Miniferie i Harzen Nationalpark

Sidste chance!

Nyd vidunderlig natur, skønne rammer og dejlig mad på Maritim Berghotel Braunlage ved foden af Wurmberg-bjerget i ​​Harzen Nationalpark. Turen inkluderer 3-5 overnatninger, velkomstdrink, lækker middag samt fremragende morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dyk ned i idyllen, der omgiver det skønne Maritim Berghotel Braunlage i Harzen Nationalpark ved foden af Wurmberg-bjerget.

Alle værelser er udstyret med rummelig balkon, så du kan nyde de grønne omgivelser, store badeværelser med badekar og fri WiFi. Der er også masser af mulighed for afslapning i de store indendørs- og udendørs pools, i saunaen eller i spa-afdelingingen, hvor der kan bestilles massage samt wellness og skønhedsbehandlinger.

Nyd kaffe og fine kager i Roof Garden Café med fantastisk udsigt over nationaparken eller typiske lokale retter i The Old English Pub. Velsmagende middagsbuffeter og à la carte-menuer med fortryllende udsigt over grøn natur venter dig i restauranten Pfaffenstieg.

Takket være hotellets ideelle beliggenhed kan du nå centrum af Braunlage, dejlige vandrestier og Wurmberg svævebanen til fods i få minutter.


 Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i dobbeltværelse
  • Velkomstdrink
  • 2-retters middag den første og anden aften
  • Morgenbuffet alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

SPOTpris: 1.695 kr. 

Opholdet kan benyttes til og med d. 28. november 2019. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Bemærk at der skal betales citytax på 2,5 € pr. person pr. nat.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)

  • Tilkøb af ekstra nat - 495 kr. pr. person.
  • Barn under 6 år: overnatter gratis - middag ikke inkluderet (max 1 barn ifølge 2 fuldtbetalende voksne)
  • Barn 12 år: Ekstra opredning: 795 kr. for 3 overnatninger inkl. mad.
  • Dyr: muligt at medbringe hund. Forhør Vindrose Rejser om nærmere information og pris.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.


Om Harzen
I Harzen ligger et væld af gamle byer, der alle er et besøg værd. At køre mellem de mange byer er en sand fornøjelse grundet de smukke grønne omgivelser.

Werningerode byder på en bred pallet af oplevelser i form af blandt andet Werningerode Slot, der oprindeligt er fra det 13 århundrede, men kom til sin nuværende form i det 19. århundrede, en miniature park, hvor mere end 50 bygninger er afbilledet i målestok 1:25, samt det kendte Hasseröde bryggeri, der tilbyder rundvisninger. Der er lidt til enhver smag, og fra byen er der ikke langt til mange af de andre spændende destinationer.   

Halberstadt blev i 804 grundlagt Karl den store. I dag er byen hjemsted for mange museer og kirker. I nabobyen Langenstein ligger såkaldte huleboliger, der blev bygget grundet stor boligmangel i det 18. århundrede. Området er især et besøg værd, hvis man vil opleve historiens vindesus.

Bloksbjerg eller Brocken, som det hedder på Tysk, er kendt for at være tilflugtssted for Hekse fra hele verden.  På toppen af bjerget findes Hexentanzplatz, der menes at have været samlingssted for hekse frem til det 17. århundrede. På Brocken ligger også Thale dyrepark, der er et besøg værd. Næsten som heksene på deres koste, kan i let og ubesværet komme op på bjerget med svævebane samtidig med at i kan nyde den fantastiske udsigt. 

I må heller ikke snyde jer selv for en tur til den tusinde år gamle verdens-kulturarvsby Goslar. Den historiske by Goslar byder på et varieret kulturelt udbud, og det er ikke for sjovt, at byen bliver kaldt "Nordens Rom". Her finder i hele 47 kirker og kapeller. Områdets velstand blev grundlagt af de berømte miner i Rammelsberg. I dag er det et museum, der giver et bredt indblik i minedrift og vidner om den tidligere storhed, hvor man fandt kobber, bly zink og lidt sølv og guld. Byen er i dag udnævnt som verdenskulturarv af Unesco, især den intakte bymidte og den smukt restaurerede Kaiserpfalz, fra 1010, er en af byens store attraktioner. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. Når opholdet er booket, er det hotellets
afbestillingsregler, der gælder.

Opholdet kan benyttes til og med d. 28. november 2019. Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Bemærk at der skal betales citytax på 2,5 € pr. person pr. nat.

En unik kode gælder for én person. Opholdet inkluderer:

3 overnatninger i dobbeltværelse
Velkomstdrink
2-retters middag den første og anden aften
Morgenbuffet alle dage.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Vindrose Rejser)
Tilkøb af ekstra nat - 495 kr. pr. person.
Barn under 6 år: overnatter gratis - middag ikke inkluderet (max 1 barn og ifølge 2 fuldtbetalende voksne)
Barn 12 år: Ekstra opredning: 795 kr. for 3 overnatninger inkl. mad.
Dyr: muligt at medbringe hund, forhør Vindrose Rejser om nærmere information og pris.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 12.00.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. marts 2019 kl. 23:59

Miniferie i Harzen Nationalpark