Algarvekysten i Portugal

Sidste chance!

Oplev den skønne, portugisiske Algarvekyst med denne rejse, der både byder på solskin og strand. Rejsen er inkl. 7 overnatninger på 3+ hotel med afrejse fra Billund på udvalgte afgange i marts og april.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund - Faro tur/retur.
  • 20 kg bagage og 5 kg håndbagage.
  • 7 overnatninger på Alfagar Village Lejligheder (kat 3+).
  • Jeepsafari - heldagstur
  • Rundvisning på Cliff Richards Vingård.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Billund
Afrejsedato d. 29. marts: SPOTpris 4.298 kr.  
Afrejsedato d. 05. april:   SPOTpris 4.298 kr.  
Afrejsedato d. 12. april:   SPOTpris 5.998 kr.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.
  • Morgenmad – 525 kr.
  • Halvpension - 1.365 kr.
  • Eneværelsestillæg - 1.185 kr.

Jeep Safari – heldagstur
Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører dig gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever vi lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor vi udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. Vi krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. Vi kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. Frokost er inkluderet.

Cliff Richards vingård
Oplev en eksklusiv rundvisning på vinmarkerne og i produktionen på Adega do Cantor - ”Sangerens Vingård”. Nyd vinsmagningen af Sir Cliff Richards Vida Nova og Onda Nova, som bliver produceret, modnet og tappet på ejendommen. Rundturen består af en rundvisning på vingården efterfulgt af en vinsmagning i den hyggelige vinkælder, hvor vinen ligger på fad. Pris inkluderer: Rundvisning med dansktalende lokalguide + vinsmagning og transport.


Alfagar Village Lejligheder - Bravo kategori 3+
Gode lejligheder – imponerende poolområder – tæt på stranden
Alfagar Village er helt igennem skønne lejligheder med en vidunderlig beliggenhed. Fra området har I en betagende udsigt over den smukke Santa Eulalia-strand øst for Albufeira.

Alfagar Village består af mange lejligheder, der tilsammen udgør sin helt egen lille, charmerende landsby. Her er en hyggelig stemning og gode faciliteter for hele familien. Hotellet har flere skønne poolområder, og I har ikke mere end 300 meter til stranden via trapper – helt perfekt til nogle afslappende feriedage.

I kan slappe af i hotellets meget smukke haveområde, hvor I let finder jeres egen lille oase, eller ved de tre poolområder, som har swimmingpools, børnepools, solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Rejser I med børn, kan I vælge et meget børnevenligt poolområde med to store vandrutsjebaner, flere små og et splash-område i poolen. Børnene vil helt sikkert også elske de store legepladser, der er på området. Det er også muligt at benytte hotellets indendørspool og sauna. Her finder I også et fitnessområde.

På Alfagar Village finder I nogle rigtig gode lejligheder, der alle har store balkoner. Her kan I rigtig nyde ferielivet og det dejlige vejr. Vil I opleve mere på ferien, kan I med fordel leje bil – der er gode parkeringsmuligheder ved lejlighederne – eller tage shuttlebussen til den gamle bydel (mod betaling).

Vil I på nettet, finder I gratis WI-FI/trådløst internet i receptionen og i Village-baren. Her er desuden aftenunderholdning for alle aldre flere gange om ugen. 


Fly info:
Flytider Billund/JetTime:
Afgang fra Billund kl. 19.30
Ankomst til Faro kl. 22.10

Afgang fra Faro kl. 23.10
Ankomst til Billund kl. 03.40

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

JetTime – www.jet-time.dk
JetTime er et dansk charterselskab. Flere af personerne bag det flyselskabet har baggrund i rejse- og flybranchen, og maskinerne er de velkendte Boeing 737 med plads til 148 gæster.
Alle personer fra 2 år må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in inklusiv et stk. bagage af maks 5 kg. som håndbagage. Det står altid på din billet, hvor meget du må medbringe, og det er altid denne information, du skal gå ud fra.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund - Faro tur/retur.
20 kg bagage og 5 kg håndbagage.
7 overnatninger på Alfagar Village Lejligheder (kat 3+).
Jeepsafari - heldagstur
Rundvisning på Cliff Richards Vingård.
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed:

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 249 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 180 kr.
Morgenmad – 525 kr.
Halvpension - 1.365 kr.
Eneværelsestillæg - 1.185 kr.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne


Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. januar 2019 kl. 23:59

Algarvekysten i Portugal