Fantastisk ophold på Rudbøl Grænsekro. Bo 2 nætter på dobbeltværelse eller i idyllisk landsbyhus i naturskønt område nær den tyske grænse inkl. morgenmad og 2-retters menu. Kun 1.185 kr. for 2 pers. med ankomst søndag, mandag, tirsdag, onsdag el. torsdag.

Sidste chance!

Hvem kunne ikke tænke sig at trække stikket og holde et par dage fri? Kun nyde naturen og hinandens selskab. Book nu og glæd en, som du holder af. Dagens SPOTdeal er gyldig til og med den 20. december 2012.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner






Dagens SPOTdeal for 2 personer byder på:


2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse eller landsbyhus
2 x morgenmad
2 x 2-retters aftenmenu

Bemærk: kun med ankomst søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Bemærk: Tillæg på i alt 300 kr. i perioden 15.september til 31.oktober 2012 betales direkte til Rudbøl Grænsekro. I denne periode tilbydes også Sort Sol guidede ture søndage, tirsdage, torsdage og fredage.

Bemærk: Ophold i landsbyhus (huse/lejliheder fra 4 personer til op til 16 personer) kræver minimum 4 personer.

Værdibeviset kan bruges i perioden fra den 10. august 2012 til den 20. december 2012.

Om Rudbøl Grænsekro
Rudbøl Grænsekro er beliggende i et naturskønt område kun få hundrede meter fra den dansk-tyske grænse. Kroen er et charmerende bekendtskab og et sted med en hyggelig atmosfære. Og man mærker tydeligt historiens vingesus på Rudbøl Grænsekro, hvis historie går helt tilbage til før år 1711.

Kroen drives i dag af værtsparret Anette og Poul Wendicke, men den gamle krovært Hans Peter Wendicke træffes stadig på kroen, hvor han velvilligt giver sig tid til at fortælle historier fra en svunden tid.

Under jeres ophold bor I enten i dejlige dobbeltværelser eller i et af byens idylliske landsbyhuse. Her kan I booke jer ind, hvis I er minimum fire personer, der booker sammen.

Rudbøl Grænsekro er kendt som et godt spisested. I kan derfor godt glæde jer til et besøg i restauranten, hvor menukortet bl.a. byder på lækre retter som friskrøget laksetatar, hvidvinsdampede muslinger med fennikel, rosmarin, hvidløg og persille, filetsteak serveret med frisk grønt, pommes frites og bearnaise, tournedos a la Rudbøl (marskbondens specialitet), som er oksemørbrad med frisk grønt, pommes de jour og rødvins sauce og som afslutning på et skønt måltid måske en crème brûlée eller fragilité.

Rudbøl by er idyllisk beliggende med udsigt over Tønder Marsk. De stråtækte bindingsværkshuse i den lille by danner en smuk ramme om jeres ophold, hvor I kan glæde jer til at opleve nogle af områdets mange spændende kulturtilbud.

Prøv bl.a. at besøge Trøjborgs Slotsruiner, Møgeltønders smukke gade, Schackenborg Slot eller Vadehavet ved Højer Sluse. I Tønder findes den hyggelige gågade og de gamle gavlhuse med de flotte dørpartier.

I Marsken kan I iagttage fuglelivet og opleve det imponerende naturfænomen Sort Sol. Det finder sted ude over marsken, når hundrede tusinder af stære hvert efterår samles ved solnedgang eller solopgang og flyder mod himlen og på den måde igangsætter et fantastisk sceneshow. Fra den 15. september til den 30. oktober kan I komme med på guidede ture.



Du reserverer dit ophold hos Rudbøl Grænsekro på telefon 74 73 82 63 eller e-mail rudbol@rudbol.dk – husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og medbring dit værdibevis ved ankomst.
Dagens SPOTdeal for 2 personer indeholder:

2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse eller landsbyhus (mandag-fredag)
2 x morgenmad
2 x 2-retters aftenmenu

Bemærk: Tillæg på i alt 300 kr. i perioden 15.september til 31.oktober 2012. I denne periode tilbydes også Sort Sol guidede ture søndage, tirsdage, torsdag og fredage .

Bemærk: Ophold i landsbyhus (huse/lejliheder fra 4 personer til op til 16 personer) kræver minimum 4 personer

Værdibeviset kan bruges i perioden fra den 10. august 2012 til den 20. december 2012.

VIGTIG INFORMATION
Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rudbøl Grænsekro

Rudbølvej 36 , 6280 Højer
Tlf.: 74 73 82 63 | rudbol@rudbol.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. august 2012 kl. 23:59

Fantastisk ophold på Rudbøl Grænsekro. Bo 2 nætter på dobbeltværelse eller i idyllisk landsbyhus i naturskønt område nær den tyske grænse inkl. morgenmad og 2-retters menu. Kun 1.185 kr. for 2 pers. med ankomst søndag, mandag, tirsdag, onsdag el. torsdag.