Vinsmagning i JP/Politikens Hus

Sidste chance!

Kom med til 'Franske Vindage' i JP/Politikens Hus. Her står en række af landets førende vinhandlere og importører klar med det bedste, de har fra Frankrig. Tilbuddet gælder for en billet til fredag d. 1. marts 2019 fra kl. 14-16.30.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Franske Vindage kan du smage dig igennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest. Her står en række af landets førende vinhandlere og importører klar med det bedste, de har fra Frankrig og en masse historier fra vinmark og -kælder. Måske står vinbonden også på standen, så han/hun selv kan fortælle om vinen og tankerne bag.

Franske Vindage bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, i hjertet af København.

Tilbuddet gælder for

  • En billet til 'Franske Vindage' fredag d. 1. marts 2019 kl. 14.00-16.30.

SPOTpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %

Vær opmærksom på, at du ikke kan annullere købet.


Smag på 200 franske vine
Frankrig er førende i kvalitetsvine, og producenterne bestræber sig hele tiden på at gøre det bedre, så kvaliteten højnes. Det gælder både for de meget dyre vine, men også for vine i det mere prisvenlige niveau, som de fleste nok går efter, når der skal købes vin til hverdagsmad.

På Franske Vindage kan du smage det hele, så du ved, hvad du skal gå efter – både til hverdag, men sandelig også til fest. Der bliver rig mulighed for at smage bobler fra Champagne, hvidvin fra både nord og syd, lette rødvine til de kødløse dage og kraftbomber, når det er tid til den røde bøf.

Når du ankommer, får du et smageprogram med alle udstillerne og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine.

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Amfora Vin, Barrique Vin, Champagne Guru, Château Gourran, Coop, Domaine Brandis, Franske Specialiteter, Genereux, Goosmann Vin, Holte Vinlager, Le Gourmand, Salling Group, Victoria vine, Vinslottet, Vintage Champagne / Champagnekælderen, Wineandbarrels, Winedrop (listen opdateres løbende).

Dit SPOTdeal-værdibevis er din adgangsbillet.

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

Værdibeviset gælder kun til 'Franske Vindage' fredag d. 1. marts 2019 i tidsrummet fra kl. 14.00-16.30.

Franske Vindage bliver holdt i Pressen, som er det gamle trykkerilokale under JP/Politikens Hus, i hjertet af København.

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

 

En unik kode gælder for en billet til 'Franske Vindage' fredag d. 1. marts 2019 kl. 14.00-16.30.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ekstra Bladet

Rådhuspladsen 37, 1785 København V
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 26933676 | Mette.Schultz@eb.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. februar 2019 kl. 23:59

Vinsmagning i JP/Politikens Hus