Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Storbyferie i Istanbul

Oplev Istanbul, der er blandt de mest charmerende, gådefulde og ikke mindst interessante byer i verden. Rejsen er inklusiv 3 eller 4 overnatninger på 4* hotel med morgenmad. Fly fra København eller Billund fra marts til juni.

ISTANBUL - 3 eller 4 nætter på 4* hotel med morgenmad. Fly fra CPH eller BLL fra marts til juni.

Pris2.790

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

SPOTpris!

Istanbuls unikke kombination af Østens mysterier og Vestens livsstil, antikke religioner og den moderne kultur, giver byen dens mange kontraster. Det er nemlig i Istanbul, at øst og vest mødes. Samtidig er byen Tyrkiets største by, som har en ganske særlig beliggenhed – den ligger i både Europa og Asien.


Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund til Istanbul t/r med Turkish Airlines
 • 20 kg bagage + håndbagage
 • 3-4 nætter på 4* hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Fri wifi.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Opgrader til Superior/Deluxe værelse - 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Børnepris (2-11 år) - 25% rabat ifølge med 2 fuldtbetalende voksne
 • Transfer fra Istanbul lufthavn til hotellet t/r (45 min.) - 275 kr. pr. person.

Transfer
I lander i Istanbuls lufthavn, som ligger ca. 40 km fra centrum. Der er mulighed for at tilkøbe transfer eller tage lufthavnsbus til Taksim i centrum. Prisen for lufthavnsbussen er ca. 30 kr. pr. person pr. vej.


4* Walton Hotels Galata
Lækkert, stilfuldt og moderne 4* boutique hotel i centrum af Istanbul. Hotellet ligger i en stille sidegade i det historiske centrum ved Taksim og tæt på Galatatårnet. Området omkring hotellet er kendt for dets restauranter, lokale butikker, natklubber, caféer og kunstgallerier. Alle store attraktioner som Den Blå Mokse, Topkapi paladset, Hagia Sofia og den store Bazat ligger i gåafstand – ca. 2-3 km.

Hotellet byder på en super tagterrasse med en uforglemmelige udsigt over Istanbul – særligt aftenudsigten med den Blå Moske i baggrunden er imponerende. Zula Galata Rooftop Restaurant & Bar serverer drinks og tyrkiske fusionsretter til morgenmad, frokost og aftensmad. Stedet har desuden en bar i receptionsområdet, hvor du kan slappe af og tage en drink. Overalt er indretningen i smart designstil. I receptionen er de søde og yder en fornem service. Opholdet er inkl. morgenmadsbuffet, og der er fri wifi på hotellet. Der er 500 m til Taksimpladsen.

Alle værelserne er indrettet med moderne oliemalerier, iPod-dockingstation, digital radio, parketgulv, aircondition, varme og minibar. Værelserne har desuden tv med satellitkanaler og badeværelse med bruser, tøfler og gratis toiletartikler. Der er desuden kaffemaskine og elkedel med gratis kaffe og te. Standardværelserne er forholdsvis små på blot 15 m2. Der er mulighed for at opgradere til Superior og Deluxe værelser mod tillæg. Disse er mellem 20-27m2 og med skrivebord.

Nærmeste metro: Sishane (150m). Bemærk: Lokalturistskat afregnes direkte med hotellet. 

Se om Walton Hotels Galata 


Istanbul
Istanbul byder på en lang traditionsrig og interessant historie, hvor store civilisationer gennem tiden har haft hovedsæde og været blandt de mest veludviklede i verden.

Byen er spækket med vidunderlige, arkitektoniske eksempler på, hvordan den Byzantinske og den Osmaniske kultur mødtes. Her er fantastiske og imponerende seværdigheder. Istanbuls hemmelighed er dens tilgængelighed. Afstandene er korte, priserne lave, og overalt i Istanbul bliver man mødt med lige dele høflighed, venlighed og nysgerrighed. Orienten møder Europa i en by, hvor alle føler sig hjemme, uanset om man vil lytte til tyrkisk popmusik på en café eller nyde synet af de smukke håndlavede keramiske fliser i Den Blå Moske. 

Rejser du til Istanbul, kan du glæde dig til at opleve verdensberømte seværdigheder som Den Blå Moske, Hagia Sophia og Topkapi-paladset, der alle er storslåede eksempler på en rig historisk arv. Krydderisælgere, barberer og skopudsere fylder gaderne, og der er masser at kigge på, hvis du vælger at opleve byen til fods i stedet for at tage sporvognen. Istanbul er ingen gigantisk by, og du kan gå rundt til de fleste seværdigheder. I det gamle centrum i Istanbul finder du masser af historiske seværdigheder, mens Istanbuls moderne centrum bl.a. frister med en bred gågade og kendte designforretninger.

Det tyrkiske køkken er eksotisk, smagfuldt og særdeles velkendt verden over, og det har sat sit præg på mange andre landes madkultur og menukort. I Istanbul bydes du på en bred vifte af mad, hvor du kan spise alt fra asiatiske retter til italiensk pasta. Og så er der selvfølgelig klassikerne, der naturligvis inkluderer kebab, tyrkisk mezze og friskfanget fisk, som jo passende kan skylles ned med raki eller et glas lokalproduceret vin.


Det vidste du ikke om Istanbul:

 • Der bor officielt omkring 14 millioner mennesker i Istanbul. I Holland bor der 16 millioner
 • Europas første café, hvor kaffe blev serveret, var her, i 1554. Tyrkerne eksporterede kaffekulturen til resten af Europa
 • Agatha Christie skrev “Mordet i Orientekspressen” i 1934, da hun boede på Hotel Pera Palas. Hotellet findes endnu
 • Byen er den eneste i verden, som ligger i to verdensdele
 • I Hagia Sofia-mosken (som blev bygget som kirke omkring 540 e.kr) kan man finde runeskrift og tegn: graffiti fra besøgende vikinger
 • Den overdækkede basar med sine 3.000 butikker og 61 overdækkede gader, besøges af næsten 100 millioner mennesker årligt.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København/Billund til Istanbul t/r med Turkish Airlines
 • 20 kg bagage + håndbagage
 • 3-4 nætter på 4* hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Fri wifi.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Eneværelsestillæg - 300 kr. pr. nat
 • Opgrader til Superior/Deluxe værelse - 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Børnepris (2-11 år) - 25% rabat ifølge med 2 fuldtbetalende voksne
 • Transfer fra Istanbul lufthavn til hotellet t/r (45 min.) - 275 kr. pr. person.


Transfer
I lander i Istanbuls lufthavn, som ligger ca. 40 km fra centrum. Der er mulighed for at tilkøbe transfer eller tage lufthavnsbus til Taksim i centrum. Prisen for lufthavnsbussen er ca. 30 kr. pr. person pr. vej.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 21. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst