Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Golfrejse til naturrige Azorerne

Kombiner smuk natur og et varmt klima med en aktiv golfferie på Azorerne - en portugisisk øgruppe i Atlanterhavet. Rejsen inkluderer 7 overnatninger på 3+ hotel i den gamle bydel inkl. fri golf. Fly fra BLL eller CPH på udvalgte dage i sep. og okt.

AZORERNE - 7 overnatninger på 3+ hotel inkl. fri golf. Afrejse fra BLL eller CPH i sep. og okt.

Pris6.998

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Det er intet mindre end en fryd for øjet at spille golf på de to baner på Sâo Miguel, som er den største ø på Azorerne. Det skyldes, at de farverige blomster som azalea og hibiscus står i fuldt flor op til fire gange om året, da der altid er fugtigt og varmt på de atlantiske øer pga. Golfstrømmen.

Der findes to gode baner på øen - Batalha, der ligger ca. 20 min. kørsel fra Ponta Delgada, og Furnas, der ligger i det smukke område af samme navn.

Begge baner er kendetegnet ved en skønhed, der imponerer den enkelte spiller. Her er fred, ro og gode starttider, så I kan nå alt det andet, øen byder på - lige fra afslapning til masser af udflugter. 

I bor på Hotel Talisman Hotel, som er et charmerende hotel, der ligger i de historiske gader i den ældste del at Ponta Delgada. De er bl.a. kendt anerkendte fiske- og skaldyrsrestaurant, Palm Terrace.

Azorerne er med andre et ideelt rejsemål for jer, der både prioriterer golf, oplevelser og fantastiske omgivelser på ferien. Læs mere om banerne længere nede på siden.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Azorerne tur/retur.
 • 7 overnatninger på Hotel Talisman (kat 3+).
 • Dobbeltværelse.
 • Morgenmad.
 • Fri golf – man bestiller 3 starttider hjemmefra (2 x Batalha og 1 x Furnas). Ønsker man at spille mere, kontaktes Bravo Tours rejseledere som hjælper med at reservere mere.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse

Billund
Afrejse d. 17. september 2019 - SPOTpris 7.298 kr. pr. person
Afrejse d. 01. oktober 2019 - SPOTpris 6.998 kr. pr. person
Afrejse d. 08. oktober - 2019 SPOTpris 6.998 kr. pr. person

København
Afrejse d. 17. september 2019 – SPOTpris 7.298 kr. pr. person
Afrejse d. 01. oktober 2019 - SPOTpris 6.998 kr. pr. person
Afrejse d. 08. oktober 2019 - SPOTpris 6.998 kr. pr. person 

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring – 275 kr.
 • Mad om bord på flyet – 180 kr.
 • Transport til og fra hotellet – 130 kr.
 • Eneværelsestillæg - 1.715 kr.
 • Halvpension - 1.295 kr.
 • Transport af golfbags – 350 kr. pr. person.
 • Transport til og fra banerne.
 • Udflugter. 

 

Hotel Talisman – kategori 3+

Hotel Talisman er et charmerende og stemningsfyldt hotel, der ligger i de historiske gader i den ældste del at Ponta Delgada. Hotellet er meget smagfuldt indrettet med smukke møbler i ældre stil, som skaber en skøn atmosfære. Talisman er kendt for sin fantastiske og meget anerkendte fiske- og skaldyrsrestaurant, Palm Terrace.

Batalha og Furnas er baner så smukke, at de næsten tager pusten fra en. De er altid i fantastisk stand – og der er garanti for gode golfoplevelser. Du kan læse mere om banerne nedenfor.

Husk at Azorerne er meget mere end golf, og at Bravo Tours tilbyder masser af fantastiske udflugter på øen med dansktalende rejseleder.


Golfbaner:

Batalha:
Batalha-banen, der en kort overgang hed Azalea, ligger på vulkansk grund på en højslette byder. Banen har meget større og anderledes udfordringer end Furnas (tidligere Cedars).

Terrænnet varierer meget, og det gør de synsmæssige indtryk også i form af store kontraster mellem de grønne fairways og de stenede omgivelser.

Nogle huller løber op ad bakke, andre ned ad bakke mellem større og mindre trægrupper, ligesom det skifter mellem brede og smalle huller på flade arealer. 

De 27 huller er en blanding af links- og skovbane. Afveksling mangler ikke, og det spiller det, hvilke sløjfer der danner dagens 18-hullers-bane. Heller ikke længde- eller kvalitetsmæssigt er der forskel på de tre sløjfer.

Fra de højestliggende punkter har man nogle så betagende panorama-udsigter over det frodige, bølgende landskab med Atlanterhavet som baggrundskulisse, at det er svært at bevare koncentrationen om golfspillet.

Se mere her: www.azoresgolfislands.com/en/

Furnas:
Hovedøen i øgruppen Azorerne, São Miguel, kaldes med rette den grønne ø pga. dens eviggrønne marker og bjergskove, da øen får en del vand fra naturens haner. Mange, korte regnbyger passerer forbi, og de gør øens to golfbaner til både golf- og naturoplevelser.

Ikke mindst præger stor frodighed den gamle bane, Furnas, der en kort overgang hed Cedar, hvis første ni huller blev anlagt helt tilbage i 1939 af datidens berømte skotske banearkitekt, MacKenzie Ross. Det skete i Furnas-dalen, hvor der heldigvis var plads til at udvide med yderligere ni huller mange år senere - i 1986.

De nye huller var dengang mere åbne end de gamle, men dét er ikke tilfældet mere. Nu spiller man samtlige 18 huller på træomkransede fairways - nærmest alléer - hvor stort set ethvert vildfarent slag betyder, at bolden ping-pong’er mellem stammerne, der står så tætte, at man ofte må slå bolden vinkelret tilbage på fairway. Nogen lang bane er Furnas ikke på papiret, men den føles alligevel lang, fordi bolden ikke ruller mange meter på de bløde fairways.

Se mere her: www.azoresgolfislands.com/en/

Flyinformation

Flytider fra Billund/Norwegian:
Afrejse fra Billund kl. 09.00 - Ankomst til Azorerne kl. 11.45
Afrejse fra Azorerne kl. 12.30 - Ankomst til Billund kl. 19.15

Flytider fra København/JetTime:
Afrejse fra København kl. 08.20 - Ankomst til Azorerne kl. 11.35
Afrejse fra Azorerne kl. 12.35 - Ankomst til København kl. 19.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København til Azorerne tur/retur.
7 overnatninger på Hotel Talisman (kat 3+).
Dobbeltværelse.
Morgenmad.
Fri golf – man bestiller 3 starttider hjemmefra (2 x Batalha og 1 x Furnas). Ønsker man at spille mere, kontaktes Bravo Tours rejseledere som hjælper med at reservere mere.
Dansktalende rejseleder.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 275 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 130 kr.
Eneværelsestillæg - 1.715 kr.
Halvpension - 1.295 kr.
Transport af golfbags – 350 kr. pr. person.
Transport til og fra banerne.
Udflugter - Azorerne er meget mere end golf, og Bravo Tours tilbyder masser af fantastiske udflugter på øen med dansktalende rejseleder.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 04. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst