Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Oplevelser og badeferie på Bali

Uanset om du vil dase på stranden eller gå på opdagelse bag facaderne, så bør du kigge nærmere på Bali. Indonesiens mest populære ferieø er fyldt med gode spots, og på denne rejse er der både tre udflugter og tid til at nyde det søde ferieliv på stranden.

BALI - Nyhed! 10 dage på 4* hoteller inkl. udflugter og morgenmad. Fly fra CPH fra maj til oktober.

Pris12.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
3 solgte

SPOTpris!

Bali er den mest populære af de indonesiske øer og ikke mindst berømt for sine maleriske solnedgange. Øens ubeskrivelige smukke natur bliver kun overgået af den spændende og farverige kultur. Her er masser af gode steder, uanset om du vil slappe af på stranden eller udforske øen.

Den populære 3-kants rute kombinerer det bedste af Bali. En sikker succes, hvor du oplever det allerbedste uden at rejse for meget omkring. Der er både tid til at nyde solen og strandene, samtidig med at du får den fantastiske natur og kultur med også.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København til Bali t/r
 • 23 kg Bagage + håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 overnatninger på 4* The Alana Ubud
 • 2 overnatninger på 4* Mahagiri Lembogan
 • 4 overnatninger på 4* Hotel Grand Mirage
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Alle transfers og sejlture mellem hoteller
 • Udflugt i Ubud og omegn
 • Halvdagstur til til Uluwatu
 • Udflugt til Bedugul og Tanah Lot
 • Engelsktalende guide på transfer og udflugter.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

København
Afrejse d. 15.05 - 25.05: SPOTpris 12.990 kr.
Afrejse d. 19.06 - 29.06: SPOTpris 13.990 kr.
Afrejse d. 17.07 - 27.07: SPOTpris 17.490 kr.
Afrejse d. 14.08 - 24.08: SPOTpris 15.490 kr.
Afrejse d. 18.09 - 28.09: SPOTpris 13.990 kr.
Afrejse d. 09.10 - 19.10: SPOTpris 14.390 kr.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 4.500 kr.
 • All Inklusive på Hotel Grand Mirage i 4 nætter - 2.500 kr. pr. person.
 • Børn (2-11 år) - 20% i rabat ifølge med to fuldt betalende voksne.

Bali - Oplevelser og badeferie
Turen starter i Ubud - Balis hjerte. Beliggende midt på øen omgivet af natur med flotte risterrasser, vulkaner og skove. Byen er øens kulturelle perle med et kunstnerisk islæt. Her er masser af lækre spisesteder og spændende shopping. Byen er et fantastisk udgangspunkt for udflugter til risterrasser, downhill biking, river rafting, aber og regnskov. 

Efter at være fyldt op med oplevelser går turen til den ukendte tropeø Nusa Lembogan. Denne ligger mellem Bali og øen Lombok. I området findes en stor koncentration af havskildpadder. Overalt hersker en total "laid-back" atmosfære. Øen er ikke stor - ca. 4 km lang og 2 km bred - og uden biler - kun små buggys. Til gengæld finder I perfekte hvide strande, små idylliske bugte og gode forhold til snorkling. Under snorkelturen er der chance for at støde på en djævlerokke. 

Når man har været så langt nede i gear, skal man startes langsomt op. Derfor fortsætter I til en anden af Balis mange strande - nemlig på Nusa Dua. Balis elegante ferieparadis. Her er tempoet stadig stille og roligt, men dog med væsentlig mere civilisation. Her hersker en mere international atmosfære og fra stranden finder I alverdens strandaktiviteter, som I også kender fra Sydeuropa.


Program

Dag 1
Afrejse fra Danmark.

Dag 2
Ankomst til Bali.

Transfer fra lufthavn til jeres naturskønne Bali-hotel i Ubud. Her skal I bo de næste 3 nætter. Resten af dagen og aftenen er fri til afslapning og til at komme jer over jetlag.

Dag 3
Morgenmad på hotellet. Dagen i dag byder på rundtur i den nærmeste omegn. I starter inde i centrum af Ubud ved Abe-skoven. Kodak moments med aberne helt tæt på. Herefter skal I besøge Ubud Palace, som engang var Ubuds Royale families hjem. I dag et enkelt tempel med en interessant historie. 

Turen fortsætter til noget af det smukkeste, I vil opleve "ever": Risterrasserne ved Tegalalang. Lige så langt øjet rækker kan I se de velfriserede risterrasser som snor sig op og ned ad det kuperede landskab. Året rundt skal markerne passes, så man kan ofte se folk fra landet arbejde i rismarkerne. I skal også en tur til det hellige vandtempel, som afspejler den balinesiske kultur i fuldt flor. Dagen slutter ved Tegenungan vandfaldet, hvor man naturligvis har mulighed for selv at få en dukkert også.

Dag 4
Morgenmad på hotellet. 

Dagen er fri til at nyde på egen hånd. 

Der er dog mulighed for at tilkøbe en spændende udflugt. 

Udflugt på Mountainbike Downhill - En anderledes og oplevelsesrig dag (tilkøb)
Sammen med flere nationaliteter starter I med at bliver kørt op på bjerget Kintamani, hvorfra I har en smuk udsigt over en af Balis berømte vulkaner. Nyd udsigten, mens I får en let morgenmad. Kort efter får alle udleveret cykelhjelm og en mountainbike. Foran jer venter en 25 km lang cykeltur - downhill. 
En eventyrlig cykeltur venter forude. I cykler gennem den mest fantastiske natur. Snart er det små snoede bjergveje, snart små stier langs rismaker. Ind imellem kommer I igennem en lille landsby, og undervejs er der flere stop, hvor forskellige lokale balinesere besøges. Der bydes på kokusnødder, besøg i et balinesisk/hinduistisk kompound, smages på lokale frugter, høres om risterrassernes fantastiske ingeniør-system etc. Turen afsluttes med lækker mad i Ubud.
Pris pr. person 450 kr.

Dag 5
Morgenmad på hotellet.

Efter morgenmaden kører I mod havnen, hvorfra I skal med båden til Nusa Lembogan. Ved ankomst er jeres nye resort klar til at hente jer og sørge for, at I kommer til hotellet. I de nye idylliske omgivelser kan I nyde strandlivet og slappe af i solen resten af dagen.

Dag 6
Morgenmad på hotellet. 

Hele dagen er fri til at nyde stranden og poolen, eller gå på opdagelse på den lille ø. Der er også mulighed for at tage på en spændende bådtur med både dykning og snorkelig. Det kan jeres hotel eventuelt arrangere.

Dag 7
Morgenmad på hotellet. 

Herefter tager I med båden tilbage til Bali. Herfra fortsætter turen til en af øens flotte vandtempler – nemlig Uluwatu Tempel, som står 70 m oppe på en klippe og ser ud på havet. Herfra er der en flot udsigt over havet, hvor bølgerne eksploderer ind på klippeformationerne. I baggrunden ses solens stråler på havet. Sommetider er der en del aber ved templet. Herefter kører I til jeres hotel for tjek ind. 

EKSTRA : I har mulighed for at forlænge turen, så I kommer til Jambaran Beach Club til en total romantisk middag lige i solnedgangen. Jimbaran Beach er kendt for at være placeret perfekt for at nyde en solnedgang. Samtidig får man servereret en dejlig 3-retters menu. Meget meget romantisk. Tillægsprisen for 2 personer er 1000 dkr. Læs mere her

Dag 8
Morgenmad på hotellet.

Efter morgenmaden skal I på heldagsudflugt rundt og se mere af Bali. I forlader hotellet kl. 08.30 og starter med at besøge Taman Ayun Templet – en af øens flotteste og som daterer sig tilbage til Royal Mengwi dynastiet. Herefter går det op i bjergene til Bedugul, som ligger ved søbredden til søen Beratan. Mens I nyder den lidt køligere bjergluft, ses endnu et af de 4 water-temples nemlig Ulun Danu. Herefter bliver der tid til at snuse rundt på et frugt- og blomstermarked, inden der er frokost på en lille lokal restaurant. Den næste del af turen er en smuk smuk tur til det UNESCO-fredede område med Jatiluwih risterrasserne og den tropiske regnskov. Inden dagen er omme, skal I se det tredje (af fire) vandtempler og måske det mest billedskønne – Tanah Lot. I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen efter at have lært en masse om Bali kunst og kultur. 

Dag 9
Morgenmad på hotellet

Hele dagen fri til afslapning på stranden. 

Dag 10
Morgenmad på hotellet

Endnu en dag fri til afslapning.

Dag 11
Morgenmad på hotellet.

Ca. 3 timer før flyafgang er der afgang fra hotellet til lufthavnen. Hvis I har aftenfly, skal værelset forlades senest kl. 12.

Man kan evt. høre i receptionen om i kan leje det nogle ekstra timer.

Dag 12
Hjemme igen.


Hoteller

4* The Alena Ubud (3 nætter)Lækkert boutiquehotel beliggende i fredelige og rolige omgivelser mellem rismarker og kokospalmer i landsbyen Silungan. Resortet ligger som en oase omgivet af tropiske blomster, træer og buske. Der er 15 minutters kørsel ind til Ubud. Selv om du ikke er omgivet af butikker og restauranter, er der masser at tage sig til.

Hotellet tilbyder dagligt på yoga, morgenvandring til landsbyen og i rismarkerne, trekkingture med picnic, cykelture, kokkeskole osv. Nogle aktiviteter er gratis, mens der skal betales for andre. Hver time går der desuden gratis shuttle service til Ubud centrum.

Hver dag serveres gratis eftermiddagste og eftermiddagscocktails med kanapéer. Hotellet har det hyggelige poolområde med liggestole og parasoller, og poolen er smukt omkranset at tropiske blomster, træer og buske. Hotellet har en restaurant og hotellet har eget spaområde

Hotellet har 17 stilfuldt indrettede værelser, som er holdt i lyse farver i moderne balinesisk stil. Ophold i Deluxeværelser, som er med aircondition, minibar, kaffe-/tefaciliteter, satellit-tv, telefon, safeboks og terrasse eller balkon. Opholdet er inklusiv morgenmad.

Læs mere om The Alena Ubud

4* Mahagiri Lembogan (2 nætter)Charmerende Mahagiri Resort Nusa Lembongan er et 4* hotel, som ligger på øen Nusa Lambogan - direkte ved den flotte strand på den nordlige del af øen. Herfra kan udsigten til Balis smukke landskab og store vulkaner nydes, ligesom de fantastiske solnedgange.

Resortet har et stort og flot strandområde med fint hvidt sand. På det store område findes flere hyggekroge med sækkestole, liggestole og parasoller, ligesom der også er to store poolområder. Her er alle muligheder for forkælelse og afslapning i solen. Resortets Beach Club og restaurant er opdelt i flere afdelinger, og de serverer et bredt udvalg af lokale og internationale retter. I gåafstand fra resortet ligger flere mindre restauranter, butikker m.m. I vandet foran hotellet findes en del koraller og stedet besøges i tidsrummet 13 til 15 af mange dagsturister som benytter resortets faciliteter. Mushroom Bay er inden for 30 minutters gang.

Hotellet blev færdigopført i 2016 og fremstår indbydende, stilfuldt og flot dekoreret. Der er i alt 60 værelser indrettet i moderne balinesisk stil. De har alle egen terrasse eller balkon, aircondition, TV, telefon, safeboks, minibar og kaffe-/tefaciliteter m.m. Opholdet er i Garden View Room. På stedet kan de hjælpe med at arrangere dykning- og snorkelture, vandaktiviteter m.m., og de formidler også scooterudlejning, som er en god måde at udforske øen på. Der er fri internet på hele resortet. Opholdet er inkl. med morgenmad.

Læs mere om Mahagiri Lembogan
 

4* Hotel Grand Mirage (4 nætter)

Grand Mirage Resort er et stort, familievenligt strandresort med et kæmpe udbud af faciliteter. Hotellet ligger i det nordøstlige hjørne af Nusa Dua halvøen. Direkte ud til den dejlige Nusa Dua strand. En tropisk have omkranser poolen og går helt ned til stranden.

Her er fem restauranter og herunder en buffetrestaurant. Derudover findes der fire a-la-carte-restauranter, som serverer mad fra det asiatiske, internationale og italienske køkken samt alt godt fra havet og BBQ. Derudover findes der to barer, herunder en poolbar, som serverer kølige forfriskninger og cocktails. Der bydes på to pools, herunder en stor pool med poolbar. Herudover findes der en familiepool, hvor der er en afdeling, som er 43 cm dyb. Ved familiepoolen er der også en vandrutsjebane. Begge pools er omgivet af liggestole og parasoller, som er til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Til hotellet hører en lille privat sandstrand, hver der desuden også er liggestole og parasoller. Der bydes også på en række aktiviteter som beachvolley, fodbold og vandsport. Faciliteter på resortet inkluderer et fitnesscenter, et spaområde, en skønhedssalon og en børneklub.

Det er et stort hotel med 280 værelser, og I skal bo i Premier Garden Rooms med balkon/terrasse. Alle er indrettet med minibar, te- og kaffefaciliteter samt TV, aircondition og gratis wifi Opholdet er inkl. morgenmad, men der er mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Læs mere om Hotel Grand Mirage


Visum
Der opnås 30 dages turistvisum for danskere ved indrejse til Bali.

Vejret
Fra maj til oktober er den bedste årstid at besøge Bali i Indonesien. Her befinder vi os i den tørre tid med mange solskinstimer. Dagtemperaturen ligger på 25-30 grader. 

Fly 
Qatar Airways
15.05 Fra København kl. 17.25 ­ ankomst Doha kl. 00.40 + 1
16.05 Fra Doha kl. 02.50 ­- ankomst Bali kl. 17.30
25.05 Fra Bali kl. 09.20 ­ ankomst Doha kl. 14.20
25.05 Fra Doha kl. 15.35 - ­ ankomst København kl. 21.05
 
Thai Airways
19.06 Fra København kl. 14.25 ­ ankomst Bangkok kl. 06.00 + 1
20.06 Fra Bangkok kl. 09.35 ­- ankomst Bali kl. 14.55
29.06 Fra Bali kl. 16.55 -  ­ ankomst Bangkok kl. 20.05
30.06 Fra Bangkok kl. 01.20 - ­ ankomst København kl. 07.40
 
Qatar Airways
17.07 Fra København kl. 17.25 ­ ankomst Doha kl. 00.40 + 1
18.07 Fra Doha kl. 02.50 ­- ankomst Bali kl. 17.30
27.07 Fra Bali kl. 09.20 ­ ankomst Doha kl. 14.20
27.07 Fra Doha kl. 15.35 - ­ ankomst København kl. 21.05
 
Qatar Airways
14.08 Fra København kl. 08.20 ­ ankomst Doha kl. 15.35
14.08 Fra Doha kl. 17.05 ­- ankomst Bali kl. 08.10 +1
24.08 Fra Bali kl. 18.45 ­ ankomst Doha kl. 23.20
25.08 Fra Doha kl. 01.35 - ­ ankomst København kl. 07.05
 
Qatar Airways
18.09 Fra København kl. 08.20 ­ ankomst Doha kl. 15.35
18.09 Fra Doha kl. 17.05 ­- ankomst Bali kl. 08.10 +1
28.09 Fra Bali kl. 18.45 ­ ankomst Doha kl. 23.20
29.09 Fra Doha kl. 01.35 - ­ ankomst København kl. 07.05
 

Thai Airways
09.10 Fra København kl. 14.25 ­ ankomst Bangkok kl. 06.00 + 1
10.10 Fra Bangkok kl. 09.35 ­- ankomst Bali kl. 14.55
19.10 Fra Bali kl. 16.55 -  ­ ankomst Bangkok kl. 20.05
20.10 Fra Bangkok kl. 01.20 - ­ ankomst København kl. 07.40

Forbehold for ændringer i flytider og ruter.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse at det er en deal og den unikke kode på værdibeviset.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato pasnr, udøbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København til Bali t/r
 • 23 kg Bagage + håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 overnatninger på 4* The Alana Ubud
 • 2 overnatninger på 4* Mahagiri Lembogan
 • 4 overnatninger på 4* Hotel Grand Mirage
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Alle transfers og sejlture mellem hoteller
 • Udflugt i Ubud og omegn
 • Halvdagstur til til Uluwatu
 • Udflugt til Bedugul og Tanah Lot
 • Engelsktalende guide på transfer og udflugter.


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 4.500 kr.
 • All Inklusive på Hotel Grand Mirage i 4 nætter - 2.500 kr. pr. person.
 • Børn (2-11 år) - 20% i rabat ifølge med to fuldt betalende voksne.


Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 03. april 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst