Oplev vidunderlige Rom

Sidste chance!

Oplev vidunderlige Rom med base på det hyggelige og centrale Hotel Colosseum, hvorfra I på en kort gåtur kan komme rundt til alle byens seværdigheder. Hotellet har desuden en tagterrasse med vidunderlig udsigt, hvor I kan nye en drink i solnedgangen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Rom er et sandt overflødighedshorn af kultur, historiske skatte, kulinariske oplevelser og charme i de brostensbelagte gader. Det føles næsten som et nyt eventyr, der udfolder sig om hvert et gadehjørne. Tænk blot på de underjordiske katakombere langs Via Appia Antica og de storslåede oplevelser omkring Forum Romanum og verdens største amfiteater, Colosseum. Det var her gladiatorerne ofrede livet for kejserens gunst og de blodtørstige tilskueres fornøjelse. 

Det rige liv ligger gemt bag villa-facaderne i Villa Borghese og det jazzede Rom med bohemebarerne mens gadedrengene skal opleves i det gamle arbejderkvarter Trastevere. Byens hjerte finder du i de gamle brostensgader omkring Pantheon og Trevi fontænen ­kun en spytklat fra det eksklusive shoppingområde ved Den Spanske Trapppe og Via Condotti. Skal du se byens store kunstskatte så går turen til Vatikanstaten med Paven, det sixtinske kapel og Peterskirket. Jo, der er nok at atge fat på.

Langs floden udfolder sig en ny side af Rom med små restauranter og barer. Her er der basis for en romantisk aften ude – eller måske er det nok bare at nyde et lækkert glas vin fra tagterrasse på hotellet – udsigten her er mageløs. Rom er fyldt med historiske kulisser og skuespillet foregår lige for øjnene - det hele er spillevende.


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København til Rom t/r
  • 10 kg. Håndbagage.
  • 3-5 overnatninger på 3* Hotel Colosseum
  • Morgenmad på hotellet.
  • Fri wifi

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:


Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

  • Eneværelsestillæg - 350 - 650 kr. pr. nat afhængig af periode (forespørges hos Øster Lindet inden køb)
  • Ekstra bagage 20 kg t/r - 390 kr.
  • Baby (0-1 år) - 300 kr. (uden flysæde og uden seng)
  • Børn (2-11 år) - 20% rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne

TRANSFER
I lander i Ciampino lufthavnen som ligger 20-25 km fra centrum. Prisen for en taxi ligger fast og er mellem 30-35 €. Alternativt går der busser til Termini ca. hver halve time. Prisen for disse ligger på 10 € pr. pers.


BO GODT I ROM
3* HOTEL COLOSSEUM, ROM
Et lille hyggeligt 3* hotel som ligger i en stille sidegade i det historiske centrum - mellem kirken Santa Maggiore og Colosseum. Selvom Rom er en stor by, kan du faktisk gå til alle seværdigheder i løbet 20-30 min. Hotellet byder på en super tagterrasse med en uforglemmelige udsigt over det gamle Rom. Baren på tagterrassen serverer drinks i aftentimerne. I den døgnåbne reception er de behjælpelig med alt fra opbevaring af bagage til bestilling af udflugter og leje af scooter eller cykel. De er meget søde og yder en fornem service. Opholdet er inkl. morgenmadsbuffet – som er rigtig fin efter italienske forhold. Der er endvidere elevator og fri wifi på hotellet. Der er 10 min. gang til hovedbanegården Termini.

Forholdsvis små men pæne værelser. Alle er med aircondition, satellit-tv og elegante parketgulve. Det tilhørende badeværelse har badekar eller bruser, hårtørrer og toiletartikler. Nærmeste metro: Cavour (150m). Bemærk: Lokalturistskat afregnes direkte med hotellet. 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly fra Billund eller København til Rom t/r
10 kg. Håndbagage.
3-5 overnatninger på 3* Hotel Colosseum
Morgenmad på hotellet.
Fri wifi

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

Eneværelsestillæg - 350 - 650 kr. pr. nat afhængig af periode (forespørges hos Øster Lindet inden køb)
Ekstra bagage 20 kg t/r - 390 kr.
Baby (0-1 år) - 300 kr. (uden flysæde og uden seng)
Børn (2-11 år) - 20% rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. februar 2019 kl. 23:59

Oplev vidunderlige Rom