Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Løkken By Camping

Natur, aktiv ferie og spændende historie – Løkken har det hele! Løkken By Camping er et dejligt og roligt campingområde kun 400 meter fra Vesterhavet og 300 meter fra centrum af Løkken. Bo i campinghytte med plads til 4 personer i 2-4 nætter.

CAMPING I LØKKEN - Campinghytte m. plads til 4 pers. 2-4 nætter i forsommeren eller sensommeren.

Pris599

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
74 solgte

Værdi1.200

Rabat50

Spar601

Få masser af kvalitetstid med dem, du holder af på en afslappende campingferie ved en af Danmarks absolut bedste badestrande. 

Hos Løkken By Camping bor I bekvemt lige ved by og strand i en af de hyggelige campinghytter. Her er der et væld af muligheder for aktiv ferie med cykelture og vandreruter eller historiske udflugter til museer og bunkere. Vigtigst af alt, er der masser af mulighed for afslapning, badning og hygge med dine nærmeste i smuk, dansk natur.


Opholdet inkluderer:

  • 2-4 overnatninger i 4-personers campinghytte (23m2 Kalmar - 4A)

2 overnatninger - Pris pr. campinghytte: SPOTpris 599 kr. Normalpris 1.200 kr. Spar 50 %
3 overnatninger - Pris pr. campinghytte: SPOTpris 849 kr. Normalpris 1.800 kr. Spar 52 %
4 overnatninger - Pris pr. campinghytte: SPOTpris 1.049 kr. Normalpris 2.400 kr. Spar 56 %

Du vælger antal overnatninger under "Køb nu". Der er plads til op til 4 personer pr. campinghytte.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 13. april - 20. juni 2019 og igen fra d. 8. august - 20. oktober 2019.

Tilkøb (betales direkte til Løkken By Camping):

  • Slutrengøring: 300 kr. pr. hytte
  • Strømforbrug afregnes med et tillæg på 35 kr. pr. døgn pr. hytte
  • Sengelinned og håndklæder kan medbringes eller lejes ved ankomst: 80 kr. pr. person
  • Morgenmad og aftensmad kan tilkøbes på campingpladsen.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00 

En campinghytte er sagen, hvis du vil opleve stemningen på campingpladsen, men samtidig have en ferie med lidt mere
luksus.

Kalmar Hytten er en 4 personers campinghytte med toilet. Hytten er på 23 kvm. Der er to køjer i et lukket rum og dobbelt sovesofa. Hytten har et mindre køkken med to kogeplader, ovn eller mikroovn og køleskab. Køkkenet er udstyret med service og bestik til minimum 4 personer, kaffemaskine, el-varmer, pander og gryder. Desuden er der TV i hytten. Der er dyner og puder til alle sovepladser. Linned kan lejes separat. Der er gratis bad i fællesbygningen.


Natur
For naturelskeren er der masser af spændende ting i Løkken og området omkring Løkken. Løkken har Danmarks bedste badestrand, specielt kendetegnet ved de unikke hvide badehuse. I området omkring molen, har du mulighed for at se fiskerbådene blive trukket op og købe en frisk fisk til aftensmaden. Eller du kan selv fange den. Ikke langt fra Løkken finder du Rubjerg Knude. En kæmpe vandreklit, som er på vej mod nordøst. Langs kysten nord for Løkken kan man se, hvordan havet æder kysten og husene i de yderste klitrækker.

Aktiv ferie
Er du til aktiv ferie, byder Løkken på masser af stier til cykel- og vandreture. Turistbureauet og campingpladsen hjælper dig gerne med forslag til ruter. Du kan også spille golf i Løkken eller Brønderslev. Eller fodboldgolf i Eventpark Løkken. NorthShoreSurf kan hjælpe dig med at prøve kræfter med Vesterhavet. Du kan leje udstyr til surfing eller du kan deltage i kurser. Er du til de mere rolige aktiviteter er Løkken Svømmehal eller Løkken Fiskepark måske mere noget for dig.

Historie
Hvis historie har din interesse, er der masser af bunkere på stranden fra Løkken og nordpå. I Vendsyssel Plantage, som ligger lige overfor campingpladsen, er der en bunker, som er renoveret og åben for offentligheden. Løkken Museum består af Johanne Grønbechs hus, som er bygget omkring 1850 og skildrer skudehandelens historie og Løkken som badeby. Derudover er der også Kystfiskerimuseet, som er museum for Løkkens kystfiskeri i tiden fra 1880 til 1960. Tager du turen til Børglum Kloster, som ligger kun 5 km. fra campingpladsen, kan du følge historien helt tilbage til år 800.

Du kan finde andre spændende forslag hos http://www.loekken.dk/ eller http://www.visitnordjylland.dk/toppen-af-danmark-nordjylland

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold og ønskede dato hos Løkken By Camping på tlf.: 98 99 17 67. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til campingpladsen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Løkken By Camping kontaktes på tlf.: 98 99 17 67.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 13. april - 20. juni 2019 og igen fra d. 8. august - 20. oktober 2019.

Én unik kode gælder for en campinghytte med plads til 4 personer på Løkken By Camping.

Tilbuddet inkluderer:

  • 2-4 overnatninger i 4-personers campinghytte (23m2 Kalmar - 4A), afhængig af det valgte antal nætter.

Tilkøb (betales direkte til Løkken By Camping):

  • Slutrengøring: 300 kr. pr. hytte
  • Strømforbrug afregnes med et tillæg på 35 kr. pr. døgn pr. hytte
  • Sengelinned og håndklæder kan lejes ved ankomst: 80 kr. pr. person
  • Morgenmad og aftensmad kan købes på campingpladsen.

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Løkken By Campings officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Løkken By Camping. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Løkken By Camping

Søndergade 69, 9480 Løkken

Sidste chance: 15. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst