Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Open Air Schlagerparade i Østrig

Glæd dig til et skønt ophold i Wien, og en musikoplevelse i særklasse når mange af de største, tyske stjerner spiller op i den Østrigske sommer på Søtribunen i Mörbisch. Rejsen inkluderer fly, sejltur med BBQ, city tur, dansk turleder og meget mere.

WIEN - 3-4 nt. med schlagerkoncert, sejltur, city tour og dansk turleder. Rejs fra BLL/CPH 14. juli.

Pris5.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
6 solgte

SPOTpris!

Søtribunen i Mörbisch danner rammen om mange store oplevelser lige fra koncerter til musicals. En af de største succeser er uden tvivl det berømte arrangement "SCHLAGERNACHT AM NEUSIEDLER SEE" - en aften i selskab med de absolut største og mest populære slagersangere. En helt igennem fantastisk oplevelse i unikke kulisser.

Semino Rossi og Johnny Logan er uden tvivl de største navne i "Schlagernacht 2019"  og et par af de største stjerner inden for schlagermusik. De får dog tæt følgeskab af navne som Andy Borg, Melissa Naschenweg, Alf, Die Paldauer, Die Draufgänger og Nockalm Quintett. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer hotel – lufthavn t/r
 • 3 el. 4 overnatninger i Wien
 • 4 timers city tour i Wien
 • Sejltur med BBQ og fri vin på Neusiedler see
 • Koncert på Søtribunen i Mörbisch * (kategori D billet)
 • Transport til koncert og sejltur t/r
 • Dansk turleder

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra Billund d. 14. juli - 17. juli: SPOTpris 5.490 kr.
Afrejse fra København d. 14. juli - 18. juli: SPOTpris 5.990 kr.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Ekstra bagage fra Billund 20 kg t/r - 500 kr. pr. person
 • Ekstra bagage fra København 20 kg t/r - 400 kr. pr. person
 • Eneværelsestillæg - 1.350 kr. pr. nat.
 • Kategori A billet: tillæg på 200 kr. pr. person
 • Kategori B billet: tillæg på 100 kr. pr. person
 • Kategori C billet: tillæg på 50 kr. pr. person
 • For gæster som rejser til og fra København og som først har hjemrejse den 18/7 kan der tilkøbes billetter til Johann Strauss og Mozart Koncert. * Se mere under Program Onsdag den 17/7 - 450 kr. pr. person.

Seværdigheder
Wien har utrolig meget at byde på. Nyd f.eks. en dejlig kop kaffe med tilhørende kage på et af de berømte konditorier. Udover de mange kulturskatte, som Wien gemmer på, kan man også tage på shopping i en af de 600 forretninger i den tredy Mariahilfer Strasse eller besøge de små hippe designbutikker i kvarterne Freihausviertel og Neubau.

Stephansdom er et af de arkitektoniske højdepunkter og er Wiens varetegn. Besøg også det nye museumskvarter omkring Museumsplatz, et mekka for kunstinteresserede, eller det verdenskendte Operahus, Staatsoper. Hofburg byder på museer og den Spanske Rideskole, hvor de berømte Lipizzianer heste trænes.


Hotelbeskrivelse
Austria Trend Hotel Ananas er et fint hotel i klassisk stil. Her bor du i nærheden af shoppinggaden Mariahilfer Strasse samt Naschmarkt, Wiens største frugt- og grøntsagsmarked. Hotellet har en café, hvor du kan nyde den klassiske Sachertorte. Fra hotellet tager det cirka et kvarter at spadsere til Wiens gamle bydel.
Værelserne på Hotel Ananas Wien er indrettede med en kombination af rokokomøbler og moderne bekvemmeligheder. Samtlige værelser har aircondition, kabel-tv, minibar samt eget badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl.


Program for Wien og Schlagernacht am Neusiedler See

Søndag d. 14. juli:

Ved ankomst bliver I kørt til hotellet for indkvartering

Mandag d. 15. juli:
kl. 10.00:  4 timers byrundtur

Tag på en sjov og fascinerende tur i Wien  og få den perfekte introduktion til en fantastisk by, ideelt for dem, der besøger byen for første gang, og vil lære den at kende. Undervejs på turen vil du virkelig få en fornemmelse af det kejserlige Wien i al sin pragt og storhed, fra dengang byen var centrum for det magtfulde Habsburg-imperium. Du vil se Ruprechtskirche, Wiens ældste kirke, det gamle jødiske kvarter, opleve Hofburg-slottet, der engang fungerede som magtcentrum for Habsburgerne og Heltepladsen, hvor Hitler holdt sin berømte "Anschluss"-tale til østrigerne i 1938. Besøg den skjulte Minoritenkirke med sin bemærkelsesværdige mosaik-kopi af Leonardo da Vincis "Den sidste nadver" og naturligvis Stephansdom, det usammenlignelige gotiske mesterværk lige midt i hjertet af byen. Turen har noget for enhver smag. Uanset om du interesserer dig for historie, arkitektur, kunst eller musik, vil der være noget for dig. 

Der tages forbehold for ændringer i turen

Eftermiddagen til fri disposition til shopping eller lign.

Tirsdag d. 16. juli:
Dagen er til fri disposition indtil kl. 14.00 hvor vi mødes og sætter kursen mod Mörbisch, hvor der forude helt sikkert venter turens højdepunkt. Vi kører direkte mod Neusiedler See, hvor søtribunen først skal opleves fra søsiden. Vi skal først på en hyggelig sejltur, hvor vi starter med at blive budt velkommen ombord af Kaptajnen og selvfølgelig ledsaget af hyggeligt musik!! På turen er inkluderet en lille "grill-fest" så der serveres dejlig grill mad og der bydes naturligvis på et par glas vin til. Når vi igen mærker landjorden traves mod Søtribunen i Mörbisch, hvor en fantastisk aften venter forude og hvor Semino Rossi og Johnny Logan m.fl. veloplagte venter på deres fans.

Efter koncerten transport til hotellet – sen ankomst.

Onsdag d. 17. juli:
Morgenmad på hotellet.

Dagen fri til at opleve det bedste af Wien. For Billund gæster vil der være afrejse mod lufthavnen. 

For gæster rejsende til København: Nyd en aften af wiensk klassisk musik med en 2-timers koncert på Kursalon Wien koncertsal. Lyt til berømte værker fra Mozart og Strauss i et show med operasangere, balletdansere, klaverkoncert og meget mere. Nyd det sted, hvor valsen blev berømt i det 19. århundrede.

Fredag, den 18. juli:
Morgenmad på hotellet.

Flytider:

København:
Udrejse: 4/7 kl. 17.35 – 19.20
Hjemrejse: 18/7 kl. 13.05 – 14.50

Tillæg for 20 kg. Bagage t/r kr. 400,-

Billund:  
Udrejse: 14/7 kl. 15.45 – 17.30
Hjemrejse: 17/7 kl. 13.20 – 15.10

Tillæg for 20 kg. Bagage t/r kr. 500,-

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

Fly t/r
10 kg håndbagage
Transfer hotel – lufthavn t/r
3 el. 4 overnatninger i Wien
4 timers city tour i Wien
Sejltur med BBQ og fri vin på Neusiedler see
Koncert på Søtribunen i Mörbisch * (kategori D billet)
Transport til koncert og sejltur t/r
Dansk turleder

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

Ekstra bagage fra Billund 20 kg t/r - 500 kr. pr. person
Ekstra bagage fra København 20 kg t/r - 400 kr. pr. person
Eneværelsestillæg - 1.350 kr. pr. nat.
Kategori A billet: tillæg på 200 kr. pr. person
Kategori B billet: tillæg på 100 kr. pr. person
Kategori C billet: tillæg på 50 kr. pr. person
For gæster som rejser til og fra København og som først har hjemrejse den 18/7 kan der tilkøbes billetter til Johann Strauss og Mozart Koncert. * Se mere under Program Onsdag den 17/7 - 450 kr. pr. person.

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Vedrørende byrundturen: Der tages forbehold for om det bliver en engelsk eller skandinavisktalende guide.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Du bør også have en rejseforsikring.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Hotel og Flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. januar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst