Oplev Cambodja & Sydvietnam

Sidste chance!

Oplev Østens kulturskatte og betagende historie i det gamle Indokina, Cambodja og Vietnam. På rejsen overnatter I på 4* hoteller og krydstogtskib. I kommer også på fortryllende udflugter i bl.a. Phnom Penh og en lokal landsby med orkidé- og rismarker.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag med på eventyr og oplev Østens store kulturskatte og betagende historie. Her venter de sagnomspundne lande i det gamle Indokina, Cambodja og Vietnam, med et væld af vidunderlige oplevelser.

Angkor Wat, i Cambodja er et af verdens største og mest imponerende tempelkomplekser. Her kan man lade sig overvælde af det utroligt smukke mesterværk og nyde en fantastisk solnedgang.

Mindre kendt er landets charmerende hovedstad Phnom Penh med kælenavn Asiens Paris. Her har de franske kolonister sat sit arkitektoniske præg på byen mens de røde Khmers rædselsregime har skabt en hjerteskærende og uforglemmelig historie i nyere tid. 

Vi skifter scene og kommer til Vietnams flodrige Mekongdelta. Ombord på den hyggelige cruisebåd opleves det på tæt hold. Vi drager på cykeltur udi landlige egne og små landsbyer, vi har flere sejlture på større floder og ind i små kanaler for at komme tæt på landsbylivet og et stort flydende marked. Vi nyder aftener og middage ombord mens verdens største spisekammer langsom passerer forbi os.

Rejsen slutter i storbyen Saigon alias Ho Chi Minh City. Der er tid til den sidste shopping eller måske en afsluttende historisk udflugt til de underjordiske tunnelsystemer fra Vietnam krigen, inden vi mætte af oplevelser sætter kursen mod Danmark. 

På vores rejse gennem Cambodja og Sydvietnam støder vi på store kontraster, som er med til at danne de fine nuancer i et farverigt folkeliv, som for manges vedkommende foregår udendørs på markeder, i gaderne og rismarken. Fra engang at have været tilbagestående lande, ses fremskridtet og foretagsomheden nu overalt. En tur der vækker glæde og vi rejser hjem med gode minder og en hel anden forståelse for de to landes unikke historie.

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Siem Reap
  • Fly fra Ho Chi Minh City til København
  • 23 kg bagage + håndbagage
  • Catering på oversøiske fly
  • Alle transfer fra lufthavne til hoteller t/r
  • 3 overnatninger i Siem Reap på 4* hotel inkl. morgenmad
  • 3 overnatninger i Phnom Penh på 4* inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i Lau Chau på 4* Hotel Victoria
  • 2 overnatninger på Cruise skibet Mekong Eyes
  • 1 overnatning i Ho Chi Minh City på 4* inkl. morgenmad
  • Helpension på Cruise skibet
  • Heldagsudflugt i Phnom Penh
  • Udflugtsprogram iflg. Cruise skibet
  • Alle transporter lokalt
  • Lokale engelsktalende guider på udflugter og transfers mv.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

København
Afrejse d. 26.03 - 07.04: SPOTpris 15.590 kr.
Afrejse d. 02.04 - 14.04: SPOTpris 15.590 kr.
Afrejse d. 02.05 - 14.05: SPOTpris 14.990 kr.
Afrejse d. 02.10 - 14.10: SPOTpris 15.990 kr.
Afrejse d. 04.11 - 16.11: SPOTpris 16.390 kr.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

  • Udflugt til Angkor Wat – 575 kr. pr. person.
  • Udflugt Cu Chi Tunnel med båd – 600 kr. pr. person.
  • Udflugt Sejltur på Phu Quoc inkl. Frokost – 275 kr. pr. person. 

SMÅ GRUPPER
Øster Lindet laver rejserne på individuel basis med små grupper på mellem 2 og 16 personer.  På den måde kan de garantere høj kvalitet til alle.

TILKØB BADEFERIE
Ønsker man at forlænge rejsen med 5 dages badeferie på Phu Quoc kan dette tilkøbes.

Phu Quoc er Vietnams fantastiske ferieø, som ligger i bugten mellem Sydvietnam og Cambodja.

Her finder du en vidunderlig palmefyldt sandstrand med blå bølger. Her handler det om at fordøje de mange oplevelser mens du slapper af under solens stråler. Her kan tæerne boltre sig i strandet og kroppen blive kølet ned i det vidunderlige badevand. Om aftenen er der mulighed for spise i strandkanten og hvor havets brusen er den højeste lyd man kan høre. Sidst på dagen er det oplagt at nyde en cocktail i baren mens du ser den smukke solnedgang.

Forlæng med 5 nætters badeferie på Phu Quoc (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

  • Pris pr. person på 3*+ Long Beach, superior værelse - 3.995 kr.
  • Pris pr. person på 4* Dusit Princess, Deluxe værelse - 4.995 kr.

Ved forlængelse af rejsen er nedenstående inkluderet: 

  • Transfer fra Mekong Cruise til Rach Gia
  • Sejltur fra Rach Gia til Phu Quoc og transfer til hotellet
  • 5 overnatninger på valgte hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
  • Transfer fra lufthavn til hotel i Ho Chi Minh City

PROGRAM

Dag 1 
Afrejse fra København midt på dagen.
Undervejs vil der blive sørget godt for jer med mad og drikke.

Dag 2
Ankomst til Siem Reap. 

Ved ankomst byder den lokale guide velkommen og sørger for i kommer til jeres hotel i Siem Reap. Resten af dagen og aftenen er fri til at få de første indtryk af byen.

I skal bo 3 nætter i Siem Reap.

Siem Reap er en hyggelig by, som er nem at finde rundt i. Byen er gennemskåret af Siem Reap-floden, hvis ene bred danner rammen om de gamle franske kolonihuse, et stort overdækket marked, fine haver og parker. Her er en hyggelig stemning. Der vrimler med små hyggelige restauranter. Ikke langt fra hotellet ligger et lille område som har udviklet sig til en bar- og restaurantgade. Her omkring finder i også lokale art shops og gode butikker. 

Siem Reap er uden sammenligning Cambodjas vigtigste turistby hvilket skyldes Verdens største tempelkompleks Angkor Wat. Et enormt område på 30 km2 der byder på en kulturgave der overgår selv dine største fantasier.  Området er under beskyttelse af UNESCO. Det er som taget ud af et eventyr og ligger kun 3-5 km nord for byen. Angkor Wat er en uvurderlig skat fra Khmer folkets storhedstid. Mindst en hel dag skal der sættes af og naturligvis afsluttende med solnedgangen fra toppen af et tempel. Andre kan bruge flere dageŠ. 

Dag 3 
Morgenmad på hotellet.

Hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Siem Reap.

Lej enten en van med guide eller en tuk tuk med guide og oplev Angkor Wat på egen hånd eller tilkøb udflugt. Entre til Angkor Wat er ca. 40 Euro.

Mulighed for tilkøb af heldagsudflugt: 
Khmer rigets gamle hovedstad Angkor Wat 

I selskab med vores dygtige lokalguide venter en af turens højdepunkter - templerne ved Angkor Wat. Vi har nøje udsøgt de mest interessante templer og områder med høje tårne, udskårne figurerer og smilende Buddha-ansiger ­ alt i overstørrelse og udskåret i sten. Dertil kommer det mest komplette tempel selve Angkor Wat - det store muromkrandsede kompleks der er indrettet som en hel by. Rundt omkring ses gamle boulevarder til processsioner og fejring af religiøse højtider. Dette kombineres med områder som er indhyllet i jungle og hvor templerne kun holdes sammen af banyan- og kapoktræernes rødder. Undervejs bliver der tid til frokostpause (ekskl). Dagen kan passende afsluttes med at nyde en smuk solnedgang over det gamle Khmer rige. TIl trods for en hel dag i området har vi kun set en brøkdel. Turen er i bil med aircondition, lokal engelsktalende guide, Entre samt koldt vand på turen. 

Dag 4
Morgenmad på hotellet.

Hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Siem Reap og omegn.

Blev du ikke færdig med Angkor Wat så er der mulighed for at tage endnu en dag. Alternativ kan i nyde byen og poolen, eller leje en cykel og nyde en tur rundt i de landlige omgivelser omkring byen.  Lokalt er det også muligt at købe udflugter til f.eks. søen Tonle Sap med byer på pæle.

Dag 5
Morgenmad på hotellet

Herefter transfer til Phnom Penh ­ Cambodjas hovedstad.

Transfer er i bus sammen med andre rejsende. Der er 320 km og turen tager 5-6 timer på gode veje. Der er pause undervejs.

Ved ankomst til Phnom Penn er der indkvartering. Herefter er resten af dagen på egen hånd. Der er tid til en hyggelig eftermiddag og aften i Phnom Penh. Nyd den gamle bydel med de flotte franske kolonitidshuse og få indsnuset atmosfæren fra Østens Paris.

I skal bo her i 2 nætter.

Dag 6
Morgenmad på hotellet.

Godt mætte er i klar til en spændende byrundtur i Phnom Penh.

UDFLUGT INKLUSIV
PHNOM PENH OG DE RØDE KHMER 
Dagen vil i høj grad handle om Killing Fields og rædselsregimet Khmer Rouge. Først er der besøg i Toul Sleng Fængsels museum og Killing Fields ved Choeung Ekboth ­ begge skrækkelige minder fra den blodige fortid under Pol Pot. Det er næsten umuligt at forstå sandheden om hvor ondt det var i dette ellers blide land. Se gerne filmen Killing Fields inden. Det buddhistiske mindesmærke ved Choeung Ek, mindes de 1,7 millioner ofre for 1975-79 Pol Pot-regimet. Det er et vigtigt stykke af dette lands historiske og kultur. Herefter besøger I kongeslottet, hvor kongen i Cambodja og de kongelige familier lever. Det er som en lille by af kongelige dynastier. Turen fortsætter til sølvpagoden som fungerer mere som et lager for kulturskatte med den 90 kg gyldne Buddha omkranset med 2086 diamanter. Vi slutter turen af på Wat Phnom Temple, Phnom Penhs navnebror, hvorfra du kan nyde udsigten over Phnom Penhs træbelagte veje under solnedgang.

Herefter kan i igen nyde en dejlig aften i Phnom Penn

Dag 7
Morgenmad på hotellet

Dagen er fri til at opleve hyggelige Phnom Penh på egen hånd. Særlige det gamle franske kvarter er hyggeligt. Der findes også flere interessante markeder med gode ting til at bringe hjem eller måske ligefrem at smage på. Indenfor kort afstand ligger Silkeøen som man kan sejle en tur ud til.

Dag 8 
Morgenmad på hotellet.

Midt på formiddagen har i pakket og er klar til vores videre rejse.

Kl. 11.45 er der transfer til den lille bådjetty. Her stiger i ombord i små speedbåde. En engelsktalende guide følges med jer og assisterer alle speedbåde som sejler mod grænsen til Vietnam. På turen er der drikkevarer til rådighed. Der er op til 15 pers. i hver båd. Guiden er behjælpelig med alle formaliteter ved grænsen til Vietnam. Ved grænsen skal i betale 25 US i afgift.

Ca. kl. 17.30 ankommer i til jeres hotel i den lille grænseby Chau Doc.

Her skal i bo på et gl. kolonitidshotel med den smukkeste udsigt over Mekong. En rolig aften venter i meget fredelige omgivelser. 

Dag 9
Morgenmad på hotellet

Ca. kl. 08.30 kører i et par timer med shuttle bus til Can Tho i den nordlige del af Mekong Deltaet

KL. 11.30 er der check in og ombordstigning på jeres charmerende Cruise skib.

Herefter serveres dejlig frokost ombord. 

Cruise-skibet bevæger sig nu ned i Mekong Deltaet i Vietnam ­ Sydøstasiens store spisekammer. Frodigt og indbydende.

Midt på eftermiddagen er der en udflugt i land med en lille gåtur i en lokal landsby med orkidemarker og rismarker. Her leves livet i hyggelige landlige omgivelser.

Tilbage på båden er der tid til at nyde solnedgangen inden der er aftenmad og hygge på båden

I har 2 nætter på dette charmerende Cruiseskib, hvor vi følger skibets program. 

Opholdet på båden er ren hygge i skønne luksuriøse omgivelser. 

Dag 10
Morgenmad på skibet.

Kl. 08.00 er der udflugt i en sampan (båd) hvor i skal opleve de små smalle kaneler i deltaet ved Tan Phong øen ­ med bl.a. Kokusnødde produktion. Midt på formiddagen får i en cykel så turen kan fortsætte på den måde ad små stier og veje langs kanalerne. Ved middagstid er både udflugten og jeres dejlige cruise færdig. 

Midt på eftermiddagen gør vi igen stop ved i en lille lokal landsby – alternativt er der mulighed for at deltage i en kokkeskole ombord på skibet.

Hele dagen nyder vi livet på Mekong floden hvor der er livlig aktivitet med handel og produktion. 

Tilbage på båden kan der købes en drink inden solnedgang og aftensmad.

Aftensmad og hygge på båden.

Dag 11 
Igen er der tidlig morgenmad på skibet

Kl. 08.00 er check ud af værelserne inden i skal over i små Sampan både og opleve Cai Rongs flydende markeder. Et farverigt  udbud af alt i frugt og grønt med en livlig stemning omkring. Herefter skal i med Shuttle bus til Ho Chi Min City. Køreturen er på 3 timer. Ved ankomst køres i til jeres hotel er der indkvartering.

Resten af dagen til fri disposition.

Tag evt. På shopping på det store Binh Tay marked. Eller oplev det nye kvarter med de store shoppingmalls og Bitexco Tower and sky Deck. Her ligger også det gamle flotte posthus og kirken Notre Dame. I kan også se Reunification Palace eller krigsmusseet (propaganda). Alt er i gåafstand. Masser af gode restauranter til aftensmaden.

Dag 12
Morgenmad på hotellet.

Dagen i Saigon er til fri disposition, men vi kan anbefale nedenstående tur hvis Vietnam krigen er af interesse.

Mulighed for tilkøb af halvdagsstur: 
Viet Congs & Cu Chi Tunnellerne

Oplev en af Viernams største og mest tankevækkende attraktioner. 250 km tunnelsystemer udgravet under krigen med skjulte indgange. Her var alt fra hospitaler, skoler, våbenlagre og forråd. Snedigt og fuldendt til guerillakrig med gange så smalle at voksne hvide mennesker er sikre tabere så snart de kom herned. Området et utrolig spændende og informativt og man hører både om livet i gangene og de mange tortorsystemer der var indbygget. Der findes masser af ture til de berømte Cu Chi tuneller ­ men kun få som denne. Und jer selv luksusudgave hvor i sejler i speedbåde til Cu Chi området ­ både frem og tilbage fremfor 2 timer i minibus hver vej. Det er mere inspirerende og en flottere tur ­ og så kommer i før alle de store turbusser. Turen er inkl. En dejlig frokost ved Cu Chi tunellerne sammen med 15 andre turister.

I er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Resten af dagen er til fri disposition indtil i skal køre til lufthavnen.

Afrejse hen på aftenen. 

Dag 13
Ankomst til København.
--

PROGRAM VED FORLÆNGELSE  

Dag 1-10 er som ovenstående

Dag 11
I stedet for at køre mod Ho Chi Minh City så kører i til Rach Gia, hvorfra færgen til Phu Quoc sejler. Køreturen er på 3 timer. På turen får i en Lunch pakke med. 
I sejler fra Rach Gia kl. 13.00 og ankommer kl. 15.30 til Phu Quoc. Herfra er der transfer til jeres hotel og herefter indkvartering

I skal bo på et dejligt hotel lige ud til stranden de næste 4 nætter.

Phu Quoc er den mest vidunderlige ø med smukke strande og dejlige restauranter lige ned til vandet. 

Øen er endnu ikke så udviklet som de kendte strande i Thailand men udviklingen går stærk, og der kommer flere og flere besøgende hvert år. Endnu er der meget autentisk på øen hvis man bevæger sig bare lidt væk fra hotelområderne.. Det er for resten der hvor peberet gror i bogstaveligste forstand

Dag 12 - 13 - 14 – 15
Morgenmad på hotellet

Dagene er til fri disposition  - 
Nyd livet på stranden, tag på bådtur, ørundtur, lej en scooter, nyd den gode mad ­ gerne fisk og skaldyr i massevis. 

Stranden er aldeles indbydende og badevandet vidunderligt.  Solnedgangen er fantastisk hver aften når i sidder og spiser på stranden et eller andet sted. Når nattehimlen glimter er der tid til en cocktail eller et koldt glas hvidvin mens fødderne leger i det fine sand. 

Tag på opdagelse på øen eller lej en bådmand for en dag. Det lækre fiskemarked i byen er et besøg værd og fiskene kommer helt friske ind. Aldrig har i set så store og lækre rejer. Op til 200g pr. stkŠ. Hvornår er du sidst blevet mæt af 3 rejer?

Mulighed for tilkøb af sejltur på dag 13 

SEJLTUR TIL SMÅ ØER INKL. SNORKLING
Efter morgenmaden er der transfer til An Thoi harbour på øens sydlige spids. Herfra sejlier i ud i øhavet omkring Phu Quoc. Dagen byder på besøg ved flere små øer men smukke strande som er vanskelig at besøge uden båd. Her bliver der tid til både at bade og nyde solen. Der vil også være et stop ved et koralrev for snorkel entusiaterne. Midt på dagen serveres en dejlig frokost ombord på båden. I er tilbage på hotellet sidst på dagen.

Dag 16
Morgenmad på hotellet.

Transfer til lufthavnen og fly til Saigon som i dag også hedder Ho Chi Minh City.

Ved ankomst til Ho Chi Minh City er der transfer fra lufthavnen til hotellet og check in. 

Dagen i Saigon er til fri disposition.

Dag 17 = som dag 12 i original program

Dag 18 = Som dag 13 i original program

HOTELLER

På denne fantastiske rundrejse tilbyder vi flotte 4* hoteller hele vejen rundt.

Det er super god standard og typisk Boutique style. Det betyder mindre hoteller med masser af charme. Her er sans for detaljer, personlig service og med masser af stemning.

Siem Reap ­ 4* Siddharta hotel, Deluxe vær.
http://www.siddharta-hotel.com

Phnom Penh ­ 4* Rambutan Resort, Deluxe vær.
http://rambutanresort.com/home/

Chau Doc 4* Hotel Victoria, Superior værelse
https://www.victoriahotels.asia/en/hotels-resorts/chaudoc.html

Mekong River Cruise ­ Mekong Eyes Explorer
https://www.mekongeyes.com/en/boats/mekong-eyes-explorer 

Ho Chi Minh City ­ 4* Bay Hotel, Deluxe vær
http://www.bayhotelhcm.com 

 Phu Quoc 3*+ hotel Long Beach, Deluxe
https://www.booking.com/hotel/vn/long-beach-resort-phu-quoc.da.html 

Phu Quoc 4* Hotel Dusit Princess Moonrice Beach Front          
https://www.dusit.com/dusitprincess/moonrisebeachresort/ 

DIVERSE
Hæv penge i ATM i lufthavnen så har du allerede ved ankomsten. Det er ikke nødvendigt at hæve hjemmefra. I alle større byer er der hæveautomater.

FLYTIDER
På den oversøiske tur flyver vi Typisk med Thai, Qatar, Turkish eller Vietnam Airlines.
Alle gode selskaber med højt service niveau.

Er fly med Qatar / Vietnam Airlines kan hjemrejse være en dag senere fra Saigon, Den ekstra nat betaler vi.
Bagage 23 kg – Fri catering og drikke på flyet.

VISUM
Cambodja 35 US i kontanter + et pasfoto. Fås ved ankomst til Siem Reap eller kan købes som e-visum online. Vietnam ­15 dage visumfrit for danskere. Fee at border 25 US.

KLIMA
Cambodja og Sydvietnam har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Klimaet er domineret af to monsunsæsoner. Den kølige nordøstlige monsun, som kun bringer lidt regn, ligger fra november til marts med gennemsnitstemperaturer omkring 25-30°. Fra maj til oktober bringer den sydvestlige monsun hård vind, høj luftfugtighed, regn og temperaturer på omkring 30°. De mest behagelige måneder er november til april. Cambodjanerne selv er dog glade for den regnvåde sommerperiode og fejrer monsunregnens medfølgende frugtbarhed ved den årlige Vandenes fest.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse at det er en deal og den unikke kode på værdibeviset

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato pasnr, udøbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Siem Reap
Fly fra Ho Chi Minh City til København
23 kg bagage + håndbagage
Catering på oversøiske fly
Alle transfer fra lufthavne til hoteller t/r
3 overnatninger i Siem Reap på 4* hotel inkl. morgenmad
3 overnatninger i Phnom Penh på 4* inkl. morgenmad
1 overnatning i Lau Chau på 4* Hotel Victoria
2 overnatninger på Cruise skibet Mekong Eyes
1 overnatning i Ho Chi Minh City på 4* inkl. morgenmad
Helpension på Cruise skibet
Heldagsudflugt i Phnom Penh
Udflugtsprogram iflg. Cruise skibet
Alle transporter lokalt
Lokale engelsktalende guider på udflugter og transfers mv.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):
Udflugt til Angkor Wat – 575 kr. pr. person.
Udflugt Cu Chi Tunnel med båd – 600 kr. pr. person.
Udflugt Sejltur på Phu Quoc inkl. Frokost – 275 kr. pr. person. 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. januar 2019 kl. 23:59

Oplev Cambodja & Sydvietnam