Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Bologna med Michelin-middag

Tag på en helt ecxeptionel rejse til Bologna, hvor I får lov til at nyde en himmelsk 4-retters MICHELIN-middag og tilbringer 3-5 nætter på et skønt 4-stjernet hotel i byens historiske centrum. Inkluderer desuden fly fra CPH, morgenbuffet alle dage.

BOLOGNA - 3-5 nt. på 4* hotel inkl. 4-retters michelin-middag og morgenmad. Flyv fra CPH marts-sept.

Pris4.795

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

Portici Hotel er et 4-stjernet hotel, og er en oplagt base når Bologna skal udforskes. Hotellet ligger midt i byens historiske centrum og kun fem minutters gang fra hovedbanegården. Alle værelserne er i enten klassisk eller moderne design og udstyret med el-kedel, aircondition og internet via kabel. Værelserne har udsigt over parken eller Via Indipendenza. Hotellet har egen bar og deres egen bistro-restaurant, som er blevet tildelt en michelin-stjerne. Hotellet er især kendt for den gode vin og køkkenchefen, som er relativ ung, og har en forkærlighed for råvarer fra Middelhavs-området. Læs hvad Michelinguiden skriver

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly fra København med Ryanair
  • 10 kilo håndbagage
  • 3, 4 eller 5 overnatninger på 4* Hotel Portici
  • 1 * 4-retters michelin-middag
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Byen
Bologna er det perfekte sted for en storbyferie. Byen er rig på kultur, historie og ikke mindst fantastisk mad. Læg dertil de middelalderlige monumenter, kirker og tårne og det ældste universitet i verden ind i ligningen. Resultatet er en formidabel rejse!

Det historiske Bologna
Bologna er hovedstaden i regionen Emilia Romagna. Byen er også kendt som La Rossa på grund af sine århundredgamle røde og minimalistiske bygninger. Kælenavnet er af dobbelt betydning på grund af den sidste del af det tyvende århundrede’s venstreorienterede politik og akademiske indflydelse. Grundet universitetet er der en stor del unge i byen, hvilket bidrager til et spændende byliv med mange gode barer, restauranter og caféer. Det vidunderligt bevarede centrum er en fornøjelse at udforske under dække af de kilometerlange søjlegange. De to berømte tårne fra det 12. århundrede, Asinelli og Garisendi, dominerer en farverig og excentrisk skyline.

Piazza Maggiore går tilbage til en lignende tid og storheden af palazzo’en på pladsen er ærefrygtindgydende. Hvert hjørne i gaderne introducerer dig til et betagende stykke historie. Blandt andre er den berømte Neptun fontæne, det fascinerende Palazzo Communale og den store Giardini Margherita. Sidstnævnte er en utrolig flot park, hvor man snildt kan bruge en eftermiddag på at gå rundt og observere.

Oplevelser i Bologna
Bologna er for mange mest berømt for sin plads i det italienske køkken. Byen og regionen er faktisk Italiens mave, hvad angår madvarer og produkter såsom Alceto Balsamico, parmesanost, prosciutto fra Parma, salami, mortadella og mange typer pasta. Der er masser af underholdning at finde i Bologna, udover de mange restauranter, barer og klubber. Bologna blev en UNESCO City of Music i 2006, som en belønning for den unikke kulturelle status i italiensk kultur.

Herunder for at omfavne opera, klassisk, jazz og populærmusik i sofistikerede, men afslappede omgivelser. Med så meget at udforske, er der knapt nok tid til at shoppe i alle de fornemme butikker og markeder i byens centrum. Dog behøver en ivrig shopper ikke at bekymre sig, for mange af landets førende modekæder har forretninger her (heldigvis med kort gåafstand mellem hinanden). Der er desuden en række klassiske lokale modehuse i Bologna. Dertil finder man også mange gode delikatesseforretninger, fødevarebutikker og boghandlere i smukke Bologna.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person -Rejsen inkluderer:

Direkte fly fra København med Ryanair
10 kilo håndbagage
3, 4 eller 5 overnatninger på 4* Hotel Portici
1 * 4-retters michelin-middag
Morgenmad alle dage

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 26. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst