Oplev Azorerne med Bravo Tours

Udsolgt

Azorerne er et overflødighedshorn af natur, dyreliv og spændende oplevelser. Med denne rejse kommer du bl.a. med på vandring tværs over øen samt oplever Lagoa do Fogo – Ildsøen. Fly fra BLL/CPH på udvalgte datoer i maj og juni.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Er du til ferie- og naturoplevelser i verdensklasse, så tag med på denne rejse til Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. 

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
  • 20 kg bagage og 5 kg håndbagage
  • 7 overnatninger på Antillia Lejligheder (kat 4).
  • Byrundtur og smag på Azorerne.
  • Vandring tværs over øen.
  • Lagoa do Fogo –Ildsøen.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. lejlighed: 

Afrejser datoer:  

Billund
Afrejse d. 07. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 14. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 21. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 28. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 04. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 11. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 18. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 25. juni: SPOTpris 5.698 kr.

København
Afrejse d. 07. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 14. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 21. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 28. maj: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 04. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 11. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 18. juni: SPOTpris 5.698 kr.
Afrejse d. 25. juni: SPOTpris 5.698 kr.

Opredning barn (2-12 år) (ifølge med 2 fuldt betalende voksne pr. lejlighed): 3.998 kr.

Max 4 voksne pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 130 kr.

Byrundtur i Ponta Delgada & Smag på Azorerne
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport

Vandring tværs over øen
På denne vandretur ser vi nærmere på São Miguels midterste stykke - det mindre besøgte, men utrolig flotte område. Turen er delt op i tre dele. Først vandrer vi på stier omgivet af de flotte, sorte lavastengærder, man før i tiden brugte som hegn for at beskytte sine afgrøder mod den til tider stærke Atlanterhavs vind. På den næste del bevæger vi os ind i naturreservatet Pinhal da Paz, der er et skovlignende område, hvor lokalbefolkningen nyder at tilbringe weekender med familie og venner. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg og nyde den fascinerende udsigt over øen.

Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. De byder os velkomne, og vi får lov at smage på nogle af Azorernes mange forskellige vine og lækre oste.
En fantastisk tur gennem mere ukendte områder, der viser Azorernes alsidige og smukke natur.

Vær opmærksom på, at vejret på São Miguel kan skifte ret hurtigt. Tag derfor tøj med til al slags vejr og gode vandresko. Hvis vejret er dårligt, for eksempel ved kraftig vind og regn, kan turen enten blive ændret eller aflyst. Denne besked gives af rejselederen ved turens start.
Turen er inklusive ost og vinsmagning.

Lagoa do Fogo – Ildsøen
Et af dagens højdepunkter bliver Lagoa do Fogo, også kaldet for Ildsøen, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på São Miguel.

I 945 meters højde har vi en betagende udsigt over det 500 meter dybe vulkankrater med sin azurblå sø samtidig med, at Atlanterhavet skimtes i baggrunden.

På den lille keramikfabrik Cerãmica Vieira i byen Lagoa oplever vi den traditionelle keramikfremstilling. Dagen sluttes af i Ribeira Grande, hvor vi efter frokost, tager på likørfabrik. Her skal vi smage på nogle af de mange lokale likører. Vi gør også et stop i byen Capelas, hvor der er mulighed for at bade, hvis vejret tillader det. 

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, likørsmagning, frokost, 1 glas vin og vand.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Antillia Hotel & Lejligheder kategori 4  - et attraktivt hotel i centrum
Antillia er et skønt hotel med både hotelværelser og lejligheder med en ualmindelig god beliggenhed tæt på Ponta Delgadas historiske centrum.

Du har kun 100 meter til det hyggelig marked og 300 meter til den flotte havnepromenade og den charmerende marina. Hotellet byder velkommen i den hyggelige lobby, og der er også bar og rigtig gode faciliteter. I Ponta Delgada kan du gå på opdagelse i det store udbud af restauranter, barer og spændende seværdigheder.

Antillia har et meget lækkert poolområde med solterrasse, swimmingpools til både børn og voksne, solsenge og parasoller. Her er også fitnessfaciliteter, tyrkisk bad, jacuzzi og desuden en lille legeplads til de yngste gæster. Du kan benytte det gratis trådløse internet i reception og bar.


Fly info:

Flytider Billund/Norwegian:
Afgang fra Billund kl. 09.00
Ankomst til Azorerne kl. 11.45

Afgang fra Azorerne kl. 12.30
Ankomst til Billund kl. 19.15

Flytider København/JetTime:
Afgang fra København kl. 08.15
Ankomst til Azorerne kl. 11.30

Afgang fra Azorerne kl. 12.30
Ankomst til København kl. 19.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Norwegian – www.norwegian.dk
Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flåden består primært af flytypen boeing 737-800 og 737-300. Tilladt bagage er (pr. person over to år) 2x20 kg. fordelt i to kufferter samt et stk. håndbagage på makismalt 10 kg., der maksimalt måler 55 x 40 x 20 cm. Børn under to år må medbringe totalt 5 kg. bagagevægt til klapvogn og barnevogn. På flyvninger inden for Europa (og Kanarieøerne) er mad IKKE inkluderet i prisen, men kan købes om bord.

JetTime – www.jet-time.dk
JetTime er et dansk charterselskab. Flere af personerne bag det flyselskabet har baggrund i rejse- og flybranchen, og maskinerne er de velkendte Boeing 737 med plads til 148 gæster.
Alle personer fra 2 år må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in inklusiv et stk. bagage af maks 5 kg. som håndbagage.
Det står altid på din billet, hvor meget du må medbringe, og det er altid denne information, du skal gå ud fra. Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 20 cm.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer: 
Flyrejse til Azorerne tur/retur.
20 kg bagage og 5 kg håndbagage
7 overnatninger på Antillia Lejligheder (kat 4).
Byrundtur og smag på Azorerne.
Vandring tværs over øen.
Lagoa do Fogo –Ildsøen.
Dansktalende rejseleder.

Opredning barn (2-12 år) (ifølge med 2 fuldt betalende voksne pr. lejlighed): 3.998 kr.

Max 4 voksne pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 249 kr.
Årsrejseforsikring – 249 kr.
Mad om bord på flyet – 180 kr.
Transport til og fra hotellet – 130 kr.

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. januar 2019 kl. 23:59

Oplevelsesrig rejse til Azorerne