Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forkælende skønhedsbehandlinger i Kbh

Plej din hud, og forkæl dig selv med en skønhedsbehandling. Når du lægger vejen forbi Salon Undercut & Skin i hjertet af Kbh, er du sikret en god og professionel behandling hver gang. Vælg mellem tre behandlinger.

Lækre skønhedsbehandlinger hos Salon Undercut & Skin i hjertet af Kbh.

Pris499

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
12 solgte

Værdi1.999

Rabat75

Spar1.500

Hos Salon Undercut & Skin på Sølvgade i hjertet af København tilbydes hudpleje og kosmetologi med stor fokus på kvalitet. Her vil du altid få den helt rette og professionelle behandling.

At værne om miljøet er noget, de lever efter. Derfor finder du udelukkende produkter der er miljøbevenlige, produceret efter de korrekte normer og naturligvis helt frie for parabener.


Vælg mellem

  • Dermastamp & skinpen: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.999 kr. Spar 75 %
  • Diamantslibning og Oxygenlift - inkl. farvning af bryn og Beauty Angel Light: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.299 kr. Spar 61 %
  • Gua Sha med infrarød kropswrap: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.398 kr. Spar 64 %

Værdibeviset kan indløses til og med den 15. maj 2019.

Der kan maks. købes og indløses et værdibevis pr. person.

Har du købt en SPOTdeal, kan du efterfølgende få 25 procent rabat på en valgfri behandling.


Dermastamp & skinpen
Med denne professionelle dermaroller går behandlingen dybere og dermed mere effektivt ned i huden, end du kan med hjemmerulleren. Det er en super effektiv behandling, der mindsker rynker, hudpigmentering, acne, ar, rossacea og mørke rander under øjnene.

Med en dermaroller laver huden selv det meste arbejde. Ideen er, at huden føler, den er beskadiget, og dermed begynder den at reparere sig selv og sætte gang i collagen og elastikniveauet - altså speeder det op.

Det kræves ofte et forløb på 4-6 gange og derefter en opfølgning cirka hver 2 måned.

Salon Undercut tilbyde 50% på klippekort via denne deal.

Diamantslibning og Oxygenlift - inkl. farvning af bryn og Beauty Angel Light
Hudterapeutens egen favoritbehandling med øjeblikkeligt resultat med glød, jævn hudstruktur og gennemfugtet.

Først afrenses huden i de lækre økologiske og plantebaserede produkter fra “Oway”. Huden slibes derefter med udvalgt størrelse diamanthoveder, der fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation m.m. Huden er nu åben og modtagelig for oxygenliftet, hvor hyaluron sprayes på og pustes dybere ned i hudlagene, hvor fugten binder sin vægt cirka 200 gange.

Bryn farves efter ønske, og du lægges med LED-maske, der både opstrammer og sætter gang i collagendannelse. Til sidst afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme fra “Oway”.

Gua Sha med infrarød kropswrap
I denne behandling arbejdes der mest på bindevæv med gua sha-massager og redskaber. Alt dette mens du ligger i et tæppe med infrarøde stråler, der går dybere ind end i sauna, og detoxer og varmer led og muskler.

Først renses huden i de lækre produkter fra “Oway”, der er økologiske og 100% plantebaserede. Så ligges der et aromakompres. Derefter masseres de lækreste olier ind med vores Gua sha-redskaber, og du opdager, hvor mange spændinger du egentlig går rundt med. Derpå lægges en lermaske, imens ansigtet rulles med en rosa quarts-roller, så virkestofferne trænger dybere ned. Alle disse massager drænerer også til lymfesystemet og affaldsstoffer føres væk. Der afsluttes med en lækker hovedbundsmassage, og de lækre produkter fra “Oway” i form af serum, øjencreme og dagcreme. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du booker tid ved at ringe eller sende en sms til 22 95 33 28. Du kan også booke tid online på: https://www.eadministration.dk/kunde/kundelogin.asp?klient=3044 (vælg deal under bookinglink).

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x valgt behandling.

Værdibeviset kan indløses til og med den 15. maj 2019.

Der kan maks. købes og indløses et værdibevis pr. person.

Har du købt en SPOTdeal, kan du efterfølgende få 25 procent rabat på en valgfri behandling.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Salon Undercut & Skin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Salon Undercut & Skin

Sølvgade 14, 1307 Kbh K

Sidste chance: 25. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst