Nyhed - oplevelsesrejse og badeferie i Vietnam

Udsolgt

Tag med Mondo Travel på denne forundelige Vietnam-rejse, der byder på en perfekt kombination af oplevelser og afslapning. Glæd jer bl.a. til at opleve Hoi An og det historiske centrum, Citadellet, Ho Chi Mihn City, Cu Chi-tunnellerne og meget mere.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Denne Vietnam-rejse tager jer med til de klassiske seværdigheder, men giver jer også mulighed for at komme helt tæt på det lokale Vietnam, når I springer på cyklerne og udforsker Hoi an. Ligeledes bliver der rig mulighed for at tage den helt med ro ved de skønne strande, som I kommer til undervejs.

Rejsen foregår i et behageligt tempo, så alle kan følge med. Der bliver også god tid til at gå på egne opdagelser.

Med på rejsen er både vietnamesisk lokalguide og dansktalende rejseleder, som sammen sørger for at underholde med fakta og gode historier om alt det, I kommer til at opleve på rejsen.

Rejsen inkluderer:

  • Flybillet fra København til Danang via Doha med Qatar Airways
  • Flybillet fra Danang til Ho Chi Minh City med Vietnam Airlines
  • Flybillet fra Ho Chi Minh City til København via Doha med Qatar Airways
  • Alle skatter og afgifter
  • Mad på flyet
  • 1 stk indtjekket bagage max. 30 kg (kun på Qatar Airways)
  • 1 stk indtjekket bagage max. 20 kg (kun Vietnam Airlines)
  • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 8 kg.
  • Alle transfers
  • 9 overnatninger i Hoi An på 3+ hotel Little Beach
  • 3 nætter i Ho Chi Minh City på 4* hotel Blessing Palace
  • 12 x morgenmad (dag 3-14)
  • 2 x frokost (dag 8 & 12)
  • 3 x middag (dag 2, 11 & 13)
  • Byrundtur i Hoi An
  • Cykeltur i Hoi An
  • Heldagsudflugt til Hue
  • Sejltur på parfumefloden
  • Besøg ved Thien Mu-pagoden
  • Besøg ved Cidadellet i Hue
  • Udflugt til Cu Chi-tunnellerne
  • Byrundtur med bus i Ho Chi Minh City
  • Besøg på krigsmuseet i Ho Chi Minh City
  • Besøg på Ben Thanh-markedet
  • Engelsktalende, vietnamesisk lokalguide
  • Dansktalende rejseleder

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse fra København
Den 27/08 - 10/09 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 14.495 kr. pr. person.

Den 10/09 - 24/09 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 10.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person.

Afrejse fra Billund
Den 27/08 - 10/09 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Den 10/09 - 24/09 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 12.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Drikkepenge til guide og Chauffør
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer til måltiderne
  • Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

  • Kokkeskole i Hoi An - 275 kr. pr. person.
  • Halvdagtur til My Son - 195 pr. person.
  • Udflug til Mekong Deltaet - 375 kr. pr. person.
  • Eneværelsestillæg - 3.000 kr. pr. person

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Flytider fra Billund (flyvninger med SAS/Qatar Airways):
Afgang fra Billund kl. 06.20 - Ankomst København kl. 07.10 
Afgang fra København kl. 08.20 - Ankomst Doha kl. 15.35
Afgang fra Doha kl. 19.55 - Ankomst Daning kl. 07.25 +1

Afgang fra Ho Chi Minh City kl. 19.25 - Ankomst Doha kl. 23.15 
Afgang fra Doha kl. 01.35  - Ankomst København kl. 07.25 + 1
Afgang fra København kl. 11.30 - Ankomst Billund kl. 12.20

Flytider fra København (flyvninger med Qatar Airways):
Afgang fra København kl. 08.20 - Ankomst Doha kl. 15.35
Afgang fra Doha kl. 19.55 - Ankomst Daning kl. 07.25 +1

Afgang fra Ho Chi Minh City kl. 19.25 - Ankomst Doha kl. 23.15 
Afgang fra Doha kl. 01.35  - Ankomst København kl. 07.25 + 1
 



Om rejsen

Denne spændende Vietnam-rejse starter i den hyggelige by, Hoi An, hvor vi bor på et hyggeligt hotel ved stranden. Her slapper vi af, nyder det gode vejr, stranden og området. Du oplever Hoi Ans hyggelige, historiske centrum, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. Byens historiske centrum er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og den har formået at bevare en helt unik og idylisk stemning. Glæd dig til at vandre gennem byens små gader om aftenen, hvor de de mange kulørte lanterner lyser op sætter en romantisk stemning.

Vi tager på cykeltur i området omkring Hoi An og oplever et helt andet Vietnam. Vi cykler ad små veje, gennem marker, hvor vandbøflerne går og græsser, til vi kommer til små landsbyer, hvor børnene løber os i møde. Vi kommer helt tæt på lokalbefolkningen, som venligt tager imod os.

I Hue besøger vi Citadellet, som var kejserens palads og hvorfra han styrede sit rige. Undervejs besøger vi også Thien Mu pagoden, og vi sejler på parfumefloden.

Rejsen slutter af med nogle spændende dage i Ho Chi Minh City, hvor vi bor centralt og i gå afstand til byens seværdigheder, floden og de gode restauranter.

Fra Ho Chi Minh City besøger vi Cu Chi-tunnellerne, som blev bygget af Vietcong fra 1940-60, og som spillede en central rolle under Vietnamkrigen.

Rejsen foregår i et behageligt tempo, så alle kan følge med. Der bliver også god tid undervejs til at nyde de steder vi besøger samt gå på egne opdagelser.

På rejsen følger der en vietnamesisk lokalguide og en dansktalende rejseleder med, som sammen sørger for at underholde med fakta og gode historier om det vi ser. 

Rejseprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark                 
 
Fra Københavns lufthavn skal vi skal med morgenflyet fra Qatar Airways til Doha. Efter et ophold i Doha forsætter vi mod Vietnam, som vi ankommer til næste dag.

Måltider: mad på flyet

Dag 2:  Ankomst til Hoi An, byrundtur og middag
Vi ankommer tidligt til Danang lufthavn og efter vi har overstået visumformaliterne samt fået vores bagage, sætter vi kursen mod den lille by Hoi An. Køreturen tager ca. 1 time alt afhængig af trafikken.

Hoi An er tidligere kendt som en travl handelshavn. Historien går helt tilbage til 1700-tallet, hvor havnen modtog handelskibe fra lande som Portugal, Holland, Kina og Japan. Her blev der handlet med med te, sukker, peber, papir og silke for bare at nævne nogle af de mange varer. I takt med at skibene blev større forsvandt handel fra Hoi An, og rykkede til den større by Danang. I midten af 1800-tallet forsvandt handlen helt og Hoi An forsatte som en lille fiskerby indtil turismen kom i midten af 1990’erne.

Mange turister har Hoi An, som deres Vietnamesiske favoritby, og det er ikke uden grund. Byen er malerisk, charmerende og med floden som omdrejningspunkt, så er der en historisk og god stemning. Byen er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og den har formået at bevare en helt unik og idylisk stemning, som mange bliver betaget af.

Vi tjekker ind på vores hotel, som ligger ved Cua Dai stranden, ca 5 kilometer fra det historiske centrum af Hoi An. Her nyder vi opholdet på et dejligt hotel, tæt på stranden og i rolige omgivelser. Efter du har fået dit værelse bliver der tid til at slappe af ved poolen eller på værelset, inden rejselederen sidst på eftermiddagen tager dig med på en lille orienteringstur med bus og til fods, så du kan blive kendt med byen og området. På den hyggelige spadseretur oplever vi Hoi An’s hyggelige, centrale bykerne, det farvestrålende lokale marked og den 400 år gamle japanske bro. Undervejs fortæller rejselederen levende om byens historie, mens vi går rundt i de hyggelige gader.

Turen slutter med middag på en hyggelig restaurant i det historiske centrum.

Måltider: middag              

Dag 3: Hoi An på egen hånd
Dagen kan du bruge som du vil. Slap af ved poolen, eller pak strandtasken og nyd en dejlig dag på stranden. Om aftenen arrangerer rejselederen fællesmiddag for dem som har lyst.

Måltider: morgenmad

Dag 4: Så tager vi cyklerne frem
Efter en god morgenmad skal vi i dag opleve et andet Vietnam fra sadlen på en cykel. Vi kommer uden for Hoi An, væk fra trafikken og byens larm. Sammen med rejselederen cykler vi gennem rismarker, hvor vi ser vandbøflerne gå i marken sammen med bonden. Vi oplever frodige marker og de lokaler, som står i vejsiden og vinker til os. Undervejs vil vi opleve det ene betagende syn afløse det andet. Vi krydser Thu Bon floden med den lokale færge. Når vi kommer i land besøger vi en lokal landsby, hvor vi ser hvordan de lokale fremstiller mursten efter en gammel antik teknik, samt hvordan de lokale laver måtter af siv. Vi nyder en kop kaffe i et lokalt hus, inden turen går tilbage til Hoi An.

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Tag eventuelt ind til det centrale Hoi An og find en restaurant, hvor du kan nyde en god middag. Efter middagen kan du med fordel gå en spadseretur i de hyggelige gader, som er oplyst af et utal af kulørte lanterner og som giver byen et romantisk og idyllerisk skær.

Måltider: morgenmad

Dag 5: Fridag
Dagen kan bruges som man vil. Pak strandtasken og nyd en dag på stranden med en kølig drink i hånden, eller hvad med at leje en cykel og tag på egne eventyr i lokal området?

Måltider: morgenmad

Dag 6: Fridag eller kokkeskole
Brug dagen ved poolen eller på stranden. Der er også mulighed for at deltage på en kokkeskole, hvor vi lærer at lave nogle spændende vietnamesisk retter.

Ekstra arrangement: Kokkeskole
Formiddagen står i gastronomiens tegn. Vi møder de andre deltager samt kokken på Hau Scout Cafe, hvor der bliver budt på en velkomstdrink, mens formiddagens program bliver gennemgået. Herefter besøger vi Hoi An’s lokale marked, hvor der skal købes ind til dagens kokkeskole. På markedet oplever vi en masse spændende dufte, farvestrålende frugter og friske grøntsager. Overalt er der en travlhed, som kendetegner et rigtig marked.

Efter et spændende besøg på markedet går vi ombord på en lille båd, som skal sejle os til Red Bridge kokkeskole. Fra båden oplever vi det lokale liv på den korte sejlads.

Inden kokkeskolen starter besøger vi skolens urte- og grøntsags have. Her vil kokken fortælle os omkring det Vietnamesiske køkken og de forskellige retter, som vi skal være med til at tilberede og herefter går kokkeskolen i gang. Vi får først demonstreret de forskellige retter, som skal laves og herefter er det vores tur til at prøve kræfter med råvarerne. Efter kokkeskolen nyder vi, sammen med de andre deltager, frokosten som vi selv har været med til at tilberede.

Måltider: morgenmad (frokost, hvis man deltager på udflugten)

Dag 7: Fridag
I dag er der ikke planlagt nogen aktiviteter, så dagen kan bruges som man selv vil. Spørg rejselederen om forslag til gode oplevelser.

Om aftenen arrangerer rejselederen fællesmiddag for dem, som har lyst.

Måltider: morgenmad

Dag 8: Hue den gamle kejserby i Hue
Efter morgenmaden tager vi sammen med rejselederen på en spændende tur til den gamle kejserby i Hue. Turen går via kysten over Hai Van passet og undervejs oplever vi små landsbyer, frodige frugtplantager og det smukke landskab.

Efter ankomst til Hue går vi ombord på en dragebåd og turen forsætter med en afslappende sejltur på parfumefloden til Thien Mu Pagoden, hvor vi går i land. Pagoden regnes for et af de ældste religiøse bygningsværker i Vietnam, og mens rejselederen levende fortæller om pagodens historie lader vi os fortrylle af stedets skønhed. Frokosten nyder vi på en lokal restaurant, inden vi forsætter med bil til til Kai Dinhs grav.

Byggeriet af Kai Dinh’s grav startede i 1920 og det tog 11 år at bygge dette fantastiske bygningsværk, som hylder Khai Dinh, som var den 12. kejser i Ngyen dynastiet. Gravmonumentet er en blanding af arkitektur fra båden Vesten og Østen.

Dagens højdepunkt er citadellet, som blev bygget i 1804. Citadellet rummede både administrations bygninger og bolig for den siddende kejser. Citadellets opbygning minder meget om den forbudte by i Kina.

Efter en spændende dag kører vi retur til Hoi An, som vi ankommer til sidst på eftermiddagen. Herefter er resten af dagen og aftenen på egen hånd.

Måltider: morgenmad & frokost 

Dag 9: Fridag
Nyd en dag med egne eventyr. Du har nok allerede fundet dit favoritsted at spise frokost.

Om aftenen arrangerer rejselederen fællesmiddag for dem som har lyst.

Måltider: Morgenmad

Dag 10: Fridag eller udflugt til My Son
Brug dagen som du vil ved poolen eller på stranden. Der er også mulighed for at deltage på en spændende halvdags udflugt til My Son.

Ekstra arrangement: halvdagsudflugt til My Son

Efter morgenmaden sætter vi os i bussen for at køre ca. 40 km udenfor Hoi An. Her ligger My Son, som i oldtiden var det et religiøst center for det forhenværende Champa rige. Hele området kan dateres tilbage til perioden fra det 7-13 århundrende, hvor Campa kulturen var på sit højdepunkt. Mens rejselederen levende fortæller om stedets historie, oplever vi de gamle, men velbevarede ruiner. Vi oplever tårne, bygninger og templer alle bygget i røde mursten.  Med lidt fantasi kan man sagtens forestille sig, hvordan det har set ud i storhedstiden. Hele området ligger i en naturskøn dal omgivet af skov.

Efter et spændende besøg kører vi tilbage til Hoi An, hvor resten af eftermiddagen og aftenen er til egne eventyr.

Måltider: Morgenmad

Dag 11: Afrejse fra Hoi An og kurs mod Ho Chi Minh City
Efter morgenmaden er det tiden at sige farvel til Hoi An. Du kan nå at tage den sidste dukkert i poolen eller på stranden, inden vi lige før frokost tjekker ud for at køre til lufthavnen i Danang. Vi skal med eftermiddagsflyet fra Vietnam Airlines til Ho Chi Minh City. Efter vi har fået vores bagage, sætter vi kursen ind mod vores centralt beliggende hotel.  Fra bussens vinduer oplever vi storbyens liv, som står i skærende kontrast til det fredelige liv i Hoi An. Læg især mærke til de mange knallerter og motorcykler, som kører ud og ind mellem bilerne i den kaotiske trafik.

Selvom Ho Chi Minh City gennem tiden, er blevet en moderne metropol med moderne bygninger, og flotte butikker med velkendte mærkervarer, så har den alligevel bevaret sin charme. For bag facaden kan man stadigvæk opleve det ægte og vidunderlige Vietnam. Mange af de gamle bygninger, fra den franske kolonitid, er flot bevaret og præger generelt bybilledet. Ho Chi Minh City er en kontrasternes by, som bare venter på at blive udforsket.

Vi tjekker ind på vores hotel, og efter vi har fået vores værelser bliver der tid til at slappe af, inden vi mødes til middagen, som vi nyder på en hyggelig restaurant i kort gåafstand fra hotellet.  Efter middagen kan man forsætte på en af de mange spændende barer, som findes i området. Hvad med at besøge Saigon Saigon bar, som ligger på Caravelle hotellet, hvorfra der er en formiddabel udsigt udover byen? Mens du nyder udsigten og drinken, spiller husorkestret populærer toner.

Måltider: morgenmad og middag

Dag 12: Cu Chi tunnellerne
Efter en god morgenmad mødes vi for at tage på udflugt til Cu Chi tunnellerne, som ligger et par timers kørsel fra Ho Chi Minh City. Tunnellerne, som blev bygget af Vietcong i perioden 1940-60, består af over 250 kilometer underjordiske tunneller, som vi får mulighed for at komme ned i.

Undervejs fortæller rejselederen levende om Vietnamkrigen, og inden vi besøger selve tunnellerne får vi en grundig introduktion til området, og vi får et godt indblik i de forhold, som Vietcong levede under.

Efter et spændende og bevægende besøg, og inden vi kører tilbage til Ho Chi Minh City, nyder vi en god frokost på en hyggelig restaurant.

Først på eftermiddagen ankommer vi til Ho Chi Minh City, hvor vi forsætter på en spændende byrundtur med bus.

Første stop er genforeningspladset, som er bygget i 1960, og som vi betragter udefra inden turen fortsætter til Notre Dame-katedralen, som er bygget fra 1877-1883. Du ser kirken udefra, inden du kigger inden for i posthuset. Både posthuset og kirken er et levn fra kolonitiden. Turen fortsætter til krigsmuseet, som fortæller historien om frihedskrigen mod Frankrig samt Vietnamkrigen, som herude hedder amerikanerkrigen. Der bliver mulighed for at gå på egen hånd på museet og fordybe dig i de mange udstillede genstande.

Vi fortsætter til Ben Than markedet, hvor vi oplever en ægte Vietnamesisk markedsstemning. Her bliver der lidt tid på egen hånd hvis nogen har lyst til at gøre en god handel.

Efter byrundturen er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Rejselederen arrangerer fælles middag for dem som har lyst. 

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 13: Fridag eller udflugt til Mekong deltaet
Nyd en dejlig dag i den spændende storby med at besøge nogle af de mange museer, markeder eller tag på shopping i nogle af de mange spændende butikker. Du har også mulighed for at deltage på en spændende udflugt til Mekong deltaet.

Ekstra arrangement: Udflugt til Mekong deltaget

I dag går turen til Mekong Deltaet, som også kaldes for Vietnams spisekammer. Sammen med rejselederen går turen til Ben Tre, som ligger godt 100 kilometer syd for Ho Chi Minh City. Undervejs oplever vi hvordan vegetationen bliver mere og mere frodig, jo tættere vi kommer på deltaet. Undervejs vil rejselederen fortælle om det vi ser og om Vietnam generelt.

I Ban Tre leves livet, som i en hvilken som helst anden Vietnamesisk by. Vi oplever hvordan de lokale laver deres egne mursten af ler, deres egne madrasser af siv, samt hvordan de lokale bruger kokosnødderne til slik og brændsel.

På turen oplever vi en betagende natur med kokospalmerne, som svajer blidt for vinden og vi hører bådene sejle på de mange små kanaler, som løber på kryds og tværs i deltaet. Sammen med rejselederen sejler vi med en sampan, som er en lille robåd, på kanalerne som gennemskærer deltaet. Undervejs får vi mulighed for at prøvesmage lokal frugt, kokosslik og måske en slangebrændevin.

Mit i den frodige natur, under træernes skygge, nyder vi en god frokost, mens vi lader indtrykkene synke ind.

Turen går igen tilbage mod Ho Chi Minh City, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen.

Der bliver tid til at slappe af på værelses inden vi mødes til afskedsmiddag, som vi hygger os med på en restaurant i kort gå afstand fra hotellet.

Måltider: morgenmad & middag

Dag 14: Hjemrejse
Nyd en spændende dag i den skønne metropol. Vi tjekker ud fra hotellet til frokost, men bagagen bliver opbevaret indtil vi sidst på eftermiddagen skal til lufthavnen.

Brug dagen på at besøge krigsmuseet eller tag på opdagelse i genforeningspaladset. Hvad med at besøge Ben Thanh markedet og lad dig fortrylle af en ægte markedsstemning. Nyd en spadseretur langs med floden og spis frokost på en af de mange hyggelige restauranter. Spørg rejselederen om forslag til gode oplevelser.

Alle gode ting får en ende. Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, hvor vi skal med aftenflyet fra Qatar Airways. Efter et ophold i Doha forsætter vi mod København, hvor vi ankommer næste dag.

Måltider: Morgenmad 

Dag 15: Ankomst til Danmark
Tidligt om morgenen ankommer vi til København efter nogle dejlig og minderige dage i Vietnam.

Måltider: Mad på flyet 

Om rejselederen: Bo Hansen
Bo startede i vinteren 1996 for Larsen Rejser, som rejseleder på Tenerife. Herefter fulgte mere end 10 år i Sydøstasien, hvor han havde fast bopæl i Bangkok – en by, som står hans hjerte meget nær. Fra hans base i Bangkok har han kørt rundrejser i Thailand, Vietnam og Cambodia samt rejst i den øvrige del af Asien. Han har derfor et dybdegående kendskab til regionen. Efter Asien fulgte nogle år i sydeuropa, hvor han gennem længere tid har opholdt sig i Italien, Grækenland og Spanien samt en kortere periode i Jordan og Egypten. Udover at have været rejseleder, har han i flere omgange også været destinationsansvarlig for en række rejsemål. Det blev til knap 18 år i udlandet, inden han i 2014 vendte tilbage til Danmark. Her arbejdede han i en periode som rejseproducent, inden han i sommeren 2018 beslutter sig for at starte sit eget firma - Mondo Travel.

Her skal du bo:
Hoi An
Little Beach***+

Glæd dig til at bo på et lille, hyggeligt hotel beliggende ca. 5 kilometer uden for Hoi An historiske centrum. Hotellet ligger ved Cua Dai stranden, hvor det er muligt at nyde dagene under parasollen på en liggestol med en kølig drink i hånden. Hotellet er holdt i lyse, moderne farver og der findes pool med liggestole og parasoller samt en hyggelig restaurant.

Fra hotellets reception, er det muligt at leje cykler, som gør at det er lettere at komme rundt. Hotellet har også shuttelbus til både stranden og det historiske centrum flere gange om dagen.

Alle værelser er holdt i moderne lyse farver og fra den møblerede balkon er der udsigt udover den lille have og poolen. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WiFi. Badeværelserne har enten badekar eller bruseniche. 

Læs mere om hotellet her. https://littlehoiangroup.com/little-beach-hoi-an  

Ho Chi Minh City 

Blessing Palace****
Hotellet ligger i distrikt 1, som er den centrale del af Ho Chi Minh City og i kort gåafstand til restauranter, cafeer og seværdigheder. Hotellet er holdt i moderne farver og er et flot byhotel, som er kendt for sin gode service.

Alle værelser er lyse og pæne og har alle aircondition, TV, minibar, hårtørrer og gratis Wifi. Badeværelserne er lyse og har bruseniche.

Læs mere om hotellet her. http://blessingsaigonhotel.com/index.php/blessing-1 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flybillet fra København til Danang via Doha med Qatar Airways
Flybillet fra Danang til Ho Chi Minh City med Vietnam Airlines
Flybillet fra Ho Chi Minh City til København via Doha med Qatar Airways
Alle skatter og afgifter
Mad på flyet
1 stk indtjekket bagage max. 30 kg (kun på Qatar Airways)
1 stk indtjekket bagage max. 20 kg (kun Vietnam Airlines)
1 stk ikke omfangsrigt håndbagage max. 8 kg.
Alle transfers
9 overnatninger i Hoi An på 3+ hotel Little Beach
3 nætter i Ho Chi Minh City på 4* hotel Blessing Palace
12 x morgenmad (dag 3-14)
2 x frokost (dag 8 & 12)
3 x middag (dag 2, 11 & 13)
Byrundtur i Hoi An
Cykeltur i Hoi An
Heldagsudflugt til Hue
Sejltur på parfumefloden
Besøg ved Thien Mu-pagoden
Besøg ved Cidadellet i Hue
Udflugt til Cu Chi-tunnellerne
Byrundtur med bus i Ho Chi Minh City
Besøg på krigsmuseet i Ho Chi Minh City
Besøg på Ben Thanh-markedet
Engelsktalende, vietnamesisk lokalguide
Dansktalende rejseleder

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Drikkepenge til guide og Chauffør
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer til måltiderne
Øvrige måltider, som ikke er nævnt

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):
Kokkeskole i Hoi An - 275 kr. pr. person.
Halvdagtur til My Son - 195 pr. person.
Udflug til Mekong Deltaet - 375 kr. pr. person.
Eneværelsestillæg - 3.000 kr. pr. person
Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S
Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. april 2019 kl. 23:59

15 dage i Vietnam med udflugter og dansk rejseleder