Middag med vinmenu på Restaurant Himmel og Hav

Sidste chance!

I Odder lidt uden for Aarhus ligger Restaurant Himmel og Hav idyllisk ved Kysing Strand. Nu inviterer den anmelderroste restaurantperle og Spotfavorit indenfor til en skøn 4-retters middag med bl.a. strandkrabbebisque og økologiske vine ad libitum.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

På Restaurant Himmel og Hav, kun 20 km. fra Aarhus, får du spændende og velsmagende, rustikke retter baseret på kvalitetsråvarer, hvor mest muligt er økologisk, lokalt og hjemmelavet. Restauranten har fået det økologiske spisemærke i guld, som betyder, at 90-100 % af maden er økologisk. 

Menuen består af

  • Strandkrabbebisque m/ urtemarinerede rejer og krebs,
    hertil friskbagt Ølandshvede brød og aioli
  • Kysingrøget torsk med mild hokaidocreme og rød blomkålscrudité
  • langtidsbraiseret ungdyr med røget Gothenborg skovkylling (https://gothenborg.dk/fjerkrae/), portvinsglace og timian glaceret brunoise af vinterurter på fondant kartoffel
  • Brændt citrusmarengs med fuldblodsappelsin på fuldblodscoulis

Til maden serveres udvalgte økologiske vine til - ad libitum

kaffen serveres til desserten

Værdibeviset kan indløses fra den 25. januar til og med 31. marts 2019 - fredage-lørdage kl.18-22. 


Smagen af Østjylland i White Guide
Restauranten er med i guiden over Danmarks bedste restauranter, White Guide 2016/2017. Der har også været et helt indslag om restauranten på TV2 Østjylland. Indslaget er fra programmet 'Smagen af Østjylland'. Se videoen her.

Flot udsigt og hygge
Restauranten ligger i en rå, sort træbygning idyllisk midt i naturen og lige ned til Kysing Strand. Inde fra restauranten er der en flot udsigt over vandet, og der emmer af hygge. Restauranten er lille og lys med interiør i både romantisk og rå dansk/fransk landstil. Her er små billeder med frugtmotiver, oliventræer og rå metalstole med bløde puder. Bordene er små og fint dækkede med funklende glas, friske blomster fra naturen omkring og knitrende stearinlys i gyldne stager.

Der skal bookes bord via hjemmesiden: http://himmeloghav.bio

Værdibeviset kan indløses fra den 25. Januar til og med 31. marts 2019 - fredage-lørdage kl.18-22. 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset. Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for 1 x  4-retters middag og økologiske vine ad libitum.

Menuen består af

  • Strandkrabbebisque m/ urtemarinerede rejer og krebs,
    hertil friskbagt Ølandshvede brød og aioli
  • Kysingrøget torsk med mild hokaidocreme og rød blomkålscrudité
  • langtidsbraiseret ungdyr med røget Gothenborg skovkylling, portvinsglace og timian glaceret brunoise af vinterurter på fondant kartoffel
  • Brændt citrusmarengs med fuldblodsappelsin på fuldblodscoulis


Til maden serveres udvalgte økologiske vine til - ad libitum

Kaffen serveres til desserten

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Himmel og Hav.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant Himmel og Hav

Kystvejen, Kysing Strand 200, 8300 Odder
Tlf.: 86 54 40 80 | CVR: 33864507 | kontakt@himmeloghav.bio | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. februar 2019 kl. 23:59

4-retters middag og økologisk vin ad libitum