uddannet kropsterapeut fra Body SDS. Teknikken er en kombination af bl.a. massage og zonetryk og lindrer f.eks. hovedpine, stress, smerter i skuldre, ryg, lænd og meget mere.

Få 50 min. kropsbehandling hos Thomas Skjold på Østerbro.

Pris 375

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
43 solgte

Værdi750

Rabat50

Spar375

De er svære at undgå – de forskellige skavanker, som vi allesammen oplever på et eller andet tidspunkt i vores liv. Tilbagevendende hovedpine, rygsmerter, spændinger i nakke eller ømhed i lænden er ofte et resultat af det moderne menneskes livsstil, hvor der hviler et stort pres på både krop og sind.

Og det er netop denne erkendelse, der gør dette til en effektiv behandlingsmetode. Her er tilgangen nemlig, at fysikken og psyken hænger sammen, og derfor bør behandlingen være derefter. Teknikken er en kombination af massage, åndedrætsteknikker, bevægelse af leddene og zonetryk.

Fordelen ved en kropsbehandling af en behandler uddannet ved Body SDS er, at der ikke kun fokuseres på at lindre/fjerne smerten, men også på at identificere årsagen, så effekten af behandlingen er vedvarende og effektiv.

Når du ankommer til klinikken, træder du ind i lyse lokaler med en behagelig atmosfære. Behandleren, Thomas Skjold, skaber en afslappende stemning, og rammerne sættes for den kommende behandling, der tager udgangspunkt i dine personlige behov. Du vil med det samme mærke, at du er i kompetente hænder. 

Behandlingen smertelindrer f.eks.:

• Skulder
• Ryg
• Lænd
• Arme
• Ben
• Hovedpine
• Håndled
• Albuer
• Ankelled
• Knæ
• Gigt
• Forkalkninger
• Stress

Behandlingen virker ikke kun smertelindrende, der sættes virkelig gang i kredsløbet, og du vil gå derfra med en rar måske ligefrem forløsende fornemmelse i kroppen og i sindet og med mere energi.

Anbefalinger
Behandlingen får gode anbefalinger på klinikkens Facebookside. Tidligere besøgende siger blandt andet: 

" Min behandling hos Thomas var ubeskrivelig. Det en fantastisk oplevelse, jeg har tidligere prøvet andre body-SDS behandlere, men Thomas har en menneskelig inlevelse og en helt unik menneskelig tilgang, det føles nærmest som om, han har magiske hænder, der kan få alle dårligdomme ud af kroppen. Jeg kan med hjertet varmt anbefale Thomas, hvis man har skavanker i kroppen eller trænger til at få mere energi i kroppen. Thomas er unik."

"Det var en virkelig stor oplevelse for mig at være til body SDS behandling hos Thomas. Jeg oplevede at give slip på spændinger i min krop men også bekymringer. Jeg følte mig i meget trygge og kyndige hænder. I den time det stod på glemte jeg helt tid og sted. En unik oplevelse hos en person og det kan kun anbefales."

Der kan kun indløses 1 værdibevis pr. kunde. Men du må gerne købe flere til f.eks. gave.

Værdibeviset kan indløses fra 19. marts - 28. juni 2019.

Afbud skal meldes senest 24 før ellers anses værdibeviset som brugt.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid online via http://www.thomas-skjold.dk. Skriv i kommentarfeltet, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset.

Der kan kun indløses 1 værdibevis pr. kunde. Men du må gerne købe flere til f.eks. gave.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 50 min. kropsbehandling.

Værdibeviset kan indløses fra 19. marts - 28. juni 2019.

Afbud skal ske senest 24 timer før ellers anses værdibeviset som brugt.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Thomas Skjold.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Thomas Skjold - Kropsterapeut

Ryesgade 72, 2100 Østerbro


Sidste chance: 02. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst