Påskelækkerier fra Frederiksberg Chokolade

Sidste chance!

Påsken nærmer sig, og hvad er bedre end at overraske med påskeæg af den bedste slags? Vælg ml. flere varianter af det klassiske påskeæg eller en stor påskehare fra Frederiksberg Chokolade. Chokoladen er hjemmelavet, i høj kvalitet og smager fantastisk!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Påsken nærmer sig og hermed også tiden, hvor børn traditionen tro skal lede efter påskeæg i haven eller i hjemmet. Giv chokoladeelskende børn eller voksne en stor overraskelse med lækre påskeæg, en kæmpe påskehare eller en af ren chokolade fra legendariske Frederiksberg Chokolade. Chokoladen er hjemmelavet, i høj kvalitet og smager fantastisk! 

Begrænset antal.

Metalæg med 13 chokoladepåskeæg
3 store æg á 30 gram, håndlavet med forskellige smage + 85 gram små, fyldte chokoladeæg, 'ecologic fair trade' med fx nougat, nougatknas, vaniljecreme eller karamelfyld. 

SPOTpris 79 kr. Normalpris 145 kr. Spar 45 %



Metalæg med 19 chokoladepåskeæg
7 store æg á 30 gram, håndlavet med forskellige smage + 104 gram små, fyldte chokoladeæg, 'ecologic fair trade' med fx nougat, nougatknas, vaniljecreme eller karamelfyld.

SPOTpris 139 kr. Normalpris 254 kr. Spar 45 %




Kæmpeæg
God chokolade er et kæmpe hit. Og masser af god chokolade er endnu bedre!! Med dette æg går du ikke ned på mængden, for med kæmpeægget fra Frederiksberg Chokolade får du 2 kg kvalitetschokolade - så mon ikke der er nok til hele familien? Ægget er fremstillet af den lækreste mørke chokolade og indeni er der fyldte æg i 'ecologic fair trade' chokolade.

SPOTpris 699 kr. Normalpris 1.415 kr. Spar 50 %



Påskehare
Påskeharen er 70 cm høj og har 6 stk. påskeæg i maven i forskellige chokoladevarianter. Du kan få haren med mørk eller lys chokolade.

SPOTpris 350 kr. Normalpris 600 kr. Spar 41 %

 

Begrænset antal!

Afhentning
Påskelækkerierne afhentes hos Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé fra den 8. marts til og med den 28. marts 2018. Afhentes påskeægget ikke indenfor dette tidsrum, går det tabt og doneres til et godt formål af Frederiksberg Chokolade.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

OBS! Afhentes påskeæggene ikke indenfor dette tidsrum doneres uafhentede påskeæg til plejehjem på Frederiksberg.

 

Én unik kode gælder for den valgte variant af påskeæg.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Frederiksberg Chokolade.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. marts 2019 kl. 23:59

Påskelækkerier fra Frederiksberg Chokolade