Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Balaia Golf Village på algarvekysten

Algarvekysten i Portugal er oplagt for jer, som gerne vil kombinere golf, strand, afslapning og sol. Bo en uge på det dejlige resort Balaia Golf Village med ubegrænset green fee. Inkl. 7 overnatninger, halvpension, direkte fly og billeje hele ugen.

ALGARVE - 7 nt. på golf resort, halvpension, green fee og billeje. Fly fra CPH fra februar til maj.

Pris5.495

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Resortet, Balaia Golf Village, har hele 6 udendørs pools og en 9-hullers golfbane. her skal I bo i superiorlejlighederne på i naturskønne omgivelser og kun 500 meter fra stranden. Lejlighederne er moderne og indrettet nydeligt. Alle lejligheder er udstyret med opholdsrum, balkon eller terrasse og spisebord.


Rejsen inkluderer:

• Direkte fly med Norwegian
• 10 kilo håndbagage
• 7 overnatninger i superior lejlighed
• Ubegrænset green fee
• Halvpension (morgen og aftensmad)
• Billeje hele ugen

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):
• Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
• Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.


Det er også muligt at spille tennis, leje cykler og meget meget mere. Skal aktiviteterne ske i et roligere tempo, så er der også en helseklub, hvor der er adgang til spa, tyrkisk bad, opvarmet badebassin og mulighed for at tilkøbe behandlinger.    

Der serveres internationale retter i hovedrestauranten. Golfklubbens restaurant og de to poolbarer serverer små lette anretninger og snacks.

Albufeira og Algarvekysten
Albufeira, der er en af de mest populære feriesteder på Algarvekysten, er livlig og berømt for sit natteliv, så der er rig mulighed for både festligt byliv og rendyrket afslapning i ro og mag i det rolige område ved hotellet.

Albufeira, der er en af de mest populære feriesteder på Algarvekysten, har livlige restauranter og barer, et hyggeligt lokalmiljø og masser af charme trods de mange besøgende over sommeren. Sørg også for at udforske de rå strande med helt utrolige klippepartier og grotter og tag måske endda en udflugt helt ud til den vestlige spids, Kap São Vicente, hvor vinden kan være kraftig, og hvor bølgerne klasker mod de høje, massive klippeformationer.

Selvom Albufeira er bedst kendt for havet og de flotte strande, skal man blot køre et par få kilometer ind i landet, før landskabet ændre sig. Her lidt væk fra turistmyldret finder du små charmerende landsbyer omringet af mandeltræer, figentræer, appelsin- og fyrretræer i det bakkede landskab.

Madkulturen
Det portugisiske køkken er præget af friske råvarer og hvidløg, olivenolie og friske krydderurter er nøgleord i den portugisisk gastronomi. Maden serveres som regel i rigelige mængder og de lokale egnsretter spænder fra grillede kæmperejer og blæksprutte med stuvede bønner til kanin dampet i rødvin og den traditionelle ret Frango ”Piri Piri” – kylling i chilli-sovs, der nok er mest kendt på Algarve kysten.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:

• Direkte fly med Norwegian
• 10 kilo håndbagage
• 7 overnatninger i superior lejlighed
• Ubegrænset green fee
• Halvpension (morgen og aftensmad)
• Billeje hele ugen

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):
• Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
• Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 22. januar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst