12 fl. slotsaftappet rødvin

Sidste chance!

12 fl. Château de Pennautier AOC Cabardès fra den fremragende årgang 2015. Glæd dig til velbalanceret Languedoc-vin, der er tappet på det franske slot Pennautier Lorgeril. Du får 12 fl. fra Laudrup Vin til KUN 829 kr. inkl. fragt.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Bordeaux møder Rhône i denne velbalancerede, krydrede Languedoc-vin på 30% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 25% Syrah og 25% Grenache.

Druerne er vinificeret hver for sig og blandes så til sidst sammen i den optimale druefordeling, der varierer alt efter årets vejrforhold. Herefter lagres vinen på gamle egetræsfade.

Du får

  • 12 fl. Château de Pennautier AOC Cabardès 2015

SPOTpris 829 kr. Normalpris 1.668 kr. Spar 39 %

Begrænset antal.

Laudrup Vin leverer vinen med Danske Fragtmænd til den angivne adresse inden for 8 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.


Laudrup Vin
Eventyret tog sin begyndelse, da familierne Laudrup og Buhl valgte at forene deres lidenskaber for spansk vin og gastronomi i starten af 90'erne. Efter familierne var vendt hjem til de nordlige himmelstrøg, opdagede de, at man ikke kunne købe alle de kvalitetsprodukter, som de havde nydt i Spanien. Derfor begyndte Laudrup Vin i 1993 at importere et lille antal flasker hjem til venner, familie og bekendte. Det tog dog hurtigt fart, og i 2013 blev der solgt mere end én million flasker.

Laudrup Vin importerer i dag vin fra hele verden, og de har et stærkt hold med over 20 ansatte med hver deres spidskompetence.

Læs mere om Laudrup Vin

Château de Pennautier AOC Cabardès 2015
Farven er mørk med brilliant mørkerød dybde. Duften præges af solbær, brombær, lidt lakrids og hvid peber. Smagen er intens med lang eftersmag. Servér ved 14-16 grader til charcuterie, grillet kød og kødretter krydret med peber, timian og/eller rosmarin.

Årgang: 2015
Vinhus: Château de Pennautier Lorgeril
Område: Cabardés - Languedoc
Land: Frankrig
Alkoholprocent: 13%
Type: Rødvin

Château de Pennautier Lorgeril
Det fantastiske slot, som er et historisk monument, er bygget under Louis XIII af Bernard de Pennautier, og det har været i familien siden 1620. Vingården gennemgik en totalrenovering i 1960'erne, og de højeste dele af ejendommen er beplantet med vinstokke. De direkte arvinger af Pennautier-familien, Nicolas og Miren de Lorgeril, er den 10. generation af vinavlere, siden boet blev grundlagt. Nicolas og Miren de Lorgeril overtog ansvaret for vinfremstillingen i 1987.

Slottet ligger i hjertet af Cabardès appellation i Languedoc, og vinstokkene vokser på de solrige, forrevne bjergskråninger syd for Montagne Noire. Alle vinmarker ligger i en højde på 200 til 400 meter. Den fantastiske udsigt deroppe fra er yderst betagende! Du kan se hele den pyrenæiske bjergkæde mod syd, Massif Central mod nord, og den berømte by Carcassonne blot et par kilometer væk.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

Laudrup Vin leverer vinen til den angivne adresse inden for 8 hverdage.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Dette er dog på eget ansvar.

Skriver du ikke en note til fragtmanden, og er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, skal du hente pakken på Danske Fragtmænds lager inden for 8 dage. Ellers betaler du selv omkostningerne for at få varen gensendt.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.



Én unik kode gælder for 12 flasker Château de Pennautier AOC Cabardès 2015

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Laudrup Vin.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Laudrup Vin

Mileparken 13, 2740 Skovlunde
Tlf.: 44 84 80 86 | CVR: 19229998 | info@laudrupvin.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 02. januar 2019 kl. 23:59

Spar 39 % på 12 fl. slotsaftappet vin