Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Naturskønt krydstogt til Nordkap

Skønt krydstogt, der er ren forkælelse for både øjne og sjæl! Costa Pacifica tager dig med til Nordkap og flere af Norges charmerende kystbyer og fantastiske fjorde. Rejs 30. august inkl. 11-nætter med helpension ombord og bus t/r fra Danmark til skibet.

KRYDSTOGT NORDKAP - 11-nætters krydstogt inkl. helpension. Afrejse i bus til Kiel d. 30 aug.

Pris8.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
32 solgte

Værdi11.678

Rabat26

Spar3.088

Nu har du muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur, ligesom der også er mulighed for at se og fange verdens største krabber, som kun fanges i havene omkring Nordpolen.

Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser udover det sædvanlige.

I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe og oser af afslapning og atmosfære. Der er opsamling med bus på både Sjælland, Fyn og i Jylland, hvorfra I køres til Kiel, hvor Costa Pacifica venter på jer.

Læs mere om Costa Pacifica og hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Kiel t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 nætter ombord på Costa Pacifica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 30. august 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 8.590 kr. Normalpris 11.678 kr. Spar 26 %
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 9.190 kr. Normalpris 12.553 kr. Spar 26 %
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 11.590 kr. Normalpris 15.028 kr. Spar 22 %
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 12.190 kr. Normalpris 15.913 kr. Spar 23 %
Balkon Kahyt Classic*: SPOTpris 13.590 kr. Normalpris 16.888 kr. Spar 19 %
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 14.190 kr. Normalpris 17.773 kr. Spar 20 %

* Begrænset udsigt kan forekomme. 

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Sejlplan

30/8: Bus til Kiel for ombordstigning. Afgang Kiel kl. 17.30
31/8: På havet
01/9: Kl. 10.30-18.30 Ålesund
02/9: På havet
03/9: Kl. 12.30-20.30 Honningsvåg, Nordkap
04/9: Kl. 08.30-17.00 Tromsø
05/9: Kl. 08.00-18.00 Leknes, Lofoten
06/9: Kl. 13.00-19.00 Trondheim
07/9: Kl. 09.00-18.00 Hellesylt/Geiranger
08/9: Kl. 09.00-19.00 Bergen
09/9: På havet
10/9: Kl. 08.00 ankomst Kiel. Bustransport til Danmark.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport
Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Kiel t/r.

Bemærk at hjemkomsttidspunkterne er forventede tider.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 1.430 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 2.475 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 2.490 kr.
Voksne: 5.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 5.600 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.500 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. 

Se rederiets udflugtsprogram


Rejsebeskrivelse
Denne fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Kiel, hvor Costa Pacifica ligger for anker og venter på dig. Sidst på eftermiddagen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Ålesund. Byen, der er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser, fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau stil. Byen er placeret i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til den berømte Geirangerfjord, som I besøger senere på krydstogtet.

Turens højdepunkt er dog uden tvivl anløbet ved Nordkap. Her lægges til i landsbyen Honningsvåg, der ligger kun 2.000 km fra Nordpolen. Her kan du stå på de 300 m høje klipper, som også er Europas nordligste punkt, og blive betaget af naturens skønhed, de mange fugle og græssende rensdyr. De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

På sejlturen tilbage ned langs den norske kyst besøges Tromsø, Leknes og Trondheim. Tromsø var i det 19. århundrede kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner. Hele området er utroligt smukt og skovrigt, men snyd heller ikke dig selv for byens smukkeste bygning: Den trekantede arktiske katedral.

Leknes er beliggende på Lofoten-øerne, der modsat andre norske øer har store grønne vidder. Udover den allestedsværende skønne natur, kan øerne også prale af arkæologiske fund fra Vikingetiden – heriblandt verdens største vikingehus, som er flot rekonstrueret. Her mærker man virkelig den nordiske histories vingesus.

Den tidligere hovedstad, Trondheim, har en hyggelig gammel bydel fra Middelalderen med en imponerende katedral. Langs Nidelva-floden ligger de karakteristiske bygninger i forskellige farver kendt som Bryggen, og på Ringve museet kan du lære alt om musik og instrumenter.

Og så er du nået frem til turens andet højdepunkt: Den fantastiske Geirangerfjord, der er optaget på Unescos Verdensarvsliste. Stå tidligt op og nyd indsejlingen gennem fjorden, der tager ca. 1½ time. På vejen ind opleves et fortryllende landskab med stejle klippesider, der rækker flere hundrede meter op i luften, og utallige brusende vandfald såsom "De syv søstre" og "Frieren". Geiranger byder også på flere udsigtspunkter i forskellige højder, hvorfra du har et mageløst vue over fjorden, bjergtinderne og krydstogtskibet, der ligger og venter.

Sidste stop bliver i maleriske Bergen, der i Middelalderen var Norges hovedstad. I dag er det landets andenstørste by, beliggende smukt mellem bakker og bjerge. Byen er kendt for sine smukke, farverige træhuse og har sin egen kabelbane samt Edvard Grieg museet.

Dette storslåede krydstogt slutter tilbage i Kiel om morgenen den 10. september, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark.

Skibet
I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe og oser af afslapning og atmosfære. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære.

Skibet medtager mere end 3000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor du kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, stort kasino og 13 lounger indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1- simulator, sportsfaciliteter og fitness.

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

Kahytstyper
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Kiel t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 nætter ombord på Costa Pacifica i valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 990 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. 
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer udover de beskrevne.

Vigig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

På rejsen skal pas, der er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst, medbringes.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Er du gravid i mere end 23. uge, er det ikke tilladt at rejse på krydstogt.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på dagsprisen på krydstogtet hos rederiet den 28. februar tillagt omkostninger til transport og Øster Lindets ekspeditionsgebyr.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 19. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst