Ø-ophold for 2 på Endelave Kro

Sidste chance!

Oplev den skønne Kattegat-ø Endelave med ophold på Endelave Kro og Gæstgiveri. Her venter 3 dage med ro, smuk natur og hygge på den gamle kro. Opholdet for 2 personer inkluderer dejlig morgenbuffet, smørrebrød eller madpakke samt en lækker middag.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En lille gåtur fra øens færgeleje ligger den game kro, Endelave Kro og Gæstgiveri. I den hyggelige krostue er man velkommen til at nyde en stund foran brændeovnen med avisen eller en god bog. På lune, solrige dage kan man nyde sin mad og følge med i øens liv fra den hyggelige terrasse foran kroen. Maden på Endelave Kro er traditionel kromad lavet fra bunden og med gode råvarer. Det mærkes tydeligt, at både personale og kroens forpagtere Henning og Mariane, gør sig umage for at give alle gæster en særlig oplevelse.

Kroen har 11 værelser, simple og nydelige med bad og toilet på gangen. Der er håndvask på alle værelser. Nogle af værelserne har kig til havet. Der er ingen elevator på kroen.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 1 x frokost – vælg mellem 2 stk. smørrebrød på kroen eller en velsmurt madpakke med på tur
  • 1 x middag med dessert – efter kokkens valg
  • Morgenbuffet med hjemmebagt brød begge dage

SPOTpris 1.198 kr. for 2 personer. Normalpris 2.198 kr. Spar 45%.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. marts til d. 30. september 2019.

Tillæg (betales direkte til Endelave Kro):

  • Tillæg i weekenden: Ved ankomst fredag eller lørdag - 250 kr. pr. værelse pr. ophold.
  • Tillæg i juli måned: Ved ankomst fra d. 1. juli til og med d. 31. juli - 500 kr. pr. værelse pr. ophold. Der opkræves også weekendtillæg i denne periode.
  • Tillæg for hund - 100 kr. pr. ophold.

Begrænset antal pladser - der er 200 ophold til salg!


Natur og aktiviteter på Endelave
I ydersæsonen er det oplagt at tage på vandreture i den skønne og rå natur. Øens størrelse gør, at man kan nå rundt og opleve den afvekslende natur på et par dage. Øvre mod nord med det store fredede område, hvor roen og den uberørte natur er yderst fascinerende. Klinten mod syd med kig til Æbelø og Nordfyn er absolut et vandretur værd. Øen har et rigt dyre- og planteliv og er kendt for sine vilde kaniner.

I højsæsonen er øen fyldt med liv, og man kan med fordel besøge de lokale seværdigheder som blandt andet kirken, Lægeurtehaven og det lokale museum. Havnemiljøet er hyggeligt og byder på grillpølser og en frisk dukkert i havet, hvis man er til det. 

På Endelave vil man opleve et lokalsamfund med stor åbenhed og et fællesskab, som er helt unikt. Mange frivillige er med til at skabe en ø med liv og aktiviteter. Se mere her

Sådan kommer du frem
Tag færgen fra Snaptun. Efter ca. en times sejlads kommer man til Endelave. Er man godt gående har man ikke brug for bilen, den kan parkeres i Snaptun. På Endelave er der mulighed for at leje cykler. Kommer man flere sammen, kan der arrangeres traktortur rundt på øen - spørg på kroen. Se sejltider her.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold på på mail: info@endelavekro.dk eller telefon på tlf.: 21 43 14 15. Opholdet er først endelig booket når Endelave Kro har modtaget en mail fra dig og du har modtaget en bekræftelse herpå. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, nacn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

Ved spørgsmål kan Endelave Kro kontaktes på tlf.: 21 43 14 15

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. marts til d. 30. september 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Endelave Kro.

2 overnatninger i dobbeltværelse
1 x frokost – vælg mellem 2 stk. smørrebrød på kroen eller en velsmurt madpakke med på tur
1 x middag med dessert – efter kokkens valg
Morgenbuffet med hjemmebagt brød begge dage

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 1. marts til d. 30. september 2019.

Tillæg (betales direkte til Endelave Kro):
Tillæg i weekenden: Ved ankomst fredag eller lørdag - 250 kr. pr. værelse pr. ophold. 
Tillæg i juli måned: Ved ankomst fra d. 1. juli til og med d. 31. juli - 500 kr. pr. værelse pr. ophold. Der opkræves også weekendtillæg i denne periode.
Tillæg for hund - 100 kr. pr. ophold.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Endelave Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Endelave Kro.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Endelave Kro

Kongevejen 15, Endelave , 8700 Horsens
Tlf.: 21 43 14 15 | CVR: 39267470 | info@endelavekro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. februar 2019 kl. 23:59

Ophold for 2 på Endelave