Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i vidunderlige Rom

Besøg vidunderlige Rom, og indtag en af verdens mest fascinerende storbyer, hvor kunst, historie, arkitektur, god mad, vin og shopping imødekommer enhver smag. Rejs på udvalgte datoer fra april til august fra Billund eller København.

ROM - 3-5 nætter på 3* hotel inkl. morgenmad & vinsmagning. Fly fra BLL/CPH fra april til august.

Pris2.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
22 solgte

Særpris!

Rom har siden tidernes morgen været en af Europas vigtigste metropoler, og er det stadig den dag i dag. Her indhylles man i historiens vingesus på storslåede pladser, mens man nyder det moderne, italienske liv suse forbi. 

Besøg den evige stad, og oplev nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunst og tradition, blandet med en moderne afslappet italiensk atmosfære, der helt sikkert vil betage og forføre dig. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r.
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Apogia Lloyd Rome i delt dobbeltværelse
 • Vinsmagning i autentiske omgivelser
 • Morgenmad alle dage.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Obs! Afgangen fra 11-16. maj fra Billund er udsolgt.

Vær opmærksom på, at der skal betales city-tax ved ophold i Rom. Dette betales direkte til hotellet i forbindelse med opholdet.


Vinsmagning
I dealen er der inkluderet en vinsmagning, som finder sted på en lille hyggelig vinbar, Antica Enoteca, ved de Spanske Trapper. Det er på andendagen af opholdet. Her skal I smage 2 forskellige vine, og I vil få serveret lidt ost og pølse under smagningen.


Hotel Apogia Lloyd Rome
Det 3-stjernede Hotel Apogia Lloyd Rome er et nyrenoveret hotel, der ligger lige ved Porta Pia-pladsen lidt nord-øst for hovedbanegården og det historiske centrum i Rom. Hotellet tilbyder en komfortabel og behagelig indkvartering tæt på Roms historiske centrum.  Hotellet ligger i et roligt område ikke langt fra offentlig transport og et marked.

Der er i alt 52 værelser, som alle er klassisk indrettede med eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og minibar. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet og på værelserne.

Receptionen har åbent 24 timer i døgnet og tilbyder bagageopbevaring, roomservice og concierge service. Personalet er klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at gøre dit ophold mere behageligt og anbefale steder at besøge og hvor at smage den typiske romerske retter.

Hotellets morgenmad består af en buffet, som bliver serveret i morgenmadslokalet, og hvis vejret tillader det udenfor i haven.

Hotellet ligger i området Nomentano, som er et dejlig område for dem, der er interesserede i gamle vartegn, kunst og museer. Det er et semi-central villakvarter i den nordlige del af byen, som vil overraske dig med sine grønne områder og hyggelige stemning. Det er et ideelt område til dem, der leder efter et mere afslappet ophold, og det er hjemsted for ambassader og støder op til Roms universitet.

Det nærliggende kommercielle område omkring Piazza Bologna har også en metrostation. ”Must sees” her er:

 • Villa Torlonia, den mindste af de romerske parker
 • Mussolinis gamle bopæl, som i dag er en raffineret restaurant
 • De jødiske katakomber
 • Santa Costanza kirkenSant'Agnese fuori le Mora kirken
 • Casino Nobile museet
 • Basilica di San Lorenzo fuori le Mura
 • Porta Maggiore.

Fra Hotel Apogia Lloyd Rome er der ca. 15 minutter med offentlig transport til centrum af Rom (30 minutter til Vatikanstaten), og ca. 15 minutter med offentlig transport til området omkring Villa Borghese og Via Veneto (ca. 30 minutters gang). Der er gode muligheder for busser og metro tæt på hotellet - den tætteste station er Castro Pretorio, som ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Ved Villa Borghese ligger Galleria Nazionale d'Arte Moderna, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Borghese museet i Villa Borgese.

Herfra er der få minutters gang til Via Veneto, og går I videre, finder I steder som Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Piazza Barberini, Trevi-fontænen og de store shoppinggader Via del Corso og Via Condotti. Lidt længere væk ligger steder som Trastevere, Forum Romanum og Colosseum, og ikke mindst Vatikanstaten, som alle must see-oplevelser i Rom. Den lille ekstra afstand gør ikke noget, da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods, så det kan klart anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse:

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Rom Ciampino t/r.
 • 10 kg håndbagage
 • 3-5 overnatninger på det 3-stjernede Hotel Apogia Lloyd Rome i delt dobbeltværelse
 • Vinsmagning i autentiske omgivelser
 • Morgenmad alle dage.

Vær opmærksom på, at der skal betales city-tax ved ophold i Rom. Dette betales direkte til hotellet i forbindelse med opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 01. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst