Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Forårskrydstogt i Middelhavet

På denne rejse nyder du først et par dage i skønne Barcelona, inden Costa Diadema stævner ud på 7 dages krydstogt. På rejsen får du chancen for at besøge seks af Middelhavets perler. Prisen er inkl. fly fra København. Rejs d. 18. maj 2019.

KRYDSTOGT I MIDDELHAVET - 2 nætter på hotel i Barcelona og 7-nætters krydstogt. Fly fra CPH 18. maj.

Pris7.990

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
18 solgte

Særpris!

Krydstogter er ferie og forkælelse med store oplevelser hver dag.

På denne tur kan du opleve en skøn blanding af kultur, natur, fantastisk hyggelige italienske byer og fransk charme. Du besøger de tre mest eftertragtede ferielande ved Middelhavet - Spanien, Frankrig og Italien.

Læs hele den spændende rejsebeskrivelse længere nede


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 7-nætters krydstogt med Costa Diadema
 • 2 overnatninger på 3* hotel i Barcelona inkl. morgenmad
 • Transfer lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang i buffeten inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning herunder animation og teater
 • Daglig rengøring
 • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse den 18. maj 2019
Indvendig Kahyt Classic: Særpris 7.990 kr.
Indvendig Kahyt Premium: Særpris 8.690 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: Særpris 9.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium: Særpris 9.990 kr.
Balkon Kahyt Classic*: Særpris 10.890 kr.
Balkon Kahyt Premium: Særpris 11.890 kr.

* Der kan være begrænset udsigt grundet redningsudstyr eller lignende.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Udflugter
 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Drikkevarer udover hvad er direkte nævnt.

Kahytstyper - Classic og Premium:
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice ud fra gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved stort eller lille bord.

Ønsker om spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

Dag 1: Afgang Barcelona kl. 19.00
Dag 2: Palma De Mallorca kl. 09.00 – 01.00
Dag 3: På havet
Dag 4: Cagliari (Sardinien) kl. 08.00 – 17.00
Dag 5: Civitavecchia kl. 08.00 – 19.00
Dag 6: Savona kl. 08.00 – 18.00
Dag 7: Marseilles kl. 08.30 -17.00
Dag 8: Ankomst Barcelona kl. 09.00 

Transport
Inkluderet i rejsen er fly til og fra København:

18.05 11.00 – 14.00  København – Barcelona                         
27.05 13.25 – 16.25  Barcelona – København

Der tages forbehold for ændring i flytiderne.  

Transfer mellem hotel og skib er eksklusive.


Tilkøb

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 910 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4990 kr.
Voksne: 5990 kr.

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Tillæg for indvendig kahyt: 2300 kr.
Tillæg for udvendig kahyt: 3100 kr.
Tillæg for balkon kahyt: 3700 kr.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Læs her hvilke udflugter rederiet tilbyder her


Rejsebeskrivelse
Costa Diadema sejler ud fra havnen i Barcelona. Inden du går ombord på skibet, må du ikke gå glip af alt, hvad den spanske storby har at tilbyde. Her findes den populære gågade La Rambla, den særegne arkitektur skabt af Antoni Gaudí, gode shoppingmuligheder og naturligvis masser af gode tapasretter. Dit overnatningshotel ligger i den centrale del af Barcelona, og herfra er der ikke langt til krydstogthavnen.

Fra Barcelona går turen sydpå, og første stop bliver den populære ferieø Mallorca. Mallorca er den største i den spanske øgruppe, De Baleariske Øer. På denne ø kan du finde mange spændende seværdigheder. Blandt dem er Bellver Castle, en katedral fra det 13. århundrede, som er udført i gotisk stil. Desuden er der også Almudaina Paladset, der engang tjente som bolig for Mallorcas konger.

Gå ikke glip af chancen for rigtig at nyde alle Costa Diademas faciliteter i løbet af timerne på havet. Ombord finder du bl.a. en 6.200 m2 stor spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv med velgørende behandlinger for hele kroppen, sauna samt tyrkisk hamam. Om aftenen kan du blive underholdt i skibets eget teater, se film i 4D-biografen, prøve lykken på kasinoet eller feste til den lyse morgen på diskoteket. Når de yngre passagerer ombord har brug for en pause fra skibets pools og vandrutsjebanen, venter børne- og ungdomsklubben med masser af sjove aktiviteter.

Costa Diadema fragter dig herefter til Italien og lægger til i Cagliari på Sardinien. Oplev Sardiniens hovedby, der med både sin gamle og nye bydel tilbyder et miks af historie og en atmosfære, der bærer præg af en moderne ferieby med en livlig marina. Gennem tiden har Cagliari været invaderet af både romere, spaniere og andre folkeslag, der hver især har sat sit præg på byen. I den gamle bydel Castello, beliggende højt på en bakke, kan du på en interessant byvandring se spor fra disse invasioner, hvor forskellige arkitekturer afslører hver deres historie. Blandt populære seværdigheder er Det Romerske Amfiteater foruden museet Cittadella, domkirken og Villa di Tigellio.

Næste anløb er i Civitavecchia. Det er en hyggelig by i sig selv, og du kan sagtens få dagen til at gå her, men du kan også vælge at tage ind til Rom og leve ”La Dolce Vita”. Besøg fx Colosseum, hvor gladiatorer for mange år siden kæmpede for publikums underholdning, Trevi-fontænen, Den Spanske Trappe og Skt. Peters kirken – seværdighederne står i kø, så det er bare med at suge til dig af alle oplevelserne.

Savona, der engang var Christopher Columbus' hjem, har masser af interessante attraktioner at byde på. Se fx den gamle fæstning, Priamar, der blev bygget i 1542 af genoveanere, efter at de havde erobret Savona. Priamar-fortet, der med tiden blev til et fængsel, er i dag kendt som Savonas sande symbol.

Krydstogtets sidste reelle anløb er den franske havneby Marseille, der er Frankrigs næststørste by og ligger i regionen ved den sydøstlige kyst. Herfra kommer du let til Provence og Pavernes By, Avignon. Til trods for, at Marseille er den økonomiske og industrielle hovedstad i Frankrig, har den bevaret de gamle traditioner og sin kultur, hvilket viser sig i indbyggernes måde at leve på og byens utallige museer, teatre og operahuse.

Efter en uges sejlads ankommer du atter til Barcelona, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en skøn forårsferie med fantastiske oplevelser i Sydeuropa.

Skibet
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Skibet er stort og byder på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækker udendørs- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring dig – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle opfordres til at komme i hvidt (hvilket dog ikke er et krav) eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt.

Kahytstyper
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 7-nætters krydstogt med Costa Diadema
 • 2 overnatninger på 3* hotel i Barcelona inkl. morgenmad
 • Transfer lufthavn til hotel og fra skib til lufthavn
 • Helpension på skibet med valgmenu
 • Fri adgang i buffeten inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning herunder animation og teater
 • Daglig rengøring
 • Fri håndklædeservice i kahytter, ved pool og ved strand
 • Service charge til en værdi af 630 kr.
 • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr.

Ikke inkluderet i prisen:
Hvad ikke er nævnt under inkl. herunder f.eks.

 • Udflugter
 • Personlige forsikringer af enhver art
 • Drikkevarer udover hvad er direkte nævnt.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget international orienteret og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier samt ændringer i flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 16. januar 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst