Strandhotel ved Kielerfjorden

Sidste chance!

Nyd tosomheden på denne miniferie på Strandhotel Strande ved Kiel. Badehotellet ligger fantastisk smukt ud til Kielerfjorden og byder på en hyggelig maritim atmosfære og en god restaurant. Inkl. velkomstbobler, dejlig middag og adgang til relax area.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det hyggelige Strandhotel Strande er et familiedrevet hotel, der ligger blot 2 minutters gang fra stranden ved Østersøen i Strande. Hotellet har 29 værelser og beliggenheden ved bredden af Kiel Fjord giver en fantastisk udsigt over Østersøen fra de fleste af værelserne, hotellets restaurant, vinterhaven og terrassen. Med sin unikke, maritime atmosfære, er Strandhotel det perfekte sted for de særlige øjeblikke. Strandhotel Strande tilbyder gratis WiFi og en restaurant, der serverer lækre regionale retter.


Vælg mellem ophold med 1 eller 2 overnatninger for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters middag
  • 1 glas prosecco
  • Morgenmad
  • Adgang til sauna og relax area

SPOTpris: 890 kr. for 2 personer. Normalpris: 1695 kr. Spar 47%.

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 2-retters middag pr. person
  • 1 glas prosecco
  • Morgenmad
  • Adgang til sauna og relax area

SPOTpris: 1690 kr. for 2 personer. Normalpris: 2695 kr. Spar 37%.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. maj 2019. Det ikke dog ikke muligt at ankomme lørdag, hvis man kun køber en overnatning.

Der tages dog forbehold for udsolgte datoer.

Tillæg – betales direkte til Vindrose Rejser:

  • Tillæg ved ankomst i maj - 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

  • Tilkøb af ekstra nat (inkl. morgenmad): 475 kr. pr. Person.

Den nærliggende Østersø byder på mange kilometer sandstrand, og området er også ideelt til cykling, ridning og vandsport. Der er 3 nærliggende golfbaner med i alt 63 huller.

Værelserne på hotellet er individuelt og smukt møblerede. Med et moderne og lyst design udstråler hvert værelse sin egen charme og tilbyder alle de bekvemmeligheder man kan ønske sig. De har alle satellit-tv, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Morgenmaden på hotellet serveres fra 7:00- 10:00 i hverdagene, og fra 8:00-10:30 i weekenderne, hvor hotellet tilbyder en luksuriøs morgenbuffet, herunder friske smoothies, hjemmelavet müsli, frisk tykmælk, yoghurt og frugtsalat. Dertil er der også regionale pålæg og friske salater (fjerkræ, rødt kød, og fisk) samt et udvalg af lokale ostesorter fra Slesvig-Holsten. Et udvalg af syltetøj, honning, croissanter og rundstykker afrunder buffeten.

Hotellet har stander til opladning af el-bil.

Se video fra hotellet her:


Hotellets restaurant, Riva, vil forkæle dig med regionale og sæsonbetonede retter, samt en stor vinkælder med fantastiske vine til yderst fornuftige priser. Et udvalg på ca. 200 vine, med mange forskellige årgange og områder, giver dig mulighed for at finde en passende vin til hvert måltid.

Restaurantens primære fokus er på at levere mad af høj kvalitet og en god værdi. Menuen byder på en række sæsonbetonede retter, for eksempel regionale specialiteter, friskfangede fisk i alle variationer, og meget mere.

Der er også mulighed for at arrangere en vinsmagning på hotellet i deres vinkælder.

Hotellet har også egen finsk sauna, en stor regnskov bruser, samt et afslapningsrum med vand og en frugtstation. I nærheden er der forskellige wellnessmuligheder på steder som hotellet samarbejder med. Bl.a. ligger Meridian Spa kun 15 minutter væk fra hotellet og tilbyder, på et areal på over 4200 m2, et stort fitness-område, samt et wellness-område med tagterrasse, pool og saunaer. 

Hotellet ligger 20 minutters kørsel fra Kiel og 110 km fra Hamborgs centrum. Der er 40 km til motorvej A7. 

Kiel
Kiel er hovedstanden i delstaten, Schleswig Holsten – en by med historie tilbage fra det 6. århundrede. Den ligger kun 80 km. fra den dansk-tyske grænse og har mere end 240.000 indbyggere. Byen er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og deres årlige regatta, som er verdens største. Kiel har desuden en hyggelig gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai kirken kan anbefales. Byens mange museer gør også, at det er let at bruge 3 dage i byen. Laboe Naval Memorial er også et besøg værd. Specielt en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af, er utrolig interessant.

Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan Jeres shopping-lyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærker repræsenteret, samt et stort indkøbscenter.     


Flotte anmeldelser
Mange tidligere gæster er begejstrede for hotellet. På Tripadvisor skriver de bl.a.

"Vi besøgte stedet i forbindelse med fejring af vores 34 års bryllupsdag, og Strandhotel var det helt rigtige valg.

Hotellet ligger lige overfor stranden ned til Kieler Bugt gemt lidt væk bag nogle store træer, men alligevel er der dejlig udsigt over vandet. Værelserne er gode, rene, tilpas store og med gratis WiFi.

Restauranten er hyggelig og delt op i flere dele med f.eks. en pejsestue og vinterhave, hvor man kan indtage sin mad. Menukortet er overvejende tysk med et internationalt strejf. Kvaliteten er god og vil kunne tilfredsstille de fleste."
Anmeldt 9 oktober 2016

"Skønt lille hotel ved stranden.
Værelserne dejlige, maden lige så. Personalet er helt i top, meget venlige og man føler sig helt hjemme. Lige uden for døren kan man gå både 5 km og 10 km langs stranden, rigtig nemt, når man har hund med.
Meget hundevenligt hotel."
Anmeldt 10 december 2015

"Fantastik hyggeligt hotel af god tysk kvalitet. Her er ro da stedet primær bruges om sommeren derfor var det lige stedet for os. Flotte værelser, delikat morgen mad og lækkert aftensmad hvor der ikke er gået på kompromis med noget, selv om rejsen er købt på en hjemme side med rabat. Skal i være fri for alt , gå en lang tur og nyde hinandens tosomhed kan dette sted anbefales"
Anmeldt 29 november 2015

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med d. 31. maj 2019. Det ikke dog ikke muligt at ankomme lørdag, hvis man kun køber en overnatning.

En unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:
1 overnatning i dobbeltværelse
2-retters middag
1 glas prosecco
Morgenmad
Adgang til sauna og relax area

- ELLER -

Ophold med 2 overnatninger:
2 overnatninger i dobbeltværelse
2 x 2-retters middag pr. person
1 glas prosecco
Morgenmad
Adgang til sauna og relax area

Tillæg – betales direkte til Vindrose Rejser:
Tillæg ved ankomst i maj - 100 kr. pr. værelse pr. nat.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):
Tilkøb af ekstra nat (inkl. morgenmad): 475 kr. pr. Person.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. marts 2019 kl. 23:59

Strandhotel Strande ved Kiel