Spaidyl for 2 på Falkenberg Strandbad

Sidste chance!

Tag på et forkælende spaophold på et af Sveriges bedste badehoteller. Hotellet har blandt andet vundet den prestigefyldte World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i hele Europa! Opholdet er inkl. 1 overnatning, adgang til spa og 3-retters middag mm.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Falkenberg Strandbad ligger i udkanten af Falkenberg, på den svenske vestkyst, 120 km nord for Helsingborg. Det vil sige blot 2 timers kørsel fra København. 

Falkenberg Strandbad er rost af gæster og har vundet priser gennem årene. Det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk har givet det et udmærkelsescertifikat, ligesom hotellet har fået prisen Best Luxury Resort Spa 2016 i Sverige til World Luxury Spa Awards.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Adgang til hotellets spaafdeling (The Retreat Club) med pool, varm pool og sauna.
  • 3-retters a la carte middag på Restaurant "Familie"
  • Morgenmadsbuffet
  • Gratis parkering.

Ankomst søndag - torsdag: SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 2.899 kr. Spar 31 %
Ankomst fredag - lørdag: SPOTpris 2.149 kr. Normalpris 3.099 kr. Spar 30 %

Ønsker I et længere ophold, kan I købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden.

Opholdet kan benyttes til og med d. 31. maj 2019.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 14. februar 2019. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først. Vi gør opmærksom på at der ikke er så mangle ledige værelser i weekenderne, vi anbefaler derfor at man booker i god tid.

Vær opmærksom på, at man skal være 16 år for at bruge spaafdelingen.

Bemærk adgang til Ivory Spa Ritual er ikke inkluderet i prisen. Pakken kan tilkøbes for bare 395 SEK pr. person. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse.

Tilkøb (betales direkte til hotellet):

  • Ekstra opredning inkl. middag og morgenmad - 1.050 SEK (forespørges hos Betterbooqr)
  • Dyr - det er tilladt at medbringe hunde og katte og koster 195 SEK pr. værelse (forespørges hos Betterbooqr)

Max 3 personer pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00 (Gæster kan benytte spaafdelingen indtil kl. 14.00)
 



Nyt og lækkert spaområde

Den nye spaafdeling med 1.700 m2 ren nydelse består bl.a. af varm pool med udsigt over havet, sauna og en stor stor poollounge med bar og restaurant.

Tip! Hvis I ønsker en ekstra lækker spa-oplevelse, kan I købe adgang til hotellets Ivory Spa, hvor man kan prøve sparitualer fra hele verden - bl.a. hamam, rasul og isskrub. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse - læs mere her

Stil & stemning
Hotellet har siden 1930’erne været ’tilflugtssted’ for den svenske overklasse, som nød at komme ud til kysten og tilbringe lange sommerdage ved havet og blive underholdt med musik om aftenen på hotellet. 

Falkenberg Strandbads historie er således tæt forbundet med svenske befolknings trang til at holde ferier ved havet og leve det gode liv på tilværelsens ’solside’.

Hotellet er stadig et af de fineste hoteller på vestkysten med en vidunderlig sandstrand. Så sent som i 2011 gennemgik hotellet en totalrenovering og er i dag et hotel, der er moderne og lækkert, men samtidig har den gammeldags og charmerende svenske badehotelsstil.

Værelse & restaurant
På Falkenberg Strandbad bliver I indlogeret på et af hotellets flotte, moderne værelser, der er indrettet lidt som den amerikansk inspirerede Newport-stil. Samtlige værelser er udrustet med minibar, bad, toilet og tv.

På Falkenberg Strandbad findes der et imponerende udbud af madoplevelser. Besøg et af stedets mange spisesteder, og oplev den gode mad, fine stemning og eventuelt live musik. Du kan læse meget mere om spiseoplevelserne her

Vi anbefaler også her at I booker i god tid, da der er stor efterspørgsel. 

Placeringen
Det er noget helt særligt at tage på badehotel. Også om foråret - hvor det er skønt at træde ud i det friske vejr og bare mærke stilheden, der kun brydes af havets brusen og skrigene fra mågerne.

På disse kanter er naturen vidunderlig smuk. Mødet med havet og det spirrende grønne gør indtryk på de fleste gæster. Gå en tur langs havet og tilbage på hotellet kan I nyde en kop ’afternoon tea’, mens tusmørket falder på.

Det er som at befinde sig i en tidslomme. Hvor man med sindsro kan give sig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. Uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og fornyet overskud i den mørke vintertid.

Rejsetip!
På vejen fra Danmark til Falkenberg kommer I forbi Halmstad, hvor I kan gøre stop og besøge Halmstad Slot, der blev bygget som lystslot af den danske Kong Christian IV. Halmstad er lidt som at besøge Skagen eller Hornbæk i Nordsjælland, og det kan helt sikkert anbefales at gøre et stop og opleve den hyggelige by.

Se video fra Falkenberg Strandbad nedenfor: 

 

 

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes til og med d. 31. maj 2019. Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 14. februar 2019. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen: https://betterbooqr.com/dk/deals/c1776-1914/calendar (Mørkeblå betyder at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.)

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket: https://betterbooqr.com/dk/deals/c1776-1914/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode. (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (Mørkeblå betyder at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer:
1 overnatning i standard dobbeltværelse
Adgang til hotellets spaafdeling (The Retreat Club) med pool, varm pool og sauna.
3-retters a la carte middag på Restaurant "Familie"
Morgenmadsbuffet
Gratis parkering.

Ønsker I et længere ophold, er det muligt at behytte flere værdibeviser i forlængelse af hinanden.

Vær opmærksom på, at man skal være 16 år for at bruge spaafdelingen.

Bemærk adgang til Ivory Spa Ritual er ikke inkluderet i prisen. Pakken kan tilkøbes for bare 395 SEK pr. person. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse.

Tilkøb (betales direkte til hotellet):
Ekstra opredning inkl. middag og morgenmad - 1.050 SEK (forespørges hos Betterbooqr)
Dyr - det er tilladt at medbringe hunde og katte og koster 195 SEK pr. værelse (forespørges hos Betterbooqr)

Max 3 personer pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00 (Gæster kan benytte spaafdelingen indtil kl. 14.00)


Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Falkenberg Strandbads officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Betterbooqr // Falkenberg Strandbad *

Antonigade 11, 1 sal. , 1106 København K
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 35231439 | help@betterbooqr.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. februar 2019 kl. 23:59

Ophold på prisvindende Falkenberg Strandbad