Storbyferie i Dublin

Sidste chance!

Dublin er en fantastisk blanding af tidligere tiders provinsialisme og nyt kosmopolitisk look. Kombineres det med de mange attraktioner bliver Dublin en storby som alle bestemt burde besøge. Inkl. fly fra CPH, 3 nt. på 3* Academy Plaza Hotel og morgenmad.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Dublin er kultur! Det kan hurtig anes ved attraktioner som Irlands ældste universitet, Trinity College og Dublin Castle. Men Dublin er også morskab og anderledes oplevelser. Denne morskab bliver bekræftet af Dublinerne, der med deres underspillede, sarkastiske, og humorøse tilgang til livet, er med til gøre besøget helt specielt. 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Dublin t/r (med Ryanair)
  • 10 kg håndbagage.
  • 3 overnatninger på 3* Academy Plaza Hotel Dublin
  • Morgenmad alle dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Vi gør opmærksom på at city-tax ikke er inkluderet i prisen og skal betales direkte til hotellet.

Tilkøb

  • Ekstra bagage kan tilkøbes hos Ryanair - ca. 400 kr. t/r

Dublin er delt i to dele, nord og syd, af Liffey-floden. Syd for floden i Temple Bar, finder I festerne og det er oplagt at skylle traditionel irsk folkemusik ned med masser af velskænkede pints. Når der ikke drikkes øl eller festes, er det muligt at besøge steder som Dublin Castle eller Trinity College.

Dublin Castle er byens vartegn, hvilket Dublinerne ikke er vilde med. Slottet er britisk og var det frem til 1922, og mange dublinere nægter at sige ’Great Britain’, for noget storslået er der sandelig ikke over Storbritannien. Størstedelen af slottet stammer fra 1700-tallet, hvor dele af det blev genopført. Som Dansker er det måske værd at glæde sig over, at vikingerne oprindelig byggede her på stedet, og dele af fundamentet kan stadig ses.

På Trinity College findes Book of Kells, der blev skabt af munke i 800-tallet, og som fortæller om Det Nye Testamentes fire evangelier. Bogen består af 680 sider kalveskind og indeholder nogle af de smukkeste håndskrifter i verden og vidunderlige illustrationer af planter, dyr og mennesker. Derudover finder I også det smukke bibliotek med mere end kvart million bøger på Trinity College.

Nord for Liffey-floden finder I et område der traditionelt har været befolket af byens fattigste indbyggere. Så her er socialt boligbyggeri og klassiske, små rækkehuse. På den måde kunne man godt kalde floden for Dublins sociale skillelinje. Heldigvis er dette ikke helt længere tilfældet, for nord for Liffey er der også O’Connell Street og Henry Street med masser af muligheder for shopping, ligesom der også er nogle af de litterære attraktioner, som en by med så mange verdensberømte forfattere nødvendigvis må have. En af dem er Dublin Writers Museum. På rundturen i litteraturens verdens, på dette fint indrettede museum, finder I bl.a. fire Dublinere som har modtaget Nobels Litteraturpris: George Bernard Shaw (1925), William Butler Yeats (1938), Samuel Beckett (1969) og Seamus Heaney (1995). Med i denne statistik finder I ikke engang James Joyce (1882-1941) der skrev mesterværket, Ulysses. Denne imponerende statistik kan ingen andre byer i verden hamle op med.

Dette er blot få attraktioner som I kan opleve i Dublin, og byen har meget mere at byde på, såsom mange fantastiske pubber, og mange gode restauranter med mad til rigtig gode priser. Derudover er besøg til Dublin sjældent komplet uden et besøg til Guinness’ bryggeri i Dublin, St. James's Gate Brewery, som blev grundlagt i 1759 af Arthur Guinness.

Academy Plaza Hotel Dublin
Det 3-stjernede Academy Plaza Hotel Dubin er et familieejet hotel, som er ideelt beliggende i Dublins centrum, nord for floden Liffey. Her får du en følelse af irsk tradition og gæstfrihed. Så hvis du leder efter en ordentlig irsk oplevelse og et kvalitetshotel i Dublin centrum, så kig ikke længere.

Academy Plaza Hotel Dublin ligger på en sidegade til O'Connell Street, blot 5 minutters gang fra Connolly Train Station. Herfra er der kun en kort gåtur til Temple Bar kvarteret (10 minutters gang), shopping og forretningskvarter, Croke Park Stadium, Trinity College, St. Stephen's Green og mange andre berømte vartegn. Alt i alt tæt på byens mangfoldige seværdigheder.

Dette hotel har en moderne luksuriøs stemning fra det øjeblik du træder gennem dørene ind i den storslåede marmorerede lobby.

Hotellet har i alt 304 værelser, som alle er stilfuldt og moderne indrettede. Her finder du værelser med varme farver, som har fladskærms-tv, aircondition og gratis wi-fi.

 Fællesområderne omfatter en stor marmoreret lobby og reception med 3 elevatorer, der serverer alle 7 etager på hotellet, Plaza Bar & Grill og Oscars private spisestue. Dertil har hotellet en restaurant, et lille fitnessrum og en skønhedssalon.

Restauranten Plaza Bar & Grill serverer traditionelle retter tilberedt med friske, lokale råvarer. Du kan også nyde et udvalg af te og kaffe.

Oscars Restaurant som ligger på hotellet, serverer både traditionel, komplet irsk og kontinental morgenmad.

Hotellet har en døgnåben reception.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København til Dublin t/r (med Ryanair)
10 kg håndbagage.
3 overnatninger på 3* Academy Plaza Hotel Dublin
Morgenmad alle dage

Tilkøb:

Ekstra bagage kan tilkøbes hos Ryanair - ca. 400 kr. t/r

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. februar 2019 kl. 23:59

Storbyferie i Dublin