Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Florida til København

Tag med på en fantastisk rejse tværs over Atlanten i påsken, når Regal Princess sejler fra Fort Lauderdale til København. Rejsen er inkl. fly til Fort Lauderdale, 1 nat i Fort Lauderdale og 15-nætters krydstogt med helpension. Rejs 13. april 2019.

KRYDSTOGT FRA FLORIDA TIL KBH - 15-nætters krydstogt & 1 nat på hotel. Fly fra CPH d. 13. april.

Pris13.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Det luksuriøse krydstogtskib, Regal Princess, ligger klar i Fort Lauderdale til at tage dig med på en uforglemmelig sejlads tværs over Atlanten. Inden hun når endestationen, København, er der stop på Azorerne, i Belgien og i Holland.

Læs mere om skibet og hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Fort Lauderdale
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på hotel i Fort Lauderdale
 • 15-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 13. april 2019
Indvendig Kahyt: Særpris 13.990 kr.
Balkon Kahyt: Særpris 16.990 kr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder:

 • Obligatorisk serviceafgift på 13,5$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA indrejsetilladelse til USA, ca. 125 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hoteltax og forplejning i Fort Lauderdale.

Rejseplan

13/04: Fly til Fort Lauderdale og overnatning på hotel
14/04: Kl. 16.00 afgang Fort Lauderdale
15-20/04: På havet tværs over Atlanterhavet
21/04: Kl. 07.00-16.00 Ponta Delgada, Azorerne
22-24/04: På havet
25/04: Kl. 07.00-18.00 Zeebrugge, Belgien
26/04: Kl. 07.00-18.00 Rotterdam, Holland
27/04: På havet
28/04: Kl. 08.00-18.00 Aarhus
29/04: Kl. 05.00 ankomst København. Efter morgenmaden forlades skibet.

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:
Rejsen inkluderer fly fra Kastrup til Fort Lauderdale:

13/04
Kl. 11.00-12.10 Kastrup – Stockholm
Kl. 14.55-19.00 Stockholm – Fort Lauderdale

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Fra lufthavn til hotel er der 10-15 km og fra hotel til skib ca. det halve. Du kan benytte lufthavns shuttle eller tage en taxi. Uber er også meget udbredt i USA og er nemt og billigt at benytte.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er det lækker buffet restaurant, der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt, bydes der på burgere og pizza. På Regal Princess kan du om aftenen vælge om du vil spise tidlig, som er kl. 18 eller sen som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand, som kan hentes i buffetrestauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inklusive drikkepakke koster 59,99$ pr. dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vandet, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 13,5 $ pr. person pr. dag således drikkepenge til personalet bliver ligeligt fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Du skal også være opmærksom på, at man stort set alle steder i USA forventer drikkepenge. Det er en kultur, hvor drikkepenge er en del af folks løn.

Rejsedokumenter
Med dansk pas kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse til USA, kaldet ESTA – koster ca. kr. 125. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Du rejser udenfor Europa, og vi må derfor kraftigt anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet.


Rejsebeskrivelse
Du starter dit eventyr den 13. april med en flyvetur til Fort Lauderdale, hvor du har en hotelovernatning, inden du går ombord på Regal Princess Palmesøndag. Om eftermiddagen forlader skibet Florida og sætter kursen mod de europæiske kyster. Her får du tid til at udforske, hvad det 330 meter lange og 36 meter brede krydstogtskib har at tilbyde. Skibet er fyldt med muligheder for afslapning og aktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig. Det dygtige personale står klar til at guide og servicere dig ombord, så du skal bare nyde livet.

Når du igen har land i sigte, er det den portugisiske øgruppe Azorerne, du får øje på. Disse øer, der ligger ca. 1.500 km fra Lissabon, er en naturoplevelse i verdensklasse. De er af vulkansk oprindelse, hvilket har ført til frodige øer med en overvældende flora, der indbyder til skønne vandreture med en fænomenal udsigt. Her er både vulkaner, blanke søer og grønne bjerge – naturens karakter skifter konstant. Skibet lægger til i charmerende Ponta Delgada, hvor du efter at have været på opdagelse kan slappe af på en hyggelig café i de smalle, snoede gader. I farvandet omkring Azorerne ses tit både delfiner og hvaler, og på land dyrkes både tobak, te, vin og ananas.

På det europæiske fastland anløbes Zeebrugge i Belgien tæt på smukke Brugge, der har bevaret sin gamle charme og indbyder til en byvandring. Langs de brostensbelagte stræder ses flotte middelalderhuse med trappegavle og søvnige kanaler med stille vand. På byens markedsplads falbyder de handlende deres forskellige varer, og på det store torv ses bl.a. det imponerende rådhus med dets ornamenterede facade. Er du til noget mere kosmopolitiske, kan Belgiens hovedstad, Bruxelles, besøges. Dens gamle bydel er fyldt med smuk barokarkitektur, mens den moderne del i sandhed er et politisk magtcentrum som hjemsted for Den Europæiske Union. Her er det et must at hilse på den lille tissende dreng, Manneken-Pis, samt at prøvesmage både øl, chokolade og vafler, som landet er så kendt for.

Den hollandske storby, Rotterdam, har Europas største havn, og skibet lægger til tæt på byens centrum. Tag evt. en vandtaxi for at komme hurtigere rundt i byen eller kryds den spektakulære Erasmus-bro, hvis arkitektur leder tankerne hen på en blanding mellem et sejlskib og en harpe, til fods. Byen er fyldt med fascinerende bygningsværker som f.eks. de ikoniske Kube-huse, det 185 m høje udsigtstårn, Euromast, og den særegne markedshal. En gåtur rundt i byen byder derfor på nye, spændende syn rundt om hvert gadehjørne. Ikke langt fra byen finder du også en af Hollands mest berømte og idylliske seværdigheder: Kinderdijks 19 vindmøller, der blev bygget i 1740 for at bekæmpe oversvømmelser.

Herfra går turen ind i det danske farvande, og inden endestationen nås, vil du kunne udforske Aarhus og dens fantastiske mad og kulturtilbud. Tidligt om morgenen den 29. april når Regal Princess frem til København. Du kan i ro og mag nyde din morgenmad ombord for en sidste gang, inden du forlader skibet efter en sejlads tværs over ét af verdenshavene fra en verdensdel til en anden.


Skibet Regal Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Regal Princess er et meget indbydende, elegant og nyt skib, der medtager ca. 3.600 passagerer. Besætningen gør alt for at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og soldæk, hop i poolen eller slap af i de 4 boblebade. Glæd din mave med snacks eller god middag i de lækre restauranter.

Et smukt skib udefra og indefra med nogle imponerende detaljer fordelt på sine 19 dæk – der venter en oplevelse på første klasse.

Kahytstyper
1 = Indvendig Kahyt
2 = Balkon Kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Fort Lauderdale
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 nat på hotel i Fort Lauderdale
 • 15-nætters krydstogt i den valgte kahytstype på Regal Princess
 • Helpension på skibet
 • Fri adgang til kaffe og vand fra opstillede automater
 • Underholdning ombord herunder shows hver aften
 • Fri adgang til mange af skibets aktiviteter, pools, jacuzzi og fitnesscenter
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke er nævnt direkte under inkl., herunder:

 • Obligatorisk serviceafgift på 13,5$ pr. person pr. dag på skibet
 • ESTA indrejsetilladelse til USA, ca. 125 kr.
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og øvrige personlige udgifter
 • Hoteltax og forplejning i Fort Lauderdale.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb – i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

Du sejler med et internationalt krydstogt skib, og det officielle skibssprog er engelsk.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse.

Du skal dog ansøge om en indrejsetilladelse, kaldet ESTA – koster ca. 125 kr. Du kan ansøge online her. Har du været i USA indenfor de seneste 2 år og fortsat har samme pas, skal du ikke søge en ESTA.

BEMÆRK: Har du stempler i dit pas fra visse lande, kræves det, at du søger et visum til USA. Se mere på www.um.dk.

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring. Dette kan gøres via din egen forsikring eller gennem Øster Lindet ved bestilling af rejsen.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud.

Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 16. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst