Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Paris med udflugter og dansk rejseleder

Få en parisisk sommeroplevelse med spændende udflugter og dansk rejseleder. Her kommer I både omkring Notre Dame, Eiffeltårnet og Louvre, men I vil også lægge vejen forbi mere utraditionelle turistruter. Rejsen inkluderer desuden fly og 3 overnatninger.

PARIS - 3 nt. på 4* Hotel Carlton's, udflugter og dansk rejseleder m.m. Fly fra CPH d. 20. juli.

Pris3.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

Særpris!

Paris er uden sammenligning den hovedstad i Europa, som tiltrækker flest turister. Og ikke uden grund! Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesseret sig for billedkunst, madkunst, musik, arkitektur, interessante indkøb eller blot at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur.

Under vores ophold i Paris tager vi på en spændende byrundtur i bus, men ellers vil vi opleve byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane - Metro

Rejsen inkluderer:

  • Fly København–Paris t/r
  • Håndbagage 10 kg
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
  • 3 overnatninger på Hotel Carlton's
  • Morgenmad alle dage
  • Udflugt til Fragonard og Père Lachaise
  • Udflugt til Montmartre
  • Dansk rejseleder

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København d. 20. juli 2019
Pris pr. person i dobbeltværelse: Særpris 3.995 kr.
Pris pr. person i enkeltværelse: Særpris 5.295 kr.

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):

  • Sejltur og middag – 395 kr.
  • Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Flytider med Easyjet
Afrejse d. 20. juli fra København kl. 08.35 – ankomst Paris kl. 10.40
Afrejse d. 23. juli fra Paris kl. 11.00 – ankomst København kl. 12.55

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Dag 1
Afrejse fra Kastrup Lufthavn om morgenen og lander i Charles de Gaulle få timer senere. Efter at vi alle er samlet, starter vores byrundtur. Undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Inden vi slutter vores rundtur, oplever vi den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst. Byrundtur ender ved vores centralt beliggende hotel, det 4* stjernede Hotel Caltons tæt på byens centrum. Efter indkvartering er resten af dagen til oplevelser på egen hånd.

Dag 2
I dag tager vi på tur til et anderledes Paris og vi starter med at besøge parfumemuseet Fragonard, hvor vi får et indblik i hele Fragonards historie og besøget slutter i deres butik, hvor der er et bredt udvalg af deres egen parfume.

Herfra fortsætter vores tur til ’Det ukendte Paris’, nemlig steder, som ligger lidt uden for de traditionelle turistruter bl.a. Père Lachaise Kirkegården, hvor bl.a. Edith Piaf og Yves Montand ligger begravet. Vi ser Parc des Buttes-Chaumont, og hvis tiden tillader det, ser vi på det spændende kvarter omkring Pantheon og rue Mouffetard, en meget livlig handelsgade.

Herefter er resten af dagen til oplevelser på egen hånd samt middag.

Dag 3
Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel.

Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro, som pariserne.

Dag 4
Formiddagen er til fri disposition. Paris byder på et utal af muligheder som f.eks. shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken. Latinerkvarteret på venstre bred er det ideelle sted til at opleve byens måske allerstørste attraktion, nemlig pariserstemningen og pariserne.

Men i Paris findes også mange markeder, som er værd at besøge – både de lokale med daglige fødevare men også loppemarkederne, som vi nok herhjemme kalder kræmmermarkeder. Verdens største loppe- eller kræmmermarked findes ved Porte de Clignancourt, og det er en oplevelse at se den hektiske handel på dette marked, hvor alt kan købes billigt.

Det bliver der rig mulighed for oplevelser på egen hånd inden afgang til Lufthavnen. 

Hotel Carlton's
CHARLESTON Hotel blev bygget i 1928-29, på Butte Montmartre, som på den tid var besøgt af den tids berømtheder som Maurice Chevalier, Josephine Baker og Mistinguett. Her fandtes en dansesalon med japansk stil, som var moden på dette tidspunkt og som stadig er under navnet Mikado.

I 1950’erne blev hotellet omdøbt til CARLTON'S. Hotellet blev totalt renoveret i 1968 og har i dag 108 værelser med eget bad, aircondition og gratis WIFI. Alle værelserne er uens og har forskellige farver og udsmykning.

Hotel CARLTON'S ligger i hjertet af Paris ikke langt fra Montmartre, Sacré Cœur og Moulin Rouge samt flere metrostationer fra de store parisiske varehuse og udstillingscentre. Der er en enestående plads på et af de mest kunstneriske og levende steder af hovedstaden.

På panoramaudsigten kan du nyde et usædvanligt syn på Sacré Cœur, Eiffeltårnet og hustagene i Paris.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos GIBA Travel på telefon 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse de fulde navne på alle rejsende.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GIBA Travel.

Rejsen inkluderer:
Fly København–Paris t/r
Håndbagage 10 kg
Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
3 overnatninger på Hotel Carlton's
Morgenmad alle dage
Udflugt til Fragonard og Père Lachaise
Udflugt til Montmartre
Dansk rejseleder

Tillæg (Bestilles og betales direkte hos GIBA Travel):
Sejltur og middag – 395 kr.
Afbestillingsforsikring - 6% af rejsens pris.
Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på GIBA Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til GIBA Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

GIBA Travel

Odensevej 44, 1., 5550 Langeskov


Sidste chance: 01. februar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst