Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

RUNDREJSE I VIETNAM MED DANSK REJSELEDER

Oplev Østens mystik i Vietnam med en 13 dages rundrejse, der tager dig med fra nord til syd, til spektakulære seværdigheder, overvældende natur og en overnatning i båd i Halong-bugten. Over Alle Bjerges erfarne rejseleder er med på hele rejsen.

RUNDREJSE I VIETNAM - 13 dages eventyrlig rejse med dansk rejseleder. Afrejse 10. oktober 2019.

Pris14.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
26 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse Vietnam rundt. Oplev de mest spektakulære steder, når rejsen går landet igennem fra Nord til Syd inklusiv en overnatning på båd i Halong bugten. Vietnam er essensen af Asien med smilende mennesker, flot varieret natur og de orientalske træk som bl.a. pagoder, templer og kejserpaladser.  

Glæd jer til 13 dages rundrejse med masser af spændende udflugter! Se hele programmet nedenfor. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup med Qatar Airways.
 • 2 måltider ombord.
 • 13 dages program med spændende program og masser af udflugter.
 • Alle entréer på nævnte udflugter.
 • Overnatning på båd i Halongbugten
 • Morgenmad alle dage.
 • Brunch på båden (dag 5)
 • 3 frokoster (på udflugterne).
 • Aftensmad på båden (dag 4)
 • Dansk rejseleder Betina Faurschou.
 • Vietnamesisk lokalguide.
 • Overnatninger på gode mellemklassehoteller.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Betal kun depositum på 4000 kr. nu.

Afrejse fra København
Den 10. - 22. oktober 2019.
Dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 16.995 kr. pr. person.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
 • Øvrige måltider.
 • Drikkevarer til måltiderne.
 • Drikkepenge - Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne - Ca. 250 kr.

Flytider fra København 
Afgang d. 10. oktober fra København kl. 08.25 - Ankomst Qatar d. 10. oktober kl. 15.40
Afgang d. 10. oktober fra Qatar kl. 20.45 - Ankomst Hanoi d. 11. oktober kl. 07.35

Afgang d. 21. oktober fra Ho Chi Minh kl. 19.25 - Ankomst Qatari d. 21. oktober kl. 23.40
Afgang d. 22. oktober fra Qatar kl. 01.35 - Ankomst København d. 22. oktober kl. 07.05

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. Ligeledes tages der forbehold for ændring af hoteller.

Rejseleder Betina Faurschou Jensen
Efter sin uddannelse startede Betina i militæret og var blandt de Gardehusarer, der red eskorte til Dronning Ingrids begravelse. I 2003 drog hun ud i verden som rejseleder og fandt sin rette hylde hvilket gjorde, at hun tilbragte de følgende 10 år med bopæl i Asien. Specielt Vietnam har hendes kærlighed, da landets enorme historie og mangfoldighed har bidt sig fast under de mange rundrejser Betina har taget igennem landet de sidste 15 år. I 2013 vendte Betina tilbage til Danmark, men hun har heldigvis stadig rig mulighed for at komme tilbage til Asien som rejseleder.
 Rejsens program

Dag 1. Danmark til Vietnam
Vi flyver fra København om morgenen. Vi rejser med Qatar Airways der blev kåret som det andet bedste flyselskab i Verden sidste år. Her er go service og masser af underholdningsmuligheder. Vi deler flyrejsen op i to dele og mellemlander i Doha hvor man kan strække benene, få lidt at spise og gøre et par gode handler i taxfree.

Dag 2. Ankomst til Hanoi
Vi ankommer til Hanoi om morgenen. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

Dag 3. Rundt i Hanoi
Vi starter en fuld dags sightseeing af Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal i se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel Vietnamesisk arkitektur. Herefter skal i stifte bekendtskab det gamle Hanoi når vi kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal i overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

Dag 4. Halongbugten - bådcruise
I kører fra morgenstunden mod Halongbugten, hvor vi ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2 dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer, og dette syn er spektakulært lige meget hvilket vejr, man oplever det i. Det unikke marinelandskab er ofte på forsiden af brochure om Vietnam, og stedet kom på UNESCOS liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra vores båd, som vi overnatter på.

Dag 5. Halongbugten og Danang
Vi oplever det flotte syn af solen der står op over Halongbugten. I løbet af formiddagen spiser vi brunch på båden inden vi kommer går i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi og ruten fra Halong bugten bringer os den flotte tur gennem ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med ris terrasser langs vejen. Vi vil gøre et stop i en traditionel landsby hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil vi møde det traditionelle Vietnam når vi går på de små snoede gader og ser på de små værksteder der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver vi til Danang.

Dag 6. Hoian
Efter en dejlig morgenmad tager vi ud og oplever den gamle smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. Vi vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal vi bl.a. se en landsby som er kendt for aromatiske urter. Vi kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Ved frokost skal vi smage på en lokal specialitet; ”Tam Huu” som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer men også andre af områdets lækre specialiteter. Vi tager tilbage om eftermiddagen hvor man har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

Dag 7. Hoian
Vi er nået halvvejs på rundrejsen og har derfor afsat en hel dag på egen hånd til at komme ned i tempo. Gå en tur i de gamle gader og nyd de hyggelige butikker og caféer. Det er også muligt at tage en tur til stranden og/eller leje en cykel, hvis man gerne vil være aktiv.

Dag 8. Hoian og Hue
Vi sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas hvor vi gør et stop for at nye det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydelig den magt og vælde der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina, og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. Vi tager også en gåtur ved ”Dong ba” markedet som ligger langs floden.

Dag 9. Hue og Ho Chi Minh City
Vi vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam, er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter vi dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav der er yderst charmerende område. Her kan vi beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager vi flyet videre til Ho Chi Minh City.        

Dag 10. Ho Chi Minh City (Saigon)
Om formiddagen skal vi ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer os til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi gaden som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal vi også se museet for Vietnam krigen som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. Vi kan se det militære isenkram som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook helikoptere. Vi runder turen af med et besøg på ”Ben Thanh markedet” hvor man helt sikkert kan gøre en go handel. Husk at handle om prisen når der købes tøj, sko eller andre souvenirer.

Eftermiddagen er til fri disposition eller man kan deltage i en ekstra udflugt til Cu Chi tunnelerne. Det er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh(frihedsbevægelsen) men udvidet under Vietnam krigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustet med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi.

Dag 11. Ho Chi Minh og Mekongdeltaet.
Efter morgenmaden tager ud til Mekong deltaget nærmere bestemt ”Ben Tre” også kendt som ”Det grønne Venedig”. Vi besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say floden, en af Mekong flodens mange bifloder. Vi gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby hvor vi har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi” en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil man se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant hvor vi kan smage de lokale specialiteter herunder ”Elefantøre fisken” og ferskvandsrejser. Om eftermiddagen er vi tilbage på vores Sampan hvor vi slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

Dag 12. Ho Chi Minh City.
Dagen er til fri disposition til afslapning eller flere oplevelser. Man kan besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare en gåtur hvor man iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur fra traditionelle pagoder og templer, til Fransk Kolonistil. Først på aftenen kører vi mod lufthavnen.

Dag 13. Vietnam til Danmark.
13 dages eventyr er ved at være til ende og vi har fået oplevelser for livet. Vi kører til lufthavnen og flyver retur til Danmark, hvor vi sætter fødderne på jorden sidst på eftermiddagen.
 

 Hotelliste - morgenmad inkluderet.

Ha Noi
Moonview (II) ***

Ha Long
Huong Hai Sealife cruise

Hoi An
Atlas Hotel Hoian ***

Hue
Mondial Hue hotel ****

Ho Chi Minh
Sonnet hotel ***

Om Over Alle Bjerge
Over Alle Bjerge er et mindre rejsebureau, der bygger på mere end 16 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for pionerer og holder inspirerende foredrag. Over Alle Bjerge ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen - ofte til steder, hvor kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail andreas@overallebjerge.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du sende et scan eller godt billede af passets billedside.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal) Her vil der også informeres om evt. visum og dato for restbetaling. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Kastrup med Qatar Airways.
2 måltider ombord.
13 dages program med spændende program og masser af udflugter.
Alle entréer på nævnte udflugter.
Overnatning på båd i Halongbugten
Morgenmad alle dage.
Brunch på båden (dag 5)
3 frokoster (på udflugterne).
Aftensmad på båden (dag 4)
Dansk rejseleder Betina Faurschou.
Vietnamesisk lokalguide.
Overnatninger på gode mellemklassehoteller.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring).
Øvrige måltider.
Drikkevarer til måltiderne.
Drikkepenge - Beregn ca. 250 kr.
Udflugt til Cu Chi tunnelerne - Ca. 250 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge - Danmarks Bedste Firmanavn 2017

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 08. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst