Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Solferie på skønne Sardinien

Sardinien er Middelhavets næststørste ø, som med azurblåt hav, varmt klima og hvide sandstrande leder tankerne hen på et caribisk paradis. I bor 4-7 nætter på dejlige Residence Badus ved byen Badesi på Sardiniens nordvestlige kyst. Inkl. fly og billeje.

SARDINIEN - 4-7 nætter i Monolacale lejlighed og billeje alle dage. Fly fra CPH i marts til juli.

Pris3.095

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

Særpris!

Du behøver ikke rejse om på den anden side af jorden for at opleve skønne sandstrande, solskin og bjergtagende natur. På Sardinien finder du nemlig alt dette og mere til. Med udgangspunkt i den lille fiskerby, Badesi, har I rig mulighed for at udforske den smukke ø, dase på de skønne strande og nyde lokale retter fra det lækre, sardinske køkken. Jeres base er det hyggelige lejlighedskompleks, Residence Badus, med lille indkøbscenter, skønt poolområde og restaurant.

Rejsen inkluderer:

  • 4-7 overnatninger i Monolocale lejlighed, med sengelinned.
  • Fly fra København til Alghero t/r (nogle afgange med med mellemlanding i Gatwick eller Düsseldorf)
  • 1 styk 20 kg. bagage.
  • Billeje alle dage, inkl. forsikringer og fri km (Fiat Panda eller lignende).

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

København
19/03-23/03 - 4 nætter: Særpris 3.595 kr.
26/03-30/03 - 4 nætter: Særpris 3.095 kr.
02/05-07/05 - 5 nætter: Særpris 4.895 kr.
09/05-14/05 - 5 nætter: Særpris 4.995 kr.
16/05-21/05 - 5 nætter: Særpris 4.695 kr.
18/06-25/06 - 7 nætter: Særpris 6.195 kr.
25/06-02/07 - 7 nætter: Særpris 6.695 kr.
02/07-09/07 - 7 nætter: Særpris 7.895 kr.
09/07-16/07 - 7 nætter: Særpris 9.095 kr.

Der betales lokale turistskatter på stedet

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

  • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
  • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
  • Leje af håndklæder betales på stedet.

Bemærk at der skal betales 50 euro pr. lejlighed for rengøring på stedet.


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.
Residence Badus 

Resortet Residence Badus ligger i dalen ved byen Badesi, mellem Castelsardo og Santa Teresa di Gallura, på Sardiniens nordvestlige kyst. Resortet blev bygget i 2008 og består af to bygninger. Lejlighederne på Residence Badus alle har egen indgang og fungerer som selvstændige feriehuse. De ligger omkring swimmingpoolen, har veranda eller balkon med et bord og stole. Værelseslejlighederne, Bilocale, er på 44 m² og består af en stue med tekøkken, dobbelt sovesofa eller to enkeltsenge sovesofaer, et dobbeltværelse og et badeværelse med bruser. De er udstyret med alle nødcendige faciliteter såsom TV, køleskab, mikroovn, pengeskab, hårtørrer, strygejern, strygebræt og trådløst internet. Lejlighederne har linned, mens håndklæder kan lejes på stedet. Desuden er der et grillområde til rådighed for alle gæster.

Hele resortet er centreret omkring den udendørs pool, som har solterrasse med liggestole og parasoller. For børn er der på resortet både legeplads og spillerum med Playstation og Wii. Desuden er der et lille indkøbscenter med en bar, flere butikker og en panoramarestaurant.

Den nærmeste strand, Li Junchi, ligger omkring 2 km væk, og har en promenade ved havet, som tilbyder flere services såsom leje parasoller og stole og vandcykler. For sportselskere er der dykkerkurser, surfing, windsurfing, og guidede ture på sejlbåde.

Residence Badus ligger 85 km fra Alghero lufthavn, 50 km fra havnen i Porto Torres og 77 km fra havnen og lufthavnen i Olbia. Der er ca. 1,5 times kørsel fra lufthavnen i Alghero til Residence Badus.

Badesi
Badesi er en lille fiskerby fra det 18. århundrede. Den ligger smukt på en bakke nær udløbet af Coghinas floden, en af Sardiniens vigtigste floder. Navnet formentlig stammer fra Logudorese dialekt ordet 'Badu', som betyder 'ford'.

Byen har en unik panorama udsigt, indkapslet af bugten Asinara - på højre side ligger Isola Rossa og til venstre slottet Castelsardoâ€. Midt i byen, som er oplagt for en hyggelig spadsertur, ligger den smukke kirke Sacro Cuore, bygget i begyndelsen af 1900-tallet.

Frem for alt byder Badesi-regionen på uberørte landskaber, hvor du kan tilbringe din ferie omgivet af vild natur. Faktisk er kystområdet omkring Badesi af stor betydning for Sardinien, grundet den rige og unikke flora og fauna. I denne skønne natur finder du også vinmarker, der producerer den prestigefyldte og prisbelønnede vin Vermentino di Gallura (DOCG).

Badesi kystlinjen, med sine strande der strækker sig over flere kilometer, er dækket af klitter med enebær, og er udsat for mistralvinden, hvilket gør det til yndet område for surfere. Fra Badesi kan du nemt udforske nærliggende byer, såsom den middelalderbyen Castelsardo, kun 21 km derfra, eller arrangere en udflugt til den fantastiske Asinara Island.

Strandene i og omkring Badesi
Strandene omkring Badesi har lange strækninger af fint sand, klitter og en uberørt natur. Blandt de smukkeste er Marina di Badesi, en oase af fred og ro, en lang strækning af sand med lavt vand. Dens centrale del kaldes Li Mindi Strand.

Baia delle Mimose er en strækning af sand med klitter og krystalklart vand, perfekt til børn, men også for surfere.

Cala Canneddi Beach ligger 12 km fra Isola Rossa og har lavt vand og farverige små sten på kysten, klipper af forskellige former og størrelser, nogle i lyserød farve.

I samme region af Sardinien finder du også Roccia dell'Elefante (Elefantklippen), og Castello Doria. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
4-7 overnatninger i Monolocale lejlighed, med sengelinned.
Fly fra København til Alghero t/r (nogle afgange med med mellemlanding i Gatwick eller Düsseldorf)
1 styk 20 kg. bagage.
Billeje alle dage, inkl. forsikringer og fri km (Fiat Panda eller lignende).

Prisen pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der betales lokale turistskatter på stedet

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):
Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
Leje af håndklæder betales på stedet.

Bemærk at der skal betales 50 euro pr. lejlighed for rengøring på stedet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 02. marts 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst