Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gl. Humlebæk Kro - klassisk 3-retters menu

Udsolgt

Få en unik smagsoplevelse med oksemørbrad på egetræsplanke serveret som en del af den 3-retters middag på historiske Gl. Humlebæk Kro. Udsøgt forkælelse til dem, der sætter pris på en virkelig god restaurantoplevelse!

Gl. HUMLEBÆK KRO nord for København - Oksemørbrad på egetræsplanke samt forret & dessert.

Pris245

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
470 solgte

Værdi485

Rabat49

Spar240

Gl. Humlebæk Kro ligger skønt på Strandvejen mellem København og Helsingør og er en ægte og hyggelig landevejskro med flere hundrede år på bagen. Kroen har med sin autentiske tilgang til smag, råvarer og service vundet mange hjerter blandt både nye gæster og de mange stamgæster, der kommer igen og igen.

Det får du:

  • 3 udsøgte retter

SPOTpris 245 kr. Normalpris 485 kr. Spar 49 %

Værdibeviset kan indløses tirsdag til søndag til og med den 30. april 2019. Dog ikke ved specielle arrangementer eller til påske.

Vær opmærksom på, at der er to seatings hos Gl. Humlebæk Kro. Derfor skal du ved booking hos kroen vælge, om du ønsker at spise på den tidlige seating (17.30-19.45) eller den sene (20.00-22.00).

Maks. 6 personer pr. selskab.

Begrænset antal.

Menu 

  • Forret:
    Kroens Hummerbisque med butterdejsstang

  • Hovedret:
    Oksemørbrad på egetræsplanke med pommes surprise, grillet tomat, champignon og frisk grønt. Vælg mellem sauce Bearnaise eller pebervarianten med en fyrig sauce madagaskar.

  • Dessert:
    Kroens hjemmelavede regnbueis (hjemmelavet af chokolade, vanilje og jordbær serveret på bærcoulis).Gl. Humlebæk Kro
På Strandvejen mellem København og Helsingør ligger den hyggelige gamle landevejskro Gl. Humlebæk Kro - ligesom den har gjort, siden den fik sin kongelige bevilling i 1740. Kroen er populær. For med en autentisk tilgang til smag, råvarer og service, kan man som gæst forvente noget ganske særligt.

Kroen ligger tæt på vandet, og fra den delvist overdækkede terrasse er der en smuk udsigt over Øresund og Sverige. Indenfor er der hyggeligt med flere større rum – alle indrettet forskelligt med sjove og historiske ting og sager.

Maden på Gl. Humlebæk Kro er klassisk og mange af råvarerne hentes lokalt. Men det allervigtigste for Jane Krensler og hendes medarbejdere er værtsskabet, som de beskriver sådan:

'Alt, hvad vi gør, gør vi for at få Dem som gæst til at slappe af, nyde nærværet og synke ned i den historiske stemning for en stund.'

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer bord på telefon 49 19 02 65. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Vær opmærksom på, at der er to seatings hos Gl. Humlebæk Kro. Derfor skal du ved booking hos kroen vælge, om du ønsker at spise på den tidlige seating (17.30-19.45) eller den sene (20.00-22.00).

Værdibeviset kan indløses tirsdag til søndag til og med den 30. april 2019. Dog ikke ved specielle arrangementer eller til påske.

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for en middag for én person på Gl. Humlebæk Kro.

Forret:
Kroens Hummerbisque med butterdejsstang

Hovedret:
Oksemørbrad på egetræsplanke med pommes surprise, grillet tomat, champignon og frisk grønt. Vælg mellem sauce Bearnaise eller pebervarianten med en fyrig sauce madagaskar.

Dessert:
Kroens hjemmelavede regnbueis (hjemmelavet af chokolade, vanilje og jordbær serveret på bærcoulis).

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gl. Humlebæk Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk Strandvej 2 A, 3050 Humlebæk

Sidste chance: 20. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst