Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Populært krydstogt i Østersøen - juni eller juli

Flot og populært krydstogt i Østersøen til hovedstæderne Helsinki, Tallinn og Østersøens perle, Skt. Petersborg. Du får 7 nætters krydstogt med helpension og fly fra KUN kr. 5.490. Afrejse fra CPH 1. juni eller 6. juli 2019.

KRYDSTOGT Østersøen - 7 nætters krydstogt inkl. helpension. Fly fra CPH 1. juni eller 6. juli 2019.

Pris5.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
41 solgte

Værdi9.551

Rabat42

Spar4.061

Oplev det bedste af Østersøen, når vi sejler fra Stockholm til nogle af Østersøens mest interessante storbyer i Estland, Rusland og Finland. Kronen på værket er naturligvis Skt. Petersborg - byen som helt sikkert overgår alle forventninger. De mange seværdigheder er af sådan storhed og pragt, at man ikke kan undgå at blive imponeret. Læs hele rejsebeskrivelsen nederst på siden. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København - Stockholm t/r
 • 20 kg bagage plus håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
 • 7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
 • Helpension i skibets restaurant eller buffet
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
 • Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
 • Servicecharge til 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Afrejse d. 1. juni 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 5.490 kr. Normalpris 9.551 kr. Spar 42%.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 5.990 kr. Normalpris 10.151 kr. Spar 41%.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.290 kr. Normalpris 11.051 kr. Spar 34%.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 7.790 kr. Normalpris 11.751 kr. Spar 33%.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.790 kr. Normalpris 13.241 kr. Spar 33%.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 9.290 kr. Normalpris 14.541 kr. Spar 36%.

Afrejse d. 6. juli 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.490 kr. Normalpris 9.561 kr. Spar 32%.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 8.290 kr. Normalpris 11.411 kr. Spar 27%.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 9.790 kr. Normalpris 12.901 kr. Spar 24%.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 10.290 kr. Normalpris 13.301 kr. Spar 22%.

*Denne kahytstype kan have begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udflugter
 • Drikkevarer udover de nævnte.
 • Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber man Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.
 • Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Billeder af kahytterne:
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkonkahyt

Kahytstyper

Rejseplan


Dag 1
Fly til Stockholm og transfer til skibet for check in
Dag 2 Kl. 07.00 afgang Stockholm
Dag 3 Kl. 08,00-18.00 Helsinki
Dag 4 Kl. 07.00 ankomst Skt. Petersborg
Dag 5 Kl. 18.00 afgang Skt. Petersborg
Dag 6 Kl. 09.00-17.00 Tallinn
Dag 7 Kl. 09.00 ankomst Stockholm
Dag 8 Transfer til lufthavnen for hjemrejse

Skibet
Du sejler med Costa Magica, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 3.000 passagerer. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets teater, som er i tre etager. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 11 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane. Et flot klassisk krydstogtsskib, der oser af italiensk atmosfære.

Livet ombord er en 'oplevelse i oplevelsen'.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en 'all inclusive' drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 3.590 kr.
Voksne: 4.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 3.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 4.000 kr.

Udflugter:
Øster Lindet arrangerer 2 dages udflugt i Skt. Petersborg med dansk rejseleder.

Dag 1: Heldagstur med sightseeing i Skt. Petersborg. På turen skal opleves mange af de flotte paladser, kirker og deres unikke arkitektur, som næppe findes tilsvarende noget andet sted. Der stoppes bl.a. ved Opstandelseskirken - også kendt som Blodskirken -, som blev bygget til ære for Alexander den 2. af Rusland, som blev myrdet på denne plads i 1181. Der bydes på en sejltur gennem Skt. Petersborgs utallige kanaler, hvor du får en panoramatur langs den ene flotte og imponerende bygning efter den anden. Efter frokostpausen på en lokal restaurant følger endnu et højdepunkt med et besøg på Eremitagen - også bedre kendt som Vinterpaladset, der i dag er et af verdens største og mest interessante museer. Efter dette besøg køres tilbage til skibet.

Dag 2: Heldagstur til Ruslands svar på Versailles: Sommerpaladset, som er beliggende ca. 30 km fra Skt. Petersborg. Dette palads tilhørte zarfamilien og blev benyttet om sommeren. Inde i paladset oplever du den rigdom, der var, og alle rummene fremstår rigtig flotte og belagt med rigtig meget guld. Til paladset hører et kæmpe parkområde, der er flot anlagt med skulpturer, springvand, vandfald og et blomsterflor uden lige. Efter besøget på sommerpaladset vil der være frokost, og turen slutter med nogle timer på egen hånd i Skt. Petersborg for shopping.
Pris pr. person 1.995 kr.

Rederiet har også en bred vifte af udflugter - også i Skt. Petersborg. Disse er med engelsk-/tysktalende guider, og der er mulighed for forskellige sværhedsgrader af ture. Deltager du i en udflugt, skal du ikke søge visum. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke bare kan droppe sidste del af en tur og opholde dig på egen hånd i Rusland - så vil visum være påkrævet.

I Helsinki, Tallinn og Stockholm er der ligeledes et stort udbud af udflugter fra rederiet, men vi vil gøre opmærksom på, at der i alle byerne kører de berømte Hop On/Off udflugtsbusser, hvor du hurtigt, nemt og bekvemt kan komme rundt til alle store seværdigheder.

Se rederiets udflugtsprogram
Udflugtsprogram 01.06-2019
Udflugtsprogram 06.07-2019

Visum
Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Vi anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se f.eks. mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos UdenrigsministerietRejsebeskrivelse
Du flyver lørdag fra Kastrup til Stockholm og køres herfra til skibet for check in. Du har nu resten af eftermiddagen til at opleve den charmerende svenske hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Vasamuseet, Det Historiske Museum og spiritusmuseet. Fortvivl ikke, hvis du ikke når det hele denne første dag, for du vender tilbage til Stockholm og får meget mere tid her.

Søndag morgen sejler Costa Magica fra Stockholm, og du får en flot sejlads gennem den svenske skærgård på vej mod den finske hovedstad Helsinki. En interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd.

Turens højdepunkt er uden tvivl opholdet i Skt. Petersborg, hvor du har to dage. Der bliver masser af tid til at opleve denne fantastiske by, der byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø. Vælger du at følge med på 2-dages udflugten arrangeret af Øster Lindet, eller en eller flere af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum.

Efter afskeden med denne storslåede by venter en baltisk perle – nemlig hovedstaden Tallinn i Estland. Det var i Tallinn, Dannebrog ifølge sagnet dalede ned i 1219. Tallinn er en veludviklet og på mange måder moderne hovedstad, men gemmer også på mange interessante historiske minder.

Turen afsluttes på fornemste vis med indsejling til Stockholm, hvor Costa Magica ankommer dagen før hjemrejse kl. 09.00. Skibet ligger meget centralt i forhold til centrum, og hele dagen kan du nyde en af Europas nok smukkeste hovedstæder. Skibet forlades næste morgen, hvorefter der er transport til lufthavnen for hjemrejse efter et fantastisk sommerkrydstogt.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

• Fulde navn som i pas
• Fødselsdato
• Pasnummer
• Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
• Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
• Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Fly København - Stockholm t/r 
20 kg bagage plus håndbagage
Transfer fra lufthavnen til Costa Magica t/r
7 nætter ombord på Costa Magica i den valgte kahytskategori
Helpension i skibets restaurant eller buffet
Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
Underholdning, herunder teaterforestillinger hver aften
Fri adgang til skibets eksklusive fitnesscenter
Servicecharge til 630 kr. 
Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

Ikke inkluderet i rejsens pris
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

Personlige forsikringer herunder rejseforsikring og afbestillingsforsikring
Udflugter
Drikkevarer udover de nævnte.
Visum til Rusland ved ophold på egen hånd.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Ophold i Skt. Petersborg kræver visum, hvis du vil opholde dig på egen hånd. Dette søges via den Russiske Ambassade. Øster Lindet anbefaler, at du søger senest 3 mdr. før afrejse. Den Russiske Ambassade kræver mødepligt. Du kan benytte et autoriseret bureau til at være behjælpelig – se mere på Øster Lindets hjemmeside eller hos Udenrigsministeriet

Bemærk: Køber du udflugter hos rederiet eller Øster Lindet, er visum IKKE nødvendigt.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

Øster Lindet anbefaler, at der tegnes en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Du bør også have en rejseforsikring, der dækker UDENFOR EU, og som minimum dækker ved sygdom og hjemtransport.

Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Vi gør opmærksom på, at krydstogtsrederiets priser er dynamiske og den oplyste normalpris er baseret på rederiets dagspris. Der tages forbehold for eventuelle særkampagner og last minute-priser. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. januar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst