Ophold for 2 på naturskønne Als

Sidste chance!

Den smukke ø Als nær den sønderjyske grænse byder på dejlige strande, grønne skove og et rigt dyreliv - et sandt paradis for naturelskere. Nyd et ophold for 2 på Nørherredhus med to overnatninger, middag eller buffet begge aftener og stor morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få skønne naturoplevelser med en tur rundt om Nordborg sø, bliv klog på videnskab i oplevelsesparken ’Universe’ eller kom tæt på danmarkshistorien på Historiecenter Dybbøl Banke.

Als har masser at byde på, og med et ophold på Hotel Nørherredhus har du et godt udgangspunkt for at opleve området. Nordborg sø ligger i gåafstand fra hotellet med en 7,5 kilometer lang søsti, der indbyder til hyggelige gå- eller cykelture. Oplevelsesparken Universe ligger kun fire km fra hotellet.

I kan se frem til at overnatte i et af hotellets 29 moderne værelser, der er indrettet med varme vægfarver og moderne kunst. Hotellet har to hyggelige restauranter, hvor der er udsigt til hotellets grønne områder.

Restauranterne byder på retter med inspiration fra det nye nordiske køkken, og så er der selvfølgelig fokus på årstidens friske og lokale råvarer.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters middag eller buffet begge aftener (efter køkkenchefens valg)
  • Stor morgenbuffet begge dage
  • Gratis Wi-Fi

SPOTpris 999* kr for 2 personer. Normalpris fra 2.790 kr. Spar 63 %.

*Tirsdag-lørdag betales 59 kr. pr. person pr. nat i miljøtillæg (betales direkte til Hotel Nørherredhus). Der betales ikke miljøtillæg søndag og mandag.

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. juli 2019.

Tillæg og tilkøb (Betales direkte til hotellet):

  • Miljøtillæg: Tirsdag-lørdag betales 59 kr. pr. person pr. nat. Der betales ikke miljøtillæg søndag og mandag.
  • Weekendtillæg (i weekender med arrangementer i teatersalen): 200 kr. pr. værelse pr. nat.

    OBS: Der foretages kun slutrengøring. Der rengøres altså ikke mellem dag 1 og 2.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11


Historie, videnskab og natur i området

Universe
Universe (tidligere Danfoss Universe) ligger på Als med et væld af naturvidenskabelige attraktioner og lærerige oplevelser.

Historiecenter Dybbøl Banke
For historieinteresserede er der et væld af oplevelsesmuligheder og her kan Historiecenter Dybbøl Banke varmt anbefales. Her kan man på egen krop opleve omstændighederne omkring et af danmarkshistoriens store militære nederlag, og kører man ned langs Als kyst, kan man komme ud til det sted, hvor preusserne gik i land, og senere indtog store dele af Danmark.

Gråstenskovene
Gå en tur i Gråsten Skovene og få dejlige naturoplevelser. Her er store karpedamme, søer og et rigt fugleliv. Rundt i Gråsten Skovene findes mere end 30 rund- og langdysser, og starter du turen fra P-pladsen på Felstedvej, kommer du lige forbi Hjertehøj, egnens flotteste bronzealderhøj.

Dybbøl Mølle
Møllen og kornmagasinet er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om Dybbøl som nationalt symbol og erindringssted for to nationer - Danmark og Tyskland.

Baronens Høj
I den nordvestlige del af Nørreskoven på Als ligger den velbevarede runddysse Baronens Høj. Højen er opkaldt efter den tidligere skovrider og baron Wedel-Wedelsborg. Midt i højen ses et velbevaret dyssekammer med dæksten.

Læs mere om attraktionerne i området på Nørherredhus Hotels hjemmeside


Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer du dit ophold hos Nørherredhus Hotel på 74 45 01 11 eller på mail info@nhhus.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Nørherredhus Hotel kontaktes på tlf.: 74 45 01 11

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med d. 1. juli 2019.

Én unik kode gælder for ét ophold for to personer på Nørherredhus Hotel.

Opholdet inkluderer:

2 overnatninger i dobbeltværelse
2-retters middag eller buffet begge aftener (efter køkkenchefens valg)
Stor morgenbuffet begge dage
Gratis Wi-Fi

*Tirsdag-lørdag betales 59 kr. pr. person pr. nat i miljøtillæg (betales direkte til Hotel Nørherredhus). Der betales ikke miljøtillæg søndag og mandag.

Tillæg og tilkøb (Betales direkte til hotellet):
Miljøtillæg: Tirsdag-lørdag betales 59 kr. pr. person pr. nat. Der betales ikke miljøtillæg søndag og mandag.
Weekendtillæg (i weekender med arrangementer i teatersalen): 200 kr. pr. værelse pr. nat.

OBS: Der foretages kun slutrengøring. Der rengøres altså ikke mellem dag 1 og 2.

Tjek ind: Tidligst kl. 15
Tjek ud: Senest kl. 11


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Nørherredhus Hotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Nørherredhus Hotel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Danske Hoteller // Nørherredhus Hotel

Mads Clausens Vej 101, 6430 Nordborg
Tlf.: 74 45 01 11 | CVR: 37376558 | info@nhhus.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. januar 2019 kl. 23:59

Ophold for 2 på naturskønne Als