Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Langtidskrydstogt fra Italien til Mauritius

Udsolgt

Skift regn og rusk ud med solskin og gode temperaturer på krydstogt fra Italien til Mauritius. Rejsen inkluderer fly, 24 dage ombord på skibet med helpension, underholdning og dagligt aktivitetsprogram. Betal depositum nu. Rejs 3. oktober 2019.

KRYDSTOGT ITALIEN TIL MAURITIUS - 23 nætter og helpension ombord. Fly fra CPH d. 3. oktober.

Pris15.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
30 solgte

Særpris!

Et helt fantastisk og unikt krydstogt venter dig, når Costa Mediterranea stævner ud fra Genova i Norditalien den 3. oktober, passerer gennem Suezkanalen og besøger Mellemøsten, inden det den 25. oktober lægger til i Mauritius. Det er den perfekte kombination af kulturelle oplevelser, ren afslapning og god mad - alt under milde og solrige himmelstrøg.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse nederst på siden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano
 • Fly Mauritius - København
 • 20 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 23 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk servicegebyr som udgør 2.070 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Indvendig Kahyt Classic: Særpris 15.990 kr. 
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 16.490 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 18.990 kr. 
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 19.990 kr.
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 22.490 kr.  
Balkon Kahyt Premium: Særpris 23.490 kr. 

* Kan have begrænset udsyn grundet redningsudstyr.

Bestilling og betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 6.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover hvad direkte er nævnt.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu (maden er ekskl.)
 • Valg af spisetid tidlig eller sen
 • Ønske om bestemt bordstørrelse i hovedrestauranten

Ønske om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.


Rejserute:

03.10: Fly fra København og transport til skibet. Kl. 16.30 afgang Savona
04.10: Kl. 14.00-19.00 Napoli, Italien
05.10: Kl. 09.00-18.00 Catania, Sicilien, Italien
06.10: På havet
07.10: Kl. 08.00-18.00 Heraklion, Kreta, Grækenland
08-09.10: På havet – gennem Suezkanalen
10.10: Kl. 08.00 ankomst Eilat, Israel
11.10: Kl. 05.00 afgang Eilat, Israel. Kl. 08.00-19.00 Aqaba, Jordan
12-15.10: På havet
16.10: Kl. 08.00-17.00 Salalah, Oman
17-19.10: På havet
20.10: Kl. 08.00 ankomst Victoria, Seychellerne
21.10: Kl. 14.00 afgang Victoria, Seychellerne
22-23.10: På havet
24.10: Kl. 08.00-19.00 St. Denis, Réunion
25.10: Kl. 08.00 ankomst Port Louis, Mauritius
26.10: Ca. kl. 16.30 transport til lufthavnen for hjemrejse
27.10: Ankomst til Danmark omkring middag.


Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

03.10: Kl. 08.25-10.30 København – Milano
26.10: Kl. 2150-04.25 Mauritius – Dubai
27.10: Kl. 08.20-12.20 Dubai – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transport mellem lufthavn og skib er inklusive på både ud- og hjemrejsen.

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har du fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst indenfor åbningstiden.

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 2.990 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 5.175 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 9.990 kr.
Voksne: 12.990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 4.200 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 7.700 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 11.300 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Rejsebeskrivelse
Når efteråret for alvor har fået godt tag i Danmark, flyver du sydpå og går ombord på krydstogtskibet Costa Mediterranea, der fra Genova sejler mod sydøst. Første stop bliver i Napoli, der har en ”Bella Notte”-stemning over sig, som det kendes fra de gamle tegnefilm. Her er også masser af historie her i skyggen af Vesuv og en autentisk madkultur – den ”ægte” pizza kommer herfra.

Sicilien er næste destination, hvor Catania anløbes. Her ved foden af vulkanen Etna omgivet af masser af citrustræer, vil du opleve en autentisk by med et væld af interessante bygningsværker og hyggelige små gyder med små caféer, der serverer ægte italienske espressoer.

Turen fortsætter videre gennem Middelhavet, hvor der undervejs lægges til i Heraklion på Kreta. På denne naturskønne ø kan du f.eks. se nærmere på Knossos-paladset - der er et must for alle, som er interesseret i historie og arkæologi - eller besøge det flotte Arkadi kloster.

Når Europa forlades, skal Suezkanalen passeres. Denne 163 km lange kanal, der tog 10 år at bygge, er ingeniørernes triumf over naturen, og gør det muligt for skibe at sejle fra Europa til Asien uden at skulle hele vejen uden om Afrika. Omkring 25.000 skibe sejler gennem kanalen hvert år, og du befinder dig nu ombord på et af dem på vej mod Det Røde Hav.

Her bliver der anløb i Eilat, der er Israels vigtigste ferieby. Skibet ligger her natten over, så du har hele dagen til enten at slappe af på stranden eller gå på opdagelse i byen. Du kan også vælge at følge med på en af de arrangerede ture, hvor du kan opleve f.eks. Jerusalem, livet i en kibbutz eller de farverige klippeformationer og beduinerne på en jeeptur.

Tidligt næste morgen fortsætter Costa Mediterranea og efter få timers sejlads lægges der til i Aqaba i Jordan, hvor du finder Rødehavets reneste strande og et flot koralrev. Udover fantastisk snorkling og dykning er det helt store trækplaster her selvfølgelig den imponerende oldtidsby Petra, der er hugget direkte ind i de røde klipper og i dag er udråbt til et af de syv nye vidundere.

Sejlturen fortsætter gennem Rødehavet og Aden-golfen, inden du ankommer til Salalah i Oman. Dette er en meget atypisk arabisk by, idet den er meget frodig med både banan- og papayaplantager, og bag de hvide sandstrande med kokospalmerne karakteriseres landskabet af bizarre grønne bakkeformationer. Længere nede ad kysten finder du Mughsail Beach, hvis gejsere byder dig velkommen med op til 15 m høje sprøjt.

Victoria på Seychellerne er en af verdens mindste hovedstæder, men har sin begrænsede størrelse til trods stadig en hel del at byde på med et livligt marked, flotte botaniske haver og attraktive gamle bygninger fra kolonitiden. Som en anden Robinson Crusoe kan du tage på ø-eventyr og se nærmere på de smukke kyststrækninger og kæmpeskildpadderne eller hvad med en ægte kreolsk aften med lokal mad og dans?

På Réunion venter et besøg i St. Denis, der også er kendt som Det Indiske Oceans Paris. En fascinerende og livlig by med et meget eksklusivt præg. Øen byder også på vaniljeplantager og smukke og betagende frodige landskaber med bl.a. vandfaldet, der kaldes ”Brudens slør”.

Og så er du nået frem til den sidste havn, Port Louis på Mauritius. Skibet ligger her natten over, så du har god tid til at opleve den smukke og spændende ø, som tidligere har været både hollandsk, fransk og engelsk koloni og derfor i dag fremstår som et multikulturelt samfund. Hovedstaden, Port Louis, hvor skibet ligger, er da også en besnærende by, der er som et kalejdoskop af fremmede lande og kulturer med glimt af både Indien, Fjernøsten, Mellemøsten og Afrika. Nyd en dag på én af de pragtfulde strande eller tag på opdagelse på øen, hvis natur byder på både grønne sukkerrørsplantager, store skovområder, brusende vandfald og en udslukt vulkan.

Den efterfølgende dag er der om eftermiddagen transport til lufthavnen for hjemrejse efter en eventyrlig rejse, du aldrig glemmer.

Skibet 
I skal sejle med Costa Mediterranea, som er et stort og flot krydstogtsskib, der kan medtage ca. 2500 passagerer. Elsker du Italien, vil du også værdsætte opholdet på dette skib, som syder af italiensk charme, og det bærer både interiør og i særdeleshed mad præg af. Skibet er som et flydende hotelresort, der byder på flot pooldæk med tre pools, hvoraf en kan overdækkes. Nyd livet i den udendørs jacuzzi eller i det kæmpe spa- og wellnessområde. Der er underholdning på første klasse hver aften i skibets flotte teater. Der kan dag og aften hygges i en af skibets 12 lounger og barer, og skal man være aktiv, er der fri adgang til det store fitnesscenter, ligesom der er løbebane på skibet.

Et krydstogt er ren forkælelse for krop og sjæl, og det gælder for store som små – ombord er der masser af underholdning for alle.

Kahytstyper:
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Bestilling og betaling
Ved køb hos SPOTdeal betales et depositum på 6.000 kr. pr. person, som ikke er refunderbart. Restbeløbet betales til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Bestiller du afbestillingsforsikring hos Øster Lindet, skal dette beløb dog indbetales ved indløsning af værdibevis. Når hele rejsen er betalt, er der ingen mulighed for annullering.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano
 • Fly Mauritius - København
 • 20 kg bagage plus 7 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 23 nætter i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows, biograf og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk servicegebyr som udgør 2.070 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke fremgår direkte under inklusive, herunder:

 • Forsikringer – både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. HUSK du rejser udenfor Europa, hvor sygesikringen INTET dækker
 • Udflugter og andre personlige udgifter
 • Drikkevarer, udover hvad direkte er nævnt.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i fremmede verdensdele med anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Pas, visum og forsikringer
Pas skal være gyldigt min. 6 måneder efter hjemrejse. Der kræves ingen visa på denne tur. Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads. Vi henviser i øvrigt til Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Du skal kontakte egen læge med anbefalinger om vaccinationer. Gør opmærksom på, at du ikke opholder dig de enkelte steder i længere tid.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Vi vil derfor kraftigt anbefale, at du sørger for en rejseforsikring, der dækker ”hele verden”. Det anbefales ligeledes at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejsen.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogts- og flypriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne. Priser her vil ikke kunne kombineres.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 26. januar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst