Stegt flæsk ad libitum hos Restaurant Fyrtøjet

Sidste chance!

Spis alt, hvad du kan, når der er stegt flæsk på menuen hos stemningsfulde Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn. Den klassiske spise ledsages af kartofler, persillesovs og rødbeder. Velbekomme!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Lad dig forkæle med en klassisk stegt flæsk med skønt tilbehør hos Restaurant Fyrtøjet i charmerende Nyhavn. Fyrtøjet er en klassisk, dansk restaurant med et twist af moderne. 

Det får du: 

  • Fyrtøjets stegt flæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder ad libitum 

SPOTpris 99 kr. Normalpris 199 kr. Spar 50 %

Værdibeviset kan indløses fra den 16. Januar 2019 - 5. april 2019 -  torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.00 - 23.00. Bemærk køkkenet lukker kl. 21.00 alle dagene.

Du skal booke bord på fyrtojet.dk/onlinebooking/.
OBS! Maden kan ikke nydes udenfor, men i den hyggelige kælder eller i restauranten.



Restaurant Fyrtøjet
Nyhavn er et af de smukkeste og mest hyggelige steder i Danmark. En årsag er de farvede historiske bygninger, der huser gode restauranter. I nummer 11 ligger Restaurant Fyrtøjet. Navngivet således, fordi H.C. Andersen skrev eventyret, mens han boede i Nyhavn. Han fandt, som mange andre af tidens kunstnere, inspiration i sømandskvarterets livlige stemning, hvor bølgesuset fra den store verden skabte en spændende mangfoldighed.

På restaurant Fyrtøjet er indretningen inspireret af den eventyrlige stemning hos H. C. Andersen med et moderne dansk twist. Lokalerne er med høje paneler og andre fine detaljer. Og der er messingstager og mørke møbler af ældre dato. Et moderne indslag er malerierne, der viser scener fra det populære eventyr.

I køkkenet laves der mad i tradionel og moderne dansk stil. Det meste er hjemmelavet med god og kærlig hånd. Resultatet er velsmagende retter, hvor der er rigeligt af det hele. Bemærkelsesværdigt er personalet, der er yderst venlige og opmærksomme.

 

Du skal booke bord på fyrtojet.dk/onlinebooking/.

Værdibeviset kan indløses fra den 16. Januar 2019 - 5. april 2019 - torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 17.00 - 23.00. Bemærk køkkenet lukker kl. 21.00 alle dagene.

OBS! Maden kan ikke nydes udenfor, men i den hyggelige kælder eller i restauranten.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

 

Én unik kode gælder Stegt Flæsk ad libitum for én person på Fyrtøjet.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Fyrtøjet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Fyrtøjet Nyhavn

Nyhavn 11 , 1051 København K
Tlf.: 50 26 70 02 | CVR: 36417137 | fyrtojetnyhavn11@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. januar 2019 kl. 23:59

Stegt flæsk ad libitum på Fyrtøjet i Nyhavn