Mallorca med All Inclusive

Udsolgt

Mallorca er badestrande med turkisblåt hav, skønt klima, høje bjerge, hyggelige byer, lækker mad og en spændende historie. Tag med og oplev øen på denne rejse, der er med på 7 nætter på 4* hotel med All Inclusive. Afrejse fra BLL i marts.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Her finder I alt fra gode restauranter til hyggelige bjergbyer og storbyferie i Palma. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund Lufthavn – Mallorca t/r.
  • 7 overnatninger på Condesa de la Bahia (kat 4).
  • Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
  • All Inclusive.
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato 16. marts: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 5.798 kr. Spar 48 %
Afrejsedato 23. marts: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 5.998 kr. Spar 50 %
Afrejsedato 30. marts: SPOTpris 2.998 kr. Normalpris 6.098 kr. Spar 50 %

Max 2 personer pr. værelse.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 261 kr.
  • Transport til og fra hotel - 200 kr.
  • Postforsendelse af billet - 99 kr. (pr. mail uden beregning).


 
Mallorca har det hele…
Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt – læn jer tilbage på de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. I behøver ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. Hovedbyen Palma er et godt bud, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyoplevelser, shopping og kulturelle tilbud.

Alcudia
Alcudia er populært sagt delt i tre. Et par kilometer fra kysten ligger det oprindelige Alcudia, der også kaldes byens gamle bydel. Den er omgivet af en gammel bymur fra 1300-tallet. Midt i ferieområderne finder i havneområdet, det er Alcudias anden del, Puerto Alcudia. Her ligger et væld af butikker og mange hyggelige restauranter på den ene side af havnen, mens strandpromenaden og fiske- og sejlbådshavnen ligger på den anden. Langs stranden ligger Alcudias tredje del, der er den nyeste og ferieområdet Playa de Alcudia med alle de dejlige hoteller.

Condesa de la Bahia – kategori 4
Skønt familievenligt hotel lige ved stranden
Beliggenheden bliver ikke meget bedre - direkte ud til den fantastiske sandstrand i Alcudia, kun få minutters gang til det lokale centrum Playa de Muro og kun 3 km ind til havnen i Alcudia. Condesa de la Bahia byder på et væld af aktiviteter og faciliteter for hele familen, og her gør personalet alt for, at alle skal have en dejlig ferie. Allerede ved ankomsten til hotellet bliver man budt velkommen i hotellets lyse og imponerende reception med at glas cava eller juice. Dit perfekte ferievalg til både unge som ældre, afslapning eller aktiv ferie.

Condesa de la Bahia byder på et skønt poolområde med to forskellige pools, børnepool og gratis liggestole. Du kan desuden gratis låne poolhåndklæder. Poolområdet ligger lige ud til den dejlige sandstrand, hvor liggestole og parasoller er mod betaling. Der findes også et mindre vandland til børnene med små rutsjebaner, legeplads og burgerbar "Happy Burger". 

Hotellet har egen international børneklub, som arrangerer forskellige aktiviteter og events flere dage om ugen for både børn og voksne. Der er ligeledes underholdning om aftenen arrangeret af hotellets animationsteam. 

Flyinformation:
Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 21.00
Ankomst til Mallorca kl. 23.55
Afgang fra Mallorca kl. 00.55
Ankomst til Billund kl. 03.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

JetTime – www.jet-time.dk 

Alle personer fra 2 år må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in inklusiv et stk. bagage af maks 5 kg. som håndbagage.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

En unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund Lufthavn – Mallorca t/r.
7 overnatninger på Condesa de la Bahia (kat 4).
Dobbeltværelse med balkon/terrasse.
All Inclusive.
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. januar 2019 kl. 23:59

Mallorca med All Inclusive