Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt fra Brasilien til Italien

NYHED: Nyd varmen i Brasilien, og sejl mod det sydeuropæiske forår. Rejsen inkluderer fly fra CPH d. 25. marts 2019, 19-nætters krydstogt, 2 nætter i Sao Paulo og helpension på skibet.

KRYDSTOGT BRASILIEN-ITALIEN - 19-nætters krydstogt & 2 nætter i Sao Paulo. Fly fra CPH d. 25. marts.

Pris13.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

På denne tur bydes på store oplevelser i Sydamerika, hvor du besøger 5 byer, herunder OL byen Rio de Janeiro. Du ankommer til millionbyen Sao Paulo, hvor du har 2 overnatninger og dermed god tid til at nyde varmen og opleve den pulserende by, inden du køres til krydstogtsterminalen i Santos, hvor det luksuriøse Costa Favolosa venter.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København-São Paulo og Milano-København
 • Catering ombord på flyet til Santos
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Sao Paulo
 • Transfer fra hotel til skibet i Santos inkl. sightseeing
 • Transfer fra skibet i Savona til Milano
 • 2 overnatninger i Sao Paulo inkl. morgenmad
 • 19 nætter ombord på Costa Favolosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Servicecharge som udgør 1.710 kr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig kahyt: Særpris 13.990 kr.
Udvendig kahyt*: Særpris 17.990 kr.
Balkonkahyt: Særpris 20.990 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Rejserute:

25.03: Fly fra Kastrup til São Paulo og transfer til hotel for overnatning
26.03: São Paulo
27.03: Transfer til skibet inkl. sightseeing. Afgang Santos kl. 18.00
28.03: Kl. 09.00-19.00 Rio de Janeiro, Brasilien
29.03: På havet
30.03: Kl. 11.00-17.00 Salvador de Bahia, Brasilien
31.03: Kl. 13.00-23.00 Maceio, Brasilien
01.04: Kl. 08.00-18.00 Recife, Brasilien
02-07.04: På havet
08.04: Kl. 09.00-18.00 Santa Cruz, Tenerife, Spanien
09.04: Kl. 08.00-17.00 Arrecife, Lanzarote, Spanien
10.04: På havet
11.04: Kl. 13.00-19.00 Malaga, Spanien
12.04: På havet
13.04: Kl. 08.00-18.00 Barcelona, Spanien
14.04: Kl. 08.00-17.00 Marseilles, Frankrig
15.04: Ankomst Savona kl. 09.00. Transfer til Milano for hjemrejse til Danmark

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.


Transport:

25.03
Kl. 06.10-08.50 København – Lissabon
Kl. 10.30-17.55 Lissabon – Sao Paulo

15.04
Kl. 20.05-22.05 Milano - København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Hotel i Sao Paulo
Rejsen er inklusive to overnatninger med morgenmad på 3* Pestana Sao Paolo, tæt på Paulista Avenue. Hotellet har restaurant og bar. Værelserne er pæne og med air condition, tv, minibar og eget bad/toilet.

Skibet
Costa Favolosa har rigtig mange faciliteter ombord, og det er bl.a. værd at fremhæve det flotte poolområde, som har både inden- og udendørs pools og jacuzzier samt et flot børnepool område til de mindste. Et imponerende fitnesscenter giver jer mulighed for at dyrke forskellige motionsformer, og på multibanen kan du slippe din indre boldspiller løs. Tid og plads til ekstra forkælelse finder I i skibets 6000 m2 store wellnessafdeling, hvor I mod betaling kan få forskellige behandlinger.  Skibets indretning er indbydende med hele 13 barer/lounger, hvor der i flere er musik om aftenen.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premium mærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 2.470 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 4.275 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 9.990 kr.
Voksne: 11.490 kr.

Enekahyt
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 4.200 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 7.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 8.700 kr.

Udflugter
Rederiet arrangerer en bred vifte af udflugter ved alle anløb. Disse er eksklusive i prisen og kan tilkøbes ombord på skibet eller på forhånd.

Se rederiets udflugtsprogram

Rejsedokumenter
Ifølge Udenrigsministeriets hjemmeside gælder følgende regler pt.:

Brasilien: Visumfrit i op til 90 dage for danske statsborgere med dansk pas.
Pas skal være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.


Rejsebeskrivelse
Du ankommer til millionbyen Sao Paulo, hvor du har 2 overnatninger og dermed god tid til at nyde varmen og opleve den pulserende by, inden du køres til krydstogtsterminalen i Santos, hvor det luksuriøse Costa Favolosa ligger og venter.

Første stop i Brasilien er den kendte og meget omtalte OL by, Rio de Janeiro, der er flot beliggende mellem bjergtoppene. Her er fængslende sandstrande som Copacabana, tropiske landskaber med skove og bjerge, sambarytmer og festligheder. Der er en grund til, at Rio også kaldes ”Den Vidunderlige By”. Rio de Janeiro ligger ved kysten i den sydlige del af landet. Navnet betyder "januarfloden" på portugisisk. Frem til 1960 var Rio de Janeiro Brasiliens, hovedstad, og derefter blev det Brasilia. Et landemærke i Rio er den 38 meter høje Kristusfigur, der står på bjerget oven for byen. 

Mens skibet flyder langs Brasiliens kyst, kan du nyde opholdet ombord inden næste anløb, Salvador Bahia, som er på UNESCOs liste for verdenskulturarv. Byen er utrolig smuk med sine små gader og pastelfarvede bygninger. Havnebyen, Ilheus, besøges efterfølgende. Kystlinjen er Brasiliens længste med hele 50 km fantastisk flotte strande. Den strækker sig fra fredelige små vige, perfekte til svømning, sejlsport, dykning og undervandsfiskeri, til større indløb med store bølger, perfekte til surfing. Det er et lille skjult paradis med sandstrande og palmer - en sand perle, som er blandt livsnydernes foretrukne feriemål.

Storslåede laguner og et af de mest fantastiske koralrev til et betagende dyk venter os i Maceio i Brasilien. Nyd et stop ved havnen i Maceio og oplev turistattraktionen og den rige historie i denne brasilianske kystby, hovedstad i regionen Alagoas. Under opholdet kan du gå gennem den smukke by Jaraguá, besøge stranden i Praia do Francês med et af de smukkeste koralrev i verden og besøge de pragtfulde laguner på Santa Rita Island.

Recife er et stop på vores krydstogt i Brasilien. Recife kaldes også "Brasiliens Venedig" og har en misundelsesværdig kulturarv og fascinerende seværdigheder. Recife er det femtestørste storbyområde i Brasilien og hovedstaden hedder Pernambuco. Muslinge- og koralrev ligger i havet som en halvmåne og bremser de store bølger, der ellers ville kunne komme længere ind i havnen.

På turen tværs over Atlanten har du rig mulighed for at nyde skibet og alle dets faciliteter. Slap af og lad dig forkæle af det servicemindede personale, tag en svømmetur i en af skibets pools eller benyt fitnesscenteret, prøv lykken i kasinoet og nyd en drink på dækket eller i en af de mange lounges. Mulighederne er uendelige, og der er sørget for både aktiviteter og underholdning.

Du nærmer dig Europa, og der lægges til på de populære kanarieøer Tenerife og Lanzarote. Tenerife er den største ø i øgruppen De Kanariske Øer og ligger lige uden for Afrikas nordvestkyst. Det højeste bjerg på øen er en vulkan, Teide, hvor der ligger sne hele året. Det varme vejr og de udsøgte strande gør sammen med kunstgallerier og museer Tenerife til et interessant rejsemål. Santa Cruz, som er hovedstad, kan prale med farverige markeder, frodige haver og udendørs caféer. Det andet stop er Lanzarote, som byder ind med den lille havneby, Arrecife. Herfra kan du komme ud at vandre i De 1000 Palmers Dal, køre rundt i jeep blandt øens vulkaner og se nærmere på netværket af underjordiske grotter og oaser.

Herfra går turen ind i Middelhavet med anløb i hovedbyen Malaga, som kan prale af lange smukke strande, et blåt hav og solskin. Kom til denne dejlige by, som også er Pablo Picassos fødeby, og oplev de mange interessante historiske mindesmærker. Du kan desuden også nyde det smukke landskab og de omkringliggende småbyer.

Turen fortsætter op langs den spanske kyst med anløb i den catalanske hovedstad, Barcelona, hvor der altid er nyt at opleve, uanset hvor mange gange du tidligere har besøgt byen.

Der gøres endnu et stop i Marseille i Frankrig. Marseille er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Den kraftige mistralvind holder luften klar og ren, og mange berømte kunstnere er blevet tiltrukket af miljøet og atmosfæren: Césanne, Braque, Derain, Dufy og Marquet. Til trods for at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

Sidste stop er Savona der befinder sig i regionen Liguria på den italienske riviera, har masser af interessante attraktioner at byde på. Se fx den gamle fæstning, Priamar, der blev bygget af genoveanere i 1542 efter at de havde erobret Savona, som med tiden er blevet til et fængsel. Priamar-fortet er i dag kendt som Savonas sande symbol.

Efter 3 uger med mange fantastiske oplevelser får du atter fast grund under fødderne, når du den 15. april går fra borde i Savona i Nord Italien og flyver hjem til Danmark.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København-São Paulo og Milano-København
 • Catering ombord på flyet til Santos
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Sao Paulo
 • Transfer fra hotel til skibet i Santos inkl. sightseeing
 • Transfer fra skibet i Savona til Milano
 • 2 overnatninger i Sao Paulo inkl. morgenmad
 • 19 nætter ombord på Costa Favolosa
 • Helpension ombord på skibet
 • Underholdning ombord herunder fri adgang til teater
 • Fri afbenyttelse af fitness, jacuzzi og pools
 • Daglig rengøring og fri håndklædeservice i kahyt, ved pool og ved strand
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr
 • Servicecharge som udgør 1.710 kr.

Prisen er ekskl.: 
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive herunder

 • Alle former for personlige forsikringer
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Børn som rejser med kun én af forældrene, med andre end forældrene, eller alene, bør altid have en rejsetilladelse / samtykkeerklæring fra forældrene ved ind- og udrejse af Brasilien. Se Udenrigsministeriets råd om børn og unges rejse.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 28. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst