Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Krydstogt i Emiraterne, Oman og Qatar

Skift det ofte triste danske efterår ud med sol og varme på dette dejlige krydstogt i en anderledes og fascinerende kultur i Emiraterne, Oman og Qatar. Rejsen inkluderer fly og 8 dage ombord på skibet m.m. Rejs 22. november. Betal kun depositum nu.

KRYDSTOGT EMIRATERNE, OMAN OG QATAR - 7-nætter inkl. helpension. Fly fra København d. 22. november.

Pris10.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Særpris!

Her er den perfekte kombination af kulturelle oplevelser og ren afslapning under milde og solrige himmelstrøg: En fortryllende sejlads med en blanding af 1001 nats stemning og moderne glamour, spændende historie og nutidens byggeboom, kultur og shopping.

Efter en behagelig flyvetur til Dubai tjekker du ind på det flotte krydstogtskib, Costa Diadema, der bliver dit flydende hotel den næste uge.

Læs mere om skibet og hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai t/r
 • 20 kg bagage plus håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Det obligatoriske servicegebyr, som udgør 630 kr.
 • Besøg i Sheikh Zayed moskeen i Abu Dhabi
 • Besøg i Burj Khalifa i Dubai
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 22. november 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 10.490 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 10.890 kr. 
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 11.490 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 11.890 kr.
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 12.990 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 13.490 kr.

* Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover de nævnte.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen samt ønske om bordstørrelse
 • Ved evt. opgradering til højere kahytsstandard vil gæster i Premium blive først prioriteret

Ønsker til spisetid og bordstørrelse oplyses ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejserute:

22.11: Fly til Dubai og transport til skibet for check in.
23.11: Skibet ligger i Dubai
24.11: Kl. 14.00 afgang Dubai
25.11: Kl. 09.00-22.00 Muscat, Oman
26.11: På havet
27.11: Kl. 09.00-20.00 Doha, Qatar
28.11: Kl. 11.00 ankomst Abu Dhabi
29.11: Kl. ca. 14.00 forlades skibet. Transport til lufthavnen inkl. sightseeing med besøg i Sheikh Zayed moskeen i Abu Dhabi og Burj Khalifa i Dubai
30.11: Hjemkomst til Danmark om formiddagen.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

22.11
Kl. 09.40-11.35 København – Zürich
Kl. 12.25-21.30 Zürich – Dubai

30.11
Kl. 02.15-06.25 Dubai – Zürich
Kl. 07.10-09.00 Zürich – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transfers:
22.11: Efter ankomst til Dubai lufthavn køres du direkte til skibet for check in

29.11: Ca. kl. 14.00 er der transport fra skibet i Abu Dhabi til lufthavnen i Dubai inkl. sightseeing

Sightseeing på hjemrejsedagen
Du forlader skibet ca. kl. 14. Herfra køres til den storslåede Sheikh Zayed moske i Abu Dhabi. Bemærk, at du her skal være anstændigt påklædt, hvilket vil sige lange bukser eller lang nederdel og langærmet skjorte eller bluse, så du er dækket ned til ankler og håndled. Tøjet må ikke være stramtsiddende eller gennemsigtigt. Kvinder skal tildække håret med et tørklæde. Efter besøg i denne helligdom, køres der til Dubai, hvor du kommer op i det tårnhøje Burj Khalifa. Fra 124. etage er der en mageløs udsigt over Dubai – især her når mørket er faldet på, og alle lysene bliver tændt. Når dine øjne er mættet, er der mulighed for at shoppe i Dubai Mall, der er et af verdens største shoppingcentre, samt få noget at spise. Området vrimler med butikker og restauranter. Sidst på aftenen køres ud i lufthavnen, hvorfra flyet letter kl. 02.15.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord er der desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden. Der er kaffe, te, juice og vand til morgenmaden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 7.990 kr.
Voksne: 8.990 kr.

Enekahytter
Der tilbydes enekahytter mod tillæg. Der er begrænset antal enekahytter, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Indvendig: 1.800 kr.
Udvendig: 2.300 kr.
Udvendig balkon: 3.000 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag.

Se rederiets udflugtsprogram


Rejsebeskrivelse
Skibet ligger i havn i Dubai de to første nætter, så du har masser af tid til at opleve denne fascinerende metropol med de mange overvældende seværdigheder. Alt i Dubai skal være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted, så det er let at tabe pusten og blive betaget af fantastiske bygningsværker som Burj Khalifa og Jumeirah moskeen. Da Costa Diadema først forlader byen om eftermiddagen på tredjedagen, kan du også nå at opleve Dubai i ”aftenklæder”.

Fra Dubai sættes kursen mod nabolandet, Oman, hvor der lægges til i hovedstaden, Muscat. Denne by har en glorværdig fortid, som stadig ses i den gamle bydel. Besøg fæstningen og den store moské eller shop løs i souken. Her er masser af arabisk mystik og stemning og en hel dag til at suge alle indtrykkene til dig.

Næste anløb er i Doha – oliestaten Qatars pulserende hovedstad – hvor der venter en blanding af moderne skyskrabere og maleriske basarer. Tag på jeepsafari ud i sanddynerne eller besøg banen, der huser en af landets mest populære sportsgrene: Kamelracing. Der er ligesom de andre steder også mulighed for at tilbringe dagen på sandstranden eller at gøre en god handel i de små butikker i basaren, hvor der sælges alt mellem himmel og jord.

De Forenede Arabiske Emirater er meget mere end Dubai, hvilket ses, når skibet når endestationen i hovedstaden, Abu Dhabi – en luksuriøs og elegant storby med flere betagende bygningsværker som f.eks. den storslåede hvide marmormoské. Skibet ligger her natten over, hvilket giver dig mulighed for både at se nærmere på byen og eventuelt de nærtliggende eksotiske øer. Eller hvad med en tur i Ferrari World?

Fredag over middag forlades skibet, og på vej til lufthavnen tages du med på en sightseeingtur med besøg i Sheikh Zayed moskeen og Burj Khalifa. Der bliver også mulighed for at shoppe det sidste, inden du sættes af i lufthavnen i Dubai, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en mindeværdig rejse med sol, varme, spændende historie og fascinerende kultur.

Skibet 
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Costa Diadema byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes daglig underholdning i det imponerende teater, lækkert uden- og indendørs poolområde og flere jacuzzis uden- og indendørs. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes en stor spa- og wellnessafdeling, som du mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring jer, og flere aftener vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være maskebal eller ”white night”, hvor alle kommer i hvidt.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små – ombord er der masser af underholdning for alle.

Kahytstyper
1 = Indvendig Kahyt
2 = Udvendig Kahyt
3 = Balkon Kahyt

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Dubai t/r
 • 20 kg bagage plus håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til skib t/r
 • 7-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiden
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Det obligatoriske servicegebyr, som udgør 630 kr.
 • Besøg i Sheikh Zayed moskeen i Abu Dhabi
 • Besøg i Burj Khalifa i Dubai
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover de nævnte.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et italiensk ejet rederi, som er meget internationalt, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas, visum, vaccinationer og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Ved afrejsen må der ikke være stempler fra Israel i passet.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Kan købes hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet. Ønskes en afbestillingsforsikring v. sygdom koster den gennem Øster Lindet 6% af rejsens pris og skal tegnes sammen med genbekræftelse til Øster Lindet. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 23. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst