Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

14 dage i Thailand

Glæd dig til lækre strande, et pragtfuldt hotel og gode oplevelser på øen, Koh Chang. I rejsen er der inkluderet en ø-tur, men ellers er det daseferie, som står øverst på listen. Rejsen sluttes af i Bangkok. Rejs i efteråret. Betal kun depositum nu.

THAILAND - 14 dage på 4* hotel på Koh Chang og i Bangkok inkl. udflugter m.m. Fly fra BLL el. CPH.

Pris12.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
5 solgte

Særpris!

Velkommen til Koh Chang, en af de skønneste øer i Thailand, som viser sig fra sin bedste side, og som er skabt til en daseferie med god mad, kølige drinks og spændende oplevelser.

Du bor på det lækre Emerald Cove Koh Chang hotel, som ligger direkte på den indbydende Klong Prao strand. Hotellet har mange faciliteter, en familiær atmosfære, og har en stor indbydende pool med liggestole og parasoller.

Koh Chang er Thailandsk og betyder ”Elefant-øen”. Elefanterne bor inde midt på øen, hvor de bor i den tætte, uvejsomme jungle.

På den inkluderede ø-tur sifter du bekendtskab med det ægte Koh Chang. Guiden fortæller levende om det, du ser, og du får et godt indblik i dagliglivet på den lille ø, når du besøger den lokale landsby. Du besøger også en gummiplantage, hvor du ser hvordan de lokale udvinder gummi af gummitræerne. Undervejs oplever du den storslåede natur, de brusende vandfald og den uvejsomme jungle, som er kendetegnet for øen.

Udover at tage på opdagelse på det skønne Koh Chang, bliver der også god tid til en rigtig daseferie. Brug dagene på en liggestol på stranden med en god bog og en kølig drink i hånden, mens palmerne svaje blidt for vinden.

Rejsen sluttes af med nogle spændende dage i Bangkok, hvor der er inkluderet en byrundtur til byens seværdigheder. Her får du en god introduktion til Bangkok, når du besøger Grand Palace, China Town og får en sejltur på klongerne.

Under hver dag i programmet kommer Mondo Travel med forslag, tips og ideer til gode oplevelser eller spændende restauranter, hvor de naturligvis hjælper med at bestille bord.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Bangkok t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 1 stk. indtjekket bagage max. 23 kg
 • 1 stk. håndbagage max. 8 kg.
 • Alle transfers
 • Færgebillet t/r Koh Chang
 • 9 overnatninger på 4* Emerald Cove Koh Chang hotel
 • 3 overnatninger i Bangkok på 4* Rembrandt hotel
 • Sen udtjekning fra hotellet på afrejsedagen (dag 14)
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • 2 x frokost (dag 4 & 12)
 • 2 x middag (dag 2 & 11)
 • Ø-tur på Koh Chang
 • Byrundtur i Bangkok
 • Besøg på Grand Palace
 • Sejltur på klongerne
 • Spadseretur i China Town
 • Engelsktalende guide på udflugterne og transferen.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Billund
Afrejse d. 04. - 18. september 2019: Særpris 12.995 kr.
Afrejse d. 18. - 02. oktober 2019: Særpris 12.995 kr.
Afrejse d. 09. - 23. oktober 2019: Særpris 13.995 kr.
Afrejse d. 23. - 06. november 2019: Særpris 13.995 kr.

København
Afrejse d. 04. - 18. september 2019: Særpris 12.995 kr.
Afrejse d. 18. - 02. oktober 2019: Særpris 12.995 kr.
Afrejse d. 09. - 23. oktober 2019: Særpris 13.995 kr. 
Afrejse d. 23. - 06. november 2019: Særpris 13.995 kr.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt.

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Middag med ildfluer – 300 kr.
 • Eneværelsestillæg - 3.800 kr.

Flytider fra Billund (flyvninger med Finnair):
Afgang fra Billund kl. 12.10 - Ankomst Helsinki kl. 14.55
Afgang fra Helsinki kl. 16.50 - Ankomst Bangkok kl. 07.25+1
Afgang fra Bangkok kl. 23.05 - Ankomst Helsinki kl. 05.20+1
Afgang fra Helsinki kl. 08.05 - Ankomst Billund kl. 08.55

Flytider fra København (flyvninger med Finnair):
Afgang fra København kl. 13.15 - Ankomst Helsinki kl. 15.50
Afgang fra Helsinki kl. 16.50 - Ankomst Bangkok kl. 07.25+1
Afgang fra Bangkok kl. 23.05 - Ankomst Helsinki kl. 05.20+1
Afgang fra Helsinki kl. 07.35 - Ankomst København kl. 08.10

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Du kan medbringe et stk. bagage på maksimalt 23 kg og et stk. håndbagage á 8 kg, der maksimalt måler 40 x 30 x 15 cm. Læs mere om Finnairs bagageregler her

Der er underholdningssystem ved alle sæder, hvor du kan se film og serier samt lytte til musik undervejs. Der serveres mad ombord og der er ikke-alkoholiske drikkevarer samt øl og vin gratis til maden. Andre alkoholiske drikke kan købes.


Program

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Fra Københavns lufthavn flyver du til Bangkok, hvor du ankommer næste dag.

Måltider: mad ombord på flyet

Dag 2: Ankomst til Bangkok og videre mod Koh Chang
Du ankommer tidligt til Bangkok, og efter du har fået din bagage, møder du chaufføren og guiden, som skal køre dig til Koh Chang. Køreturen tager ca. 4 ½ time, og der gøres passende stop undervejs. For at komme til Koh Chang skal du med færge. Overfarten tager ca. 30 minutter, og herfra går turen direkte til dit hotel.

Koh Chang er Thailands andenstørste ø efter Phuket. Omkring 70 % af øen er dækket af jungle, som nogle steder når helt ned til strandene. Koh Chang er kendt for sin enestående og smukke natur med de slanke palmer, som svajer blidt for vinden og den frodige regnskov, som gror på bjergsiderne.

Efter du har fået dit værelse, kan du bruge resten af dagen til at udforske det lækre hotel, pakke ud og rigtig nyde, at du endelig er kommet til Koh Chang.

Den inkluderede middag spiser du i hotellets restaurant.

Måltider: Middag

Dag 3: Daseferie på Koh Chang
Dagen kan du bruge, som du vil. Hvad med at pakke strandtasken og nyde en dejlig dag på stranden med en god bog? Eller nyd den dejlig pool med en drink i hånden. Bliver du sulten, så kan du med fordel spise en god frokost på hotellet eller på en af de små restauranter, som ligger i området.

Måltider: morgenmad

Dag 4: Højdepunkter på Koh Chang
Glæd dig til en spændende dag, når du sammen med guiden indtager Koh Chang.

Turen starter ved udkigspunktet ved White Sand Beach, hvorfra du har en betagende udsigt udover White Sand Beach, stranden og junglen. Herefter fortsætter du til en lille lokal landsby, hvor guiden tager dig med på en lille byvandring, så du kan opleve, hvordan de lokale bor på øen.

Sammen med guiden besøger du en gummiplantage, hvor du får en introduktion til øens gummiproduktion, som er noget af det øens befolkning ernærer sig ved.

Inden frokost besøger du det største vandfald på øen, Klong Plu. Her bliver der mulighed for at slappe af og rigtig nyde naturen.

Efter frokosten, som du spiser på en lokal restaurant, besøger du det lokale tempel i Klong Phrao. Mens guiden levende fortæller fortrylles du af Temples skønhed. Dagen sluttes af i fiskerbyen, Bang Bao, hvor der bliver tid til at gå rundt på egen hånd. Sæt dig og nyd noget koldt at drikke, mens du betragter det azurblå vand med de grønklædte bjerge i baggrunden.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, lige i tid til en kølig dukkert i poolen eller havet:

Måltider: morgenmad & frokost

Dag 5: En dag på stranden
Der findes mange gode strande på Koh Chang, som bare venter på at blive udforsket. Pak strandtasken med en god bog og noget køligt at drikke og find en taxi, som gerne kører dig til en af de andre spændende strande. Du kan også blive på hotellet og nyde de mange faciliteter. 

Om aftenen kan du tage ind på White Sand Beach. Her finder du flere hyggelige, lokale restauranter og barer, som ligger direkte på stranden. Efter middagen kan du med fordel nyde en drink eller kold øl med tæerne i sandet, mens du ligger på en sivmåtte på stranden og lytter til bølgernes skvulpen.

Måltider: morgenmad

Dag 6: Massage og afslapning
Hvis du ikke har nået at få en thai-massage endnu, så prøv det i dag. Overalt findes små steder, som tilbyder fod- og Thai massage. Hotellet har en spa-afdeling, som tilbyder mange forskellige behandlinger, noget som absolut kan anbefales.

Ellers er der også mulighed for at tage på egne eventyr rundt på øen. Det koster ikke ret meget at leje en taxi, så du kan køre en tur ud i det blå. Hvad med at tage tilbage til fiskerbyen Bang Bao, som du besøgte på ø-turen. Nu kan du få mere tid til at nyde byen og måske spise en god frokost. Her tilbyder restauranterne alt godt fra havet.

Måltider: Morgenmad

Dag 7: Koh Chang
Nyd en dejlig dag på Koh Chang. Om aftenen har du mulighed for at deltage i en aftenudflugt sammen med guiden.

Middag & ildfluer – tilkøb 300 kr. pr. person inkl. middag og 1 glas vin:
Efter du har nydt en dejlig dag på Koh Chang, er du sidst på eftermiddagen klar til at mødes med guiden, som tager dig med ud for at opleve et helt særpræget naturfænomen, nemlig ildfluer.

Men inden du skal opleve ildfluerne, spiser du middag på en hyggelig restaurant, som ligger tæt på Klong Prao floden. Middagen består af de lækreste thairetter, og der er inkluderet et glas vin til maden. Mens du spiser den lækre middag i stearinlysenes skær, nyder du den enestående udsigt udover Klong Phrao floden, havet og den nedadgående sol.

Efter middagen sejler du sammen med guiden ud på floden og langs med mangroveskovens træer, vil du opleve de små ildfluer, som sværmer og udsender et magisk lys. De udsender lys for at de kan kommunikere med hinanden, tiltrække et bytte eller finde en mage. Du sejler rundt i mangroveskoven et stykke tid, så der bliver tid til at nyde dette særprægede fænomen.

Sidst på aftenen er du tilbage på hotellet, hvor du eventuelt kan nyde en godnatdrink på balkonen eller på stranden, med fødderne i sandet. Bedre afslutning på en god dag, findes vist ikke.

Måltider: morgenmad

Dag 8 – 10: Daseferie på Koh Chang
Slap af ved poolen eller på stranden og nyd det dejlige hotel. Du har nok allerede fundet dine yndlingssteder at spise frokost.

Nyd solnedgangen hver aften med at kigge udover havet med en kølig drink i hånden.

Måltider: Morgenmad

Dag 11: Farvel til Koh Chang og goddag til Bangkok
Efter morgenmaden tjekker du ud fra hotellet for at mødes med chaufføren og guiden, som skal køre dig til Bangkok. Efter en kort overfart med færgen, sætter du kurs mod Bangkok, en køretur som tager ca. 4 ½ time.

Med passende stop undervejs, når du til Bangkok først på eftermiddagen. Dit hotel ligger centralt på Sukhumvit Road, tæt på Skytrain og metro. Resten af eftermiddagen kan bruges til at udforske området omkring hotellet.

Du kan med fordel besøge Emporium, som ligger tæt på hotellet. Det regnes for et af de finere varehuse i Bangkok. Her finder du de fineste designer vare udstillet, og der er nok at se på.

Der er inkluderet en middag, som du nyder på en lokal restaurant tæt på hotellet.

Måltider: Morgenmad og middag

Dag 12: Byrundtur i Bangkok med Grand Palace
Efter en god morgenmad sætter du sammen med guiden, kursen mod China town og Chao Phraya floden, hvor dagen står på besøg på det store berømte tempel og palads, Grand Palace.

Mens du kører gennem Bangkoks morgentrafik, fortæller guiden levende omkring byen og det du ser.  Herefter indtages Grand Palace, som fra 1782 til 1946 var kongebolig for den siddende monark. Du oplever det flotte vægmaleri, som omkranser Templet. Maleriet fortæller historien om Ramakinen, som guiden levende fortæller om, inden du forsætter forbi de store pagoder, til du kommer til det allerhelligste, templet hvor den lille smaragdbuddha sidder. Du tager skoene af, som er kutymen, og oplever den lille hellige Buddha på tæt hold.

Efter besøget forsætter du ud til paladsdelen, hvor du ser det kongelige gæstehus og selve paladset.

Det er ikke uden grund, at byen også kaldes for ”Østens Venedig”. Glæd dig til en spændende sejltur på Chao Phraya floden, hvor du fra båden oplever det lokale liv, som former sig langs floden og på de små kanaler, som også kaldes for klongerne. Undervejs besøger du Wat Arun, hvor du går i land og betragter Temples skønhed.

Undervejs på sejlturen stopper du for at nyde en frokost i et lokalt thai hus, som ligger langs floden.

Inden turen går tilbage til hotellet, tager guiden dig med på en spændende spadseretur igennem China Towns små, og krogede gader. Her oplever du en verden for sig selv, men små butikker, spændende markeder og de mange dufte kildre dig i næsen.

Du er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr.

Om aftenen kan du med fordel nyde en middag på restaurant ”The RR &´B”, som ligger på toppen af ”The Landmark Hotel”. Udover at være et af byens absolut bedste steakhouses, så er det også en restaurant, hvorfra man har en mageløs udsigt ud over byens skyline. Vi bestiller gerne bord til dig.

Efter middagen kan du fortsætte ned i kælderen på ”The Landmark Hotel”, til ”The Huntmans pub”. Her spiller husorkestret hver aften populære toner.

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 13: Shopping i verdensklasse
Dagen kan bruges som du vil. Hvad med at tage på indkøbstur i nogle af de mange indkøbscentre, som findes i Bangkok? Her er et par stykker, som er værd at besøge: Siam Paragon, Central World, MBK, Siam Center, Central Chit Lom og Silom Center. Hvert center byder på en palette af gode indkøbsmuligheder, og det er let at komme rundt til dem alle sammen, da de alle har en Skytrain station udenfor.

Aftenens middag kan du med fordel nyde på restaurant ”The Mango Tree”, som er en anerkendt Thai restaurant, som har til huse i et gammelt teaktræshus på Silom Road. Restauranten ligger klemt inde mellem høje skyskrabere, som knejser på begge sider. Menuen består udelukkende gode thai retter, som er tilberedt at de fineste råvarer. Hvis du ønsker det, så bestiller vi gerne bord til dig. 

Efter middagen kan du med fordel besøge Patpong natmarked, som ligger i gåafstand fra restauranten. Her kan du gøre en god handel, men det er vigtig, at du husker at prutte om prisen.

Hvis du vil have en ekstra oplevelse, så tag en af de små tuk-tuk’s fra markedet og tilbage til hotellet. Husk at aftale prisen på forhånd inden du suser gennem Bangkoks gader med vind i håret.

Måltider: Morgenmad

Dag 14: Egne oplevelser og hjemrejse
Den sidste dag inden du i aften skal rejse til Danmark. Du kan beholde værelset, lige indtil du skal afsted.

Dagen kan bruges som du vil. Kør en tur med Skytrain eller Metroen, og stå af i et nyt kvarter og udforsk det. Foretag de sidste indkøb, besøg eventuelt China Town, eller nyd en frokost på en lokal restaurant.

Nåede du ikke at få thai-massage på Koh Chang, så er der mulighed for det i dag. På næsten hvert gadehjørne findes små forretninger, som tilbyder fod- og Thai massage. Noget som absolut kan anbefales til de ømme fødder, som har travet Bangkoks gader tynde.

Først på aftenen kører du til lufthavnen for at begynde hjemrejsen til Danmark.

Måltider: Morgenmad

Dag 15: Hjemkomst til Danmark
Du ankommer til tidligt om morgenen til Danmark med nogle gode oplevelser i bagagen.

Måltider: mad på flyet


Hoteller:

Koh Chang - Emerald Cove Koh Chang****
Velkommen til Emerald Cove Koh Chang Hotel, et lækkert 4-stjernet resort beliggende direkte på Klong Prao Stranden. Hotellet byder på et ophold i verdensklasse, med en 50 meter pool med liggestole, flere gode restauranter og er lækkert spa, som byder på mange forskellige behandlinger. Nyd nogle dejlige dage på en liggestol med udsigt udover havet, og mærk vinden suse i palmetræerne, mens du nyder en kølig drink. Hotellet er kendt for sin familiær atmosfære og gode service.

Alle værelser er smagsfuldt indrettet og er holdt i lyse farver. Fra den møblerede balkon er der udsigt enten til den tropiske have med den store pool eller skoven. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis WIFI. Badeværelser er med marmorgulv og har både badekar og bruseniche.

Læs mere om Emerald Cove Koh Chang


Bangkok - Rembrandt hotel ****
Flot beliggende hotel, som ligger centralt på Sukhumvit road og i kort gåafstand til Skytrain og Metro. Hotellet er holdt i flotte, lyse farver og er kendt for sin gode service. Overalt hersker end familiær og god stemning. Hotellet har flere anderkendte restauranter, bl.a en af Bangkoks fineste indiske restauranter, som ligger på 26 etage, hvorfra der er en mageløs udsigt udover Bangkok. Der findes swimmingpool, trænningscenter og lille spacenter. 

Værelserne er lyse og med trægulv og alle værelser har minibar, TV, Aircondition, sikkerhedsboks, gratis WIFI samt hårtørrer. Badeværelserne er med badekar.

Læs mere om Rembrandt hotel


Mondo Travel
Mondo Travel kender alle sine rejser ud og ind, og rejserne er kvalitetssikret og gennemprøvet. Det betyder, at du som rejsende ved Mondo Travel kan overlade alle praktiske foranstaltninger til dem, og at du bekymringsfrit kan læne dig tilbage og nyde din ferie.

Rejserne er alle skræddersyet af grundlæggeren af virksomheden, Bo Hansen, som har en enorm erfaring fra rejsebranchen og de destinationer, de udbyder rejser til. At rejse har altid været en stor del af Bo Hansens liv. Han nyder at udforske nye steder, men han elsker også at komme tilbage til steder, hvor han har været før. Han har blandt andet boet og arbejdet i Bangkok gennem ti år. Hans erfaring strækker sig på over 20 år i rejsebranchen, hvor han har boet over 17 af dem i udlandet.

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Bangkok t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 1 stk. indtjekket bagage max. 23 kg
 • 1 stk. håndbagage max. 8 kg.
 • Alle transfers
 • Færgebillet t/r Koh Chang
 • 9 overnatninger på 4* Emerald Cove Koh Chang hotel
 • 3 overnatninger i Bangkok på 4* Rembrandt hotel
 • Sen udtjekning fra hotellet på afrejsedagen (dag 14)
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • 2 x frokost (dag 4 & 12)
 • 2 x middag (dag 2 & 11)
 • Ø-tur på Koh Chang
 • Byrundtur i BangkokBesøg på Grand Palace
 • Sejltur på klongerne
 • Spadseretur i China Town
 • Engelsktalende guide på udflugterne og transferen.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt.

Tilkøb (betales direkte til Mondo Travel):

 • Middag med ildfluer – 300 kr.
 • Eneværelsestillæg - 3.800 kr.

Der er et begrænset antal pladser til salg.

Der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 05. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst